+ Konuyu Cevapla
Toplam 16 sonuçtan 1 ile 16 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: AirRivals Gear'lar Rehberi

Standart AirRivals Gear'lar Rehberi

B-Gear
    Oyunda alabileceğiniz gemiler arasında en ortalama olanı.Hız.silah kapasitesi ve zırhın hepsi dengeli biçimde dağıtılmaya çalışılmış.Herşey den biraz almış fakat hiç bir alanda mükemmel değil.Hem havaya , hemde yere yapılan saldırılarda başarılı.Oyunda başlangıçta kullanmak için ideal.

M-Gear
    Zırhı B-Gear a göre daha iyidir. Manevra Kabiliyeti oldukça gelişkin diğer gemilere göre. Bu durumun kalabalık çaıtşmalarda veya üzerinize kilitlenmiş bir füzeden kaçarken oldukça işe yarayacağı kesin.Başlarda silah yetenekleri bir miktir kısıtlı olsada , bu durumu kendilerini savunma yetenekleriyle kapatmasını bilirler. Savunma yeteneği yüksek olan M-Gear'la bir çatışmanın ortasında karşı karşıya gelmek istemeyeceksiniz.

I-Gear
    I-Gear oyundaki en hızlı gemi. Aynı zamanda en kısa süre içerisnde en yüksek hız ulaşabilen gemiler. Gövdesi diğerlerine göre biraz daha ufak olduğu için hedef olma ihtimali diğer gemilere kıyasla daha zor.Özellikle Çevik Manevralar Yapan ve ani saldırılar yapan bir gemi isteyenler için. http://www.onlineoyun.gen.tr/showthr...I-gear-rehberi

A-Gear
    Oyundaki belkide en tehlikeli gemi.Diğer gemilere oranla cüssesi bir hayli büyüktür.Ayrıca A-Gear oyundaki en kalın zırha sahip. Bu da uçan bir tank gibi görünmesini açıklıyor.Aynı zamanda geminin yavaş hareket etmesini sağlıyor. Buda onun en büyük zayıflığı.Zırhının ona sağladığı dayanıklılık ve uzun menzilli silahları A-Gear ı oyundaki en güçlü gemi yapıyor.
    kaynak

Kaynak

level dergisi online oyun kitapçığı

Konu Shock tarafından (13-07-2009 Saat 02:15 AM ) değiştirilmiştir.

V.I.P. _excuss_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

I-gear ile A-gear kapıssa kim alır

anlatım için teşekkürler

A gear alır cunku ı gear okudugum kadarıyla havadan havaya vuruyo ve A gear a vuramıyo

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı darkmumo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    A gear alır cunku ı gear okudugum kadarıyla havadan havaya vuruyo ve A gear a vuramıyo
    A gearda uçuyor. Bence I gear alır. Sürekli saldırı ve manevra kabiliyeti yüksek bir gemi. Tabii herşey playerlığa bakıyor
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

V.I.P. _excuss_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tıpkı bütün oyunlarda olduğu gibi

V.I.P. The Assasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

lan hepsini tek alırım bne bunların

ne alaka ?
    xD
    I gear gusele bensiyo

Süper Moderatör

Ben B gear'ım. Gayette güzel bir gemi. Sadece yerde biraz zorluyor.
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

baK bunLar ACE Online da deişik ama adLarı aynı arka tasarım feLan hepsi aynı saol

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

hasobaba
    Misafir

S.A
    3 aylık Arrivals deneyimimi oyuna yeni başlayan arkadaşlarla paylaşmak istedim 3 ayda yaptıgım carlar
    74 lvl AG
    71 lvl MG
    50 lvl BG
    50 lvl IG
    şimdi diyebilirsiniz neden tek carla devam etmedin
    hepsini denemek ve bana göre en güzeli hangisi ise onla devam etmek istedim
    AG mükemmel bir gear ama BG ler başınızın belası
    BG lerde yer bombardımanı diye birşey var adam size tek atışta 16 tane birden roket atıyor ve isabet eden her roket 1 k vuruyor ve yerde giden hantan bir gear oldugunuz için hepsi isabet ediyor 16 k hasar alıyorsunuz ve kısaca tek atıyor size ama Ag ninde bariyer diye bir skili var onu açarsanız roket işlemiyor IG nin baş düşmanıda AG dir norman menziliniz 1200 kuşatma açtınız zaman 1700 felan oluyor ve kuşatma modunda namlu sayınız ikeye katlanır ve daha hızlı bir atack yaparsınız buda üstünüzde uçuşuşan gemilerin vay haline demek aslında her carın kendine özgü güzellikleri var ama ben AG ile devam etmeye karar verdim havada sürekli dolanmak bana biraz garip geldi sadece AG ye mahsus karaya inmek suda gitmek çok avantajlı oluyor kendi yorumuma göre burdaki gemileri metin2 ye söyle uyarlıyabilirim
    AG (sura)
    BG (savaşcı)
    IG (ninja )
    MG (şaman)
    belki car açarken faydası olur herkese bol zevkli oyunlar dilerim ne oynadııgnız önemli degil zevk aldıgınız her oyun güzeldir

