+ Konuyu Cevapla
Toplam 12 sonuçtan 1 ile 12 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: karahan online YALAN

Standart karahan online YALAN

Bu oyun normalde ingiliz yapımı Twelve Sky 2 Adlı oyunun kopyası kimse kanıpta türkler ii bi MMORPG Yapmş demesin.Amacım kesinlikle türkleri kötülemek deildir bunu herkes bole bilsin ama bu da bi gerçektir madem türksün goster ürksün dedileri gösterdim ban attılar:S böyle bi oyunu oynuosunuz siz işte ....

mayıs ayında twelve sky 2 olduğunu belirtmiştim:
    http://www.onlineoyun.gen.tr/forum/1...13-post29.html

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Twelve Sky2 den bir uyarlama karahan. Sadece çevre tasarımları değiştirilip GGC tarafından piyasaya sürüldü diye biliyorum ben. Okuduğum tanıtımlarındada genelde bu bilgiyi es geçmiyorlar.
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

ya aslında TürkLer yapamaz die bişey yok yetenekli insanLar Yapar heryerde vardr mutlaka oyLe insanLar ama işte uqrasmıoLaR uqrassakarda dandq bişeyle cıkıor ben karahan i Türk oyunu die biliordm saol

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

qunvire
    Misafir

Türkler burada kesinlikle özenmemiştir.Sadece firmayla anlaşıp oyunun türk versiyonunu çıkarmışlardır.Yani karahan la twelvesky la ortaktır.

V.I.P. Minarytha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iyide karahan online türk yapımı degilki zaten
    Ne kadar dönersen dön,g.t yine arkandadır

bilmeenler oorenmis oluor dedik yha:S
    bilgi

Bilgi

Emek karşılıksız kalmamalı bir teşekkürü çok görme öPeRim :mucx

Forum LvL 1 - 20 zzaber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya arkadaşım zaten siteyi incelersen twelwesky2 olduğunu belirtiyo ben mesala başından beri twelvesky2 olduğunu biliyordum ve hiç rahatsız olmadım ve bu bir yalan değil en üstte belirttiğim gibi açıkladılar zaten

Newlongju2
    Misafir

Bi ara Türk pvp server gelio dediler kurcalamadım site kalmadı ama hala bir şey yok Türkler uğraşsa yapar ama kafa yormuyolar.Baksana Japon Çin İngiliz adamlar neler yapıo mesela Longjuyt2 Newlongju felan hep çin.

Forum Lvl 150 IIKratoSII - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Logjuyt2 Nwelogju xD olm 2 side aynı oyun xD konuyu araştırmadan koyuyosunuz.Türkler bu işe büyük bi yatırım ayıramıyolar çünkü riskli iş karahan basladıgından beri 3 server fazla tutmadı türklerde bi oyun çıkarsa tutmaya bilir 10 sn fln oyunun üstünde çalışsalar adamın hayatı biter xD tutmasa ama %99.99.99.99 tutar Türk yapımı dersen

Forum Lvl 150 wqor213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    1

Ya türk insanları oyunla işi yok,benim babamda online oyun oynamıyor,ps3 de ya call of duty felan yapıyor black yapıyor ps2 de bilgisayara sadece sahibinden.com için giriyor ,ama mesela türkler ******* gibi rakion story gibi oyunların türkçeleştiriyor, o kadar,oyun küfür dolu,benim arkadşlarda 4 yıllık rakionoynayıcısı,joy game rakionun türkçesini çevirdi nie ona atladılar,ben milletetçi biri olmama rağmen,oyunun eleştirmen lazım,sadece oyunda biraz fazla exp,gold vs..Ve çok fazla event geliyor ,türklerin geldiği her oyun varyaa küfürden geçilmez oluyor ,ben fazla küfür etmem,sadece kızgın oludğum zman ederm,ama mesela sroda türkçe dil seçeneği geldi,malazgirt serverı açıldı,bir giridm servere,küfür dolu,sie,*** bir sürü küfür
    ,

Standart Cevap: karahan online YALAN

adı türkçe diger geri kalan herşey uzak doğu kültürü taşıyor

+ Konuyu Cevapla