+ Konuyu Cevapla
Toplam 15 sonuçtan 1 ile 15 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Sp Farm için Tavsiyelerinizi bekliyorum

Forum LvL 1 - 20 derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lightbulb Sp Farm için Tavsiyelerinizi bekliyorum

Arkadaşlar öncelikle bilgili olanlar yazarsa sevinirim bu konuda (yani ong farm yapmış olanlar)

Şimdi ben ong farm yapmaya başladım ve 1m sp hedefliyorum ve masraftan kaçınmayacağım sormak istediğim şu hangi preyi almalıyım

premium plus alırsam 5 saat ticket oluyor ama char çok hızlı lvl alacağından dolayı lvl düşürmek sorun olur.

premium gold alırsam 3 saat ticket oluyor bu premium bana ideal gibi geldi.

premium silver alırsam 3 saat ticket oluyor ve %60 oluyor

+ 1 aylık %100 lük sp ticketı alacağım

sizce hangi premiumu almalıyım şimdiden herkese teşekkürler

bu ne yaw kaç kere bakılmış bi kişi bile yorum yapmamış

bilgili olanların yazmasını istemişsin, ondandır

Forum LvL 1 - 20 1mFUX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

niye lv atlaman gerektiini düşünmedim oyna girmek içn yeterli ßnce premium bnce en ucuzunu aL lv atlamamış dolayısıyla lv düşürme zor olmayacak bu arada bunu şu anda 9gap oLdunu varsayarak söylüyorum(daha önce yapmadım sadece yardımcı oLmak istedim bilen birisi bşi yazmamış belqi bi yardımım dokunur dye yazdım)

bnce en ucuz premiumdan al ama 1 aylık sp tic. mutlaka al sp ticketini aldıktan sonra oyuna girmek sana yeterli olacaktır tavsiyem en ucuzu ve cok tecrübeliyim bu konuda ...
    KAHROLSUN GOLDBOTLARRR

tamam arkadaşlar çok teşekkürler dediğiniz gibi yapacağım size sonucu söylerim 150silk lik silver premium ve sp ticketı alacağım

pre gold ile normal plus ile kazanacagın spnin ortalama olarak 2katı daha fazlasını kazanırsın
    şöyleki;

günde 2saat fazla %100 exp-sp
    buda 28günde 56saat gibi uçuk bi rakam çıkıyor...pre plus ile!

pre gold=140 saat yaparken
    pre =84 saat yapmakta

zaten farm rehberlerını okuduysanız bir tane cleric char gerekiyor lvl düşmek için yoksa farmın en sıkıcı yönünde zorluklar yaşarsınız charı öldürüp diriltmek tam bir ölümdür,canınız fena sıkılıcaktır bu zamanlarda

eger ben sabırlıyım dersen tabiki uygun olanını almak mantıklı demek istiyorum fakat öyle bi durum söz konusu değil malesef

30k sp pre gold kazanmada cabası
    (pre plus görewlerınden)

dipnot:5saat kullanılan pre gold
    Konu papyon tarafından (06-07-2009 Saat 05:53 PM ) değiştirilmiştir.

ben char ı öldürmek için botta loop a almıştım, yavaş yöntem ama başında durmaya gerek olmuyordu

Alıntı cronos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben char ı öldürmek için botta loop a almıştım, yavaş yöntem ama başında durmaya gerek olmuyordu
    Bende sbotta clientless'a dw de eahtr gostlara çıkıp ölüp duruyordu sabah 12 gbi bırakmıştım akşam eve qeLdiğimde hala oyunda dı 10 Lv düşmüştü zTn aşşasına düşümüyor

Ben de 1 m sp ile yola çıkmıştım fakat 600 k sp de sıkıldım bıraktım. Tavsiyem Bard Cleric yada Wizard Cleric 70 + bir char buLman seri kasması ve res açısından . sonra iyi bir mekan buLman kS nin az olduğu charının iyi korunduğu bir bölge. Bence eN küçük pre al kasacağın ve kasılacak olan char ki oyuna tek te gir.ve mutlaka 1 aylık gold sp ticket al inanılmaz işine yarayacaktır. Ve son olarak bot alman gerekiyor sbot benim tercihimdir clientless özelliğinden dolayı. Sanırım bu kadar birşey unttum mu bilmiyorum Umarım işine yarar

Şimdi öncelikle herkese teşekkürler çok yardımcı oldunuz kasacak olan char Bard-Cleric elinde sos+5 weapon u ve int6 seti var ayrıca sbot da var.

Ama hala kararsız olduğum bi konu var

Pre plus mı yoksa silver pre mi dediğiniz gibi 56saatlik bi ticket farkı var ama char çok hızlı lvl alacak ve beraber farm yapacağım arkadaşım silver pre aldı ben onla aynı gitmezsem iyi olmaz

birşey daha silver pre ve sp ticket alırsam aylık eu charda 1 ayda 1m sp olur mu ?

Alıntı derwish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birşey daha silver pre ve sp ticket alırsam aylık eu charda 1 ayda 1m sp olur mu ?
    İşte sana ve oyuna bağlı bu. Nekadar çoK bilgisayar başında durursan okadar fazla olur eğer çok iyi bir slot bulur dc yedi an girecekseniz 1m yi bile geçer. Mulaka pt levini ortalama 20 den aşağıya ve 25 ten yukarıya çıkartmayın exp ve spler azalır çünkü

bn fikrimi değistirdim kesin olarak... gold pre al cünkü sp görewleride war cok iyi sp toplarsın ... %100 lük exin yanında sp de werdiği icin 2m de yaparsın sp yi
    KAHROLSUN GOLDBOTLARRR

Alıntı akifarvas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bn fikrimi değistirdim kesin olarak... gold pre al cünkü sp görewleride war cok iyi sp toplarsın ... %100 lük exin yanında sp de werdiği icin 2m de yaparsın sp yi
    qünde 2 kere Lv düşürmesi gerekir bida çoK sıkar 400 500 k da vaz geçer

chara 1000silk çektim 100silkte hediye geldi konuyu açtıktan 2 gün sonra başladım kasmaya plus aldım sp ticketı aldım ve sincap aldım daha 1 gün geçti ve 50k ya yakın sp oldu bakalım nası gideceğiz ama yarın lvl düşürmem lazım baya

keske benim 50k sp olsaydı baska bisey istemiom charım lwl 51 oldu 5k sp si war :S
    KAHROLSUN GOLDBOTLARRR

+ Konuyu Cevapla