Süper Moderatör

Birikiminizi paylaştığınız için teşekkürler. MG tek başına savaşın kaderini değiştirebilir diyorlar. Bu gear'ı biraz daha anlatabilir misiniz?

Forum LvL 1 - 20 Blackhawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

M-gear soyle kaderi degiştirir

M-gearlar kendine diger arkadasalrına enerji ve kalkan(yani hp) basabilirler.
    Savasta arkadasalrına hp basarsa olen ksıı sayısı az olur. Ayrıca M-g ler savunma agırlıklıdır. full savunma bir m-g yi düsürmek için aynı lvlde 2-3 tane gemi daha gerekir. bu nedenle savasa girdiklerinde kolay kolay yatmazlar yatmadıkları ıcın arkadasalrının yanından ayrılmazlar ayrılmadıkları ıcın can basarlar sürekli ve savasın kaderinini degiştirebilirler.

Bende biraz gearları acıklıyayım. ( KEndi tecrübelerime gore)

A-Gear

A-gear kısaca AG savaslarda önemli gearlardır. Çünkü yerden ilerleyebilen tek gemidirler.
    Skilleri arasında bulunan Kusatma modu en oenmli skillerindendir.Kusatma modunu soyle kısaca anlatabiliriz. Kusatma modunu acmadan atıs menziliniz 1500 ise actıgınızda 1800lere cıkar ve acmadıgınızda 2 saniyede bir atıs yapabiliyorsanız actıgınızda saniyede 3 atıs yaparsınız.( Soylediklerim yaklasık degerlerdir tam degerler degildir) Yapılandırma puanları genellikle saldırı agırlıklıdır. Havada ve karada karsılastıgı her düsmanı yok edebilir. En büyük düsmanları B gearlar.(hasobaba bahsetmis ztn neden oldugunu)Bence cok zevk alabileceginiz bir karakterdir.Cünkü yerde tek giden sizsiniz hızlı ates ediyorsunuz.

B-gear

B- gearlar kısaca BG ler havadan havaya ve havadan karaya iyi atıs ozellikleri gosterirler. Havadan havaya atıslarda otomatik tüfekleri ve hedefi takip eden füzeleriyle havadakileri oldurebilir. Havadan yere ise Yer bombardımanı skilliyle Yerdekileri oldurur.BGler ilk basladıgınızda her seyi esittir. Siz ne istiyorsanız onu yapabilirsiniz. İster savunma ister saldırı olabilir. Ancak genelde herkes saldırı yapar. Hem kasması hemde savaslarda avantajlı durumda olursunuz.

I-Gear

I-gearlar kısaca IG ler havadan havaya iyidirler. Havadan karaya iyi degillerdir ancak karadaki düsmandan cok daha hızlı bir sekilde kacabilir. Savaslarda genellikle kacan gemileri kovalama gorewindedirler.Yapılandırmaları saldırı ve manevra kabiliyeti cogunluktadır. BGlerle aynı sekilde otomatik tüfekleri ve hedefi takip eden füzeleriyle düsmanları cok rahat oldururler.

M-Gear

M-Gearlar kısaca MG ler Saldırılarda diger gemiler kadar iyi olmasalarda diger gemilere gore DAha cok savunmaları oldugu için ve can basabildikleri icin Kolay kolay ölmezler. MGlerin en önemli özelliği Kendilerine VE arkadasalrına Can basabilme özelligidir. Savaslarda en oenmli pozisyonlardan birindedirler.MG siz bir Formasyon(Party) olamaz.Yapılandırmarı dedigim gibi savunma yonundedir. Ancak Ruhta verirler.

Benden bu kadar arkadaslar

İmzamdaki resim Bir BG resmidir

Hepinize iyi eglenceler Diliyorum...

