+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Skill Rank Sistemi

Standart Skill Rank Sistemi

Oyuna başladığınızdan itibaren yaratıklara karşı kullandığınız her skill size skill puanı kazandırır. Bu puanları takip etmek için oyun içinde K tuşuna basıp magic skiller için, magic sekmesindeki mavi bar ı, sword skiller için sword sekmesindeki mavi bar ı kullanabilirsiniz
    Oyuna ilk novice skill rank ı ile başlarsınız bir sonraki skill rank atlamak için gereken skill-up sayisi K tuşu ile açtığınız skill penceresindeki ilgili sekmenin altında bulunan mavi bar ın karşısın da yazar
    Burada apprentice olmak için 12 skill-up yapmanız gerektiği yazıyorsa yaratıklar a karşı skill kullanarak 12 defa skill-up yapmalısınız ve 12. skill-up dan sonra yeni skill rank a geçtiğiniz ekranın sol alt kösesindeki bi uyarı ile size bildirilir
    Skill rank sıralaması
    Novice -> apprentice -> regular -> expert -> a.expert -> master -> a.master -> gmaster -> completer -> transcender

Yeni skill rank a geçince o skill rank içinde bulunan passive ve aktive büyüleri kullanmaya başlayabilirsiniz zamanla (hemen değil örn: A skill inin açıklamasın da apprentice 8 yazar, bu appretince rank ında iken aldığınız ilk 8 skill den sonra kullanabilirsiniz anlamına gelir). Bu skill leri karakterinizin ilk oyuna başladığı şehirdeki instructress lardan öğrenebilirsiniz
    Warrior ve force shielder lar bloody ice daki O’conner dan
    Blader ve wizard lar desert scream deki gette den
    Force blader ve force archer lar ise green despair deki kallua dan öğrenebilirler bu skilleri
    Ayrıca skill rank atladığınızda bazı yeteneklerinizde gelişir. Magic rank atladıysanız +hp, +mp, +int ve +dex kazanırsınız. Sword rank atladıysanız +hp, +mp, +str ve +dex kazanırsınız.
    Appretince olduktan sonra bir sonraki rank için gereken skill puanının %40 ını traning dummy lerde alabilirsiniz. Örn: bir sonraki rank için 20 skill-up almanız gerekiyor bu 20 skill-up ın ilk 8 ini tranind dummy lere skill ile saldırarak alabilirsiniz.
    Hızlı bir şekilde skill puani almak için bazı eşyalar var ama bunlar lvl 40 civarında giyebileceğiniz için 40 a kadar normal lvl a yuklenin, zaten oyunun en bıkkınlık getiren kısmı 0-40 lvl arasıdır (sahsi gorusum)1 apprentice skill-up yapmak 1 completer skil-up yapmaktan daha uzun sürüyor
    Lvl 40-45 arasında ilk skill exp eşyaları giyebilirsiniz bunları ya kendiniz yapabilir(esya yapma sistemi) yada diğer oyunculardan para ile alabilirsiniz. (esya satın alma ve satma)
    Hızlı skill-up almanın ipuclarınıda açıklayayım burada
    Lvl 43 ten sonra skill exp ring ve amulet ler takabilirsiniz ve giysileri giyebilirsiniz
    Her canavardan eşit miktarda skill puanı gelecek, yani oyunun en güçlü boss u na vursanizda ayni puan alirsiniz en dusuk lvl i olan canavarina vursanizda onun için gidip +3 skill exp veren titanyum eşyalarına 2-3 milyon vermek yerine aramid ve shadowsteel esya ve silahların +4 skill exp verenlerine 1 milyon para verin
    Cast time en kısa olan 3 büyüden yada cool time i yetişirse 2 büyüden bi combo hazırlayın
    Skill puanı toplamak zamanla yarışmak gibi birşeydir ne kadar az zaman da ne kadar çok skill kullanırsanız o kadar çok puan alırsınız

kaynak

Kaynak

forum.cabalonline.com

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

bulnasa
    Misafir

ya bi sorum olacaktı bn apprntie magic ranktan bi üste atliyamiyorum :s YARDIMLARINIZ İCİN ŞİMDİDEN TŞKÜRLER

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bildiğim kadarıyla yeni bir sp düzenleme sistemi geldi. Level ile alakalıymış falan. Forumda bir mesajda yazılmıştı ama bulamadım. Ekranın üst kısımlarında bir kırmızı ikon varsa, rank atlayamıyorsun.
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

+ Konuyu Cevapla