Toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Patch Yardımları Acil!!

hengemen
    Misafir

Unhappy Patch Yardımları Acil!!

Arkadaşlar ben oyunu indirdim yükledim Game Version:37 yazıyor altında update ekranı var arada bir uyarı çıkıyor try again ve stop update yazısı çıkıyor try again diyorum ama biraz devam ettikten sonra aynı yazı bir daha çıkıyor.şimdi updatenin sonlarındayım ama Try Again dediğim halde devam etmiyor bi yarım edin lütfen!

oyunun forumunda yazan çözüm:
    When you get stuck and client asks to try again or stop update. Click stop update and exit game. Run game again and hit update game -> CONTINUE UPDATE.

So basically everytime you get stuck. Just stop updating ->exit game->run game->update game->continue update
    Türkçesi:
    Güncelleme durduğunda ve istemci tekrar denemeyi veya güncellemeyi durdurmayı istediğinde, Stop Update (güncellemeyi durdur) tıklayın ve oyundan çıkın. Oyunu tekrar çalıştırın ve tekrar update game'e (oyunu güncelle) tıklayın, oradan CONTINUE UPDATE'e (güncellemeye devam) tıklayın.

Her güncelleme durduğunda, güncellemeyi durdurun -> oyundan çıkın -> oyunu çalıştırın -> oyunu güncelleyin -> güncellemeyi devam ettirin.

hengemen
    Misafir

ya ben öyle yaptm sonlarında şu anda ama hala ilerlemiyor ve aynı hatayı veriyor :S :S
    Konu hengemen tarafından (11-07-2009 Saat 11:48 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)