+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Toplam 21 sonuçtan 1 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Wolf Team Online

V.I.P. The Assasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Wolf Team Online

İnsanlara - Kurt Adamlar..

WOLFTEAM de 4 tip oyun var.
    BASE CAPTURE MODE (üs ele geçirme)
    TEAM DEATH MATCH MODE (takım kapışması) : Her düşman öldürme 1 puan takımınıza ekler, hedef puana ulaşan oyunu kazanır.
    BOMB PLANT MODE: Counter Strike'daki Bomba koy, yok et ya da bombayı imha et.
    HUMAN VS. WOLF MODE: İnsanlara Kurtlar! Her 2 takım da oyun içinde 3'e basarak kurda dönüşebilirken HUMAN vs. WOLF da sadece kurtlara insanlar kapışıyor. (Oyunda Kurtsan kurtsun, değiştiremiyorsun)

Kurtlara insanların inanılmaz taktik mücadelesi oluyor. Çünkü süre bittiğinde kimin en fazla bayrağı var ise turu o kazanıyor. (Son saniyelerde geçen taktik mücadelesini tahmin ediyorsunuzdur)

Oyunda insan olarak türlü silahlarınız var ama oyunda ağzınızın suyunu akıtacak olan aksiyon Kurt Adam olup "duvardan" giderek rakibinizin üstüne atlayıp onu altetmenin zevkine varmak olacaktır. (bkz. yukarıdaki video, ghost'un kabiliyeti)

Kurt Adamların Ghost (Hayalet) tipi karakteri 2sn. hareketsiz kaldığı vurulana ya da hareket edene kadar görünmez oluyor. Oyundaki insan olarak oynayan oyuncuların paranoyaklığını siz düşünün artık!

Aynı şekilde duvarda da asılı kalarak görünmez olmanız mümkün. Hayaletler görünmez olsa da olduça zayıf zırhları sebebiyle kolay avlanabiliyor, ancak biraz yavaş olsa da normalde ortalama 200 olan HP (yaşam enerjisi) Guardian tipi kurtta 850 + 100 HP (yaşam enerjisi) oluyor ve sağ mouse ile kapandığında kurşunlar çok az hasar veriyor. Bizler şimdiden diyoruz!

Bu oyun çok ses getirecek. Biran önce WolfTeam'i yükleyin ve bu eğlenceye ortak olun!!

Arkadaslar oyunu guzel yapan kısım level kasma isini zevk alarak yapmaniz,oyun oynarken bir yandanda gp (exp) kasiyorsunuz,aıntı yaptığım yazıda zaten oyunun büyük bir bölümü anlatılmış,oyun softnyx firmasının oyunudur,çok kaliteli bir oyun,nedeni ise oyunda hileli biri görmeniz olanaksız gibi birşey,oyunda hile çıktığı gün ngameguard güncelleniyor,tek ufak sorun glitch denilen şeylerin olması,bu glitch denilen olay şu,bazı buglu yerleri bulup o yerlerine içine girmek konteynırların falan,ama k2 nin yaptığı gibi ilgisiz değil softnyx firması,bu bugları öğrendikleri zaman haftalık bakımlarda bu şeyleri çözüyorlar ve yapmanız mümkün olmuyor yani kısacası bu oyuna ayıracağınız zamana değiyor,şu an oyun da fazla Türk yok,kendimden bahsedicek olursam 100 bin kişi arasından 400.yüm şu an,Türkiye sıralamasında 5.yim.Ya aslında oyunda sıralama falan önemli değil,önemli olan oynamasını bilmek ve kurnaz olmak level kasmak için conquest denilen yerleri tercih etmeniz sizin lehinize olucaktır,her round sonunda gp(exp) geldiği için daha güzel oluyor.

Ayrıca oyunun başka bir yönüne daha değinmek istiyorum,sizi sıkmıyor,peki neden sıkmıyor onu anlatıyım,softnyx firması yenilikleri seven bir firma ve sürekli yenilikler getiriyorlar,gerek yeni haritalar olsun,gerek yeni silahlar olsun,gerek yeni eventlar olsun yeni başlıyanlar için şöyle bi güzellik daha var,ben oyuna başladığımda,yeni başlıyanlara 2 3 tane silah veriyorlardı,şimdi yeni başlıyanlar oyuna alışabilmeleri ve daha çabuk adapte olabilmeleri için çoğu silahı veriyorlar ayrıca,belli bir öldürme sayısına ulaştığınızda,para ve silah hediyeleri devam ediyor.Şimdi size gerekli linkleri veriyim.

Ana site:http://wolfteam.softnyx.net/
    Üyelik işlemi:http://www.softnyx.net/Member/TermsOfUse.aspx
    Donwload:http://wolfteam.softnyx.net/Pds/Download.aspx

(Download ederkenki yükleme hızı yavaş ise download linklerinin bulunduğu sayfadan diğer download sitelerinden birinden indirebilirsiniz.)