Kayıtsız Üye
    Misafir

Red face Cevap: AirRivals Gear'lar Rehberi

ben 2 aydır oynuyorum oyunu neredeyse tamamen öğrendim ve akıldaki tüm bilgileri sıfırlayacak bişey söyliyecem ag ler oyunun en eziği de denebilir
    ben İ-G yim ve benim 20 lw üstüm olan ag leri çok rahat bir şekilde düşürüyorum
    i-g manevra kabiliyeti çok yüksek olan bir model olduğu için ag nin neredeyse her sıktığı karavana geliyor ve o çok övdüğünüz bariyer çok kısa süreli dayanıyor bg ye gelince
    eğer bi bg düşürmek isterseniz yerden yüksek olmalısınız bg ler yeri bombalayarak havadaki uçaklarıda düşürebiliyor bombaların patlama yarıçağı çok yüksek
    mg ler savaşlarda gerçekten işe yarar ve savunmaları gerçekten de çok yüksek ama çok yavaşlar bunun için her uçağın hedefi oluyor

Kayıtsız Üye
    Misafir

Thumbs down Cevap: AirRivals Gear'lar Rehberi

ıgde ustayım ve ıgler gerçekten manevra olarak çok güzel bir füzeyi ona sallıyım derken ordan oraya uçuyor ve herkesi alabiliyor tabi ben fornaxta oynuyorum b.c.u herşey iteme bakıyor RedJin die bir mg var bizim swde tüm gearları alıyor mgler savunmaya verdiğinde gerçekten çok güzel gemiler çoğu kez sıkıldım ama en sonunda gene mg dedim çünkü içimde hep bir mg vardı ıg oynadım çok güzel çok zevkli ama her neyse mg de mg işte [burdan acemilere kocaman bir dil ]

---------- Mesaj birleştirildi 12:05 PM ---------- Önceki mesaj 12:03 PM ----------

en gıcık kaptığım gearlar ag ve bg hiç sevmem ag yerde bişi yapamıor sürünüyoor ve çok zevksiz ıg ve mg <3

Kayıtsız Üye
    Misafir

Cevap:arkadaşlar gearları güçlüden güçsüze sıralarsak M A I B

Kayıtsız Üye
    Misafir

Thumbs up Cevap: AirRivals Gear'lar Rehberi

ben aralıklı oynayarak yaklaşık 1,5 senede yaptığm çar şu:

51 lwl IG

25lwl AG

20 lwl BG

arkadaşlar ben ıg kasmasaydım mg alacaktım ama mg almayı düşünüyorum başka çarla

Kayıtsız Üye
    Misafir

Thumbs up Cevap: AirRivals Gear'lar Rehberi

beyler en iyi gemi bg dir..cunku bg oynuyorum 94 lwlim simdi neden bg diyeceksiniz cunku:bg ne olursa olsun kasacam belirli b lwlden sonra yikilmayacam diyosaniz 86 lwle kadar kasin kasrken 1 den 20 lwle kadar ne bulursan o silahlarla kas sonra b bawo bul kendine zaten yer bomb 18 lwde aciliyor ve o zamn dusuk haritalarda ne bulursaniz kesin sunu unutmayin aman bgnin 27 lwli is grur o motora gore stat dagitin 27 ruh 27 savunma 27 saldiri bg nin silahi bawo ve sahinsidir..86 ya kadar kasin ful saldiri biciminde sabrederek kasin dur duraksiz ardindan 86 motorunu takin savunmaya cekin(benim onerim guzel b perde yapin yada alin mesela +11 ve uzeri 85 boss perdesi savunma tilsiminida takin bde mgnin skilleri var bu skilleri actiginda formdaki adamlara geliyor hizli ates ofkeli defans ve kacis skkileri bunlara ayni formdaki adamlar kullanabildigi icin buf denir buflarinizida alin sonra sizi zor deil hic kesemezlerhem 520 motoeunuz olur 86 lwde gorunmezliginizde varsa kacin arkadan vurun kesemediginiz gemileri zaten o lwlde savunmaya cekerseniz size ortalama 500 vuran silah savunma halinde 1 1 vurur tabi delme karti basilmamissa sunuda belirteyim 90 ve ustu yada 88 ustu b agyi kesmeniz oldukca zordur bgsiniz saldiriyosunuz baktiniz bariyer acti gorunmez olun bekleyin bariyeri bitince arkadan gomun ag olene kadar oyle saldirin tabi mg tarama atmas arama gozu basilmazsa eger mg tarama basarsa arama gozu kullanilirsa gorunmezlik kaybolur gorunmezligi acip etrfta dolasin

+ Konuyu Cevapla