Notride(Clan) sıralaması ve oyuncu sıralamasına bakabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
    Not:İsterseniz oyunda level kasmanizi hizlandiricak gerek cash ile alabiliceginiz gerek ise oyun parası ile alabiliceğiniz şeylerde var.

1.WP(oyundayken silahınızı seçebilmek için istenen şey,counterda nasıl $ gerekiyor onun gibi bişey ) nizin sınırı 2500 ken bunu yükseltmenize ve gp (exp) inizi arttırmaya yarıyan oyun parasıyla alınan bir çanta var.Almadan önce lütfen rütbenizin ona uygun olup olmadığını kontrol ediniz.
    2.Oyun sonunda gelen gp nizi arttırmaya yarıyan gp plus var,cash ile temin ediliyor
    3.Oyun sonunda gelen gold unuzu arttırmaya yarıyan gold plus var,cash ile temin ediliyor
    4.Wolf attağınızı %10 vb.. arttıran yada +10 damage vurmaya yarıyan,ayrıca humanken silahınızdan çıkan her merminin +10 damage vurmasını sağlıyan (bu saydığım özellikler tek birşeyde yok ayrı ayrı) döğme denilen şeyler var.Ayrıca bu şeylerin şekli wolf olduğunuzda sırtınızda çıkıyor çok güzel bir şekli var,şahsen nerden biliyorsunuz derseniz,ben kullanıyorum ordan biliyorum
    5.Oyundaki respawn sürenizi %20 daha kısaltan şeyler var.

Geri kalan şeyler o kadarda lazımlı şeyler değil,ama son bir ekleme yapıyım,oyunda silahta satılıyor AMA bunları almaya gerek duymucaksınız hepsi oyun parasıyla alabiliceğiniz shopda var zaten,oyunda size zaten gerekli goldu veriyorlar bunu güzel bir şekilde kullanırsanız asla cashle silah almaya gerek duymazsınız,şahsen ben daha hiç almadım

Kısacası oyunda satılan şeyler,alınması çok gerekli şeyler değil almanız işinizi azda olsa kolaylaştırıyor,yani ko daki gibi premiumsuz hızlı kasılamama gibi bir durum yok.

Not: Pride(Clan) kurmak için 30.000 gold gerekir,maximum kapasite 31 kişidir.
    Not: Pridedeki online sayısına göre daha çok gp kazanabilirsiniz.
    Not:Wolfken R ye basarak +... olan hp yi fulluyebilirsiniz.(+ hp ne derseniz wolfken mesala basic wolfde 200 hp +100 hp vardir,+ hp wolfken yavasca duser r ye basarsaniz fullenir,ben bunu oyunu oynadıktan baya bi sonra farketmiştim umarım işinize yarar )

''''Yukarıdaki rehber alıntıdır.'''''
    kaynak

Kaynak

shiftdelete.com'dan alıntıdır

--
    Sistem qereKKKsinimleriii

Windows XP
    Pentium4 2.2 Ghz or higher
    512M or higher
    Geforce 6800 or higher
    400M or higher
    Direct X 9.0c or higher
    ------
    Sistemde fazla bişey istemiyo sanırım xD
    ewet oyunadan videolara geçelim
    videolarda pek bi şey anlamiyosunuz söyliyim bunu ilk bastan.
    http://www.youtube.com/watch?v=ZnenspdmwIs

--------

Konu The Assasin tarafından (01-07-2009 Saat 09:09 AM ) değiştirilmiştir.

Zamanında Oynamıştım Cok İyi oynarım

Kanyak beLirteLm
    Saol bu aRaDa

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

alıntıdır yazdım ama kaynak belirtmekde şartmı ki ?

Alıntı Thє Aѕѕаѕiи Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alıntıdır yazdım ama kaynak belirtmekde şartmı ki ?
    http://www.onlineoyun.gen.tr/forum/f...zenlemesi.html

kaynak

Kaynak

cronos

oke ekledim

Forum LvL 55 - 75 Ronald - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hmm güzel oyuna benziyor saol paylasım için.İndiriyorum da boyutu ne kadar?

Ya arkadaslar ben ecsro yu indirirken 200mblik dosyayı 20 dk kada indiriyordum.Simdi bu online oyun 400 mb 2 saat yazıyor saka gibi ya:S

SendSpace ten indiriyom valla onda 280 mb
    Konu Ronald tarafından (01-07-2009 Saat 11:30 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)

V.I.P. prototype - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    3

Süper oyun arkadaşlar, alışmanız zor olmaz...

evet oyuna alısmak kolay ama çevik olmak lazım
    +
    oyun 400 mb civari
    1 - 1 buçuk saat falan sürer.)

Forum LvL 1 - 20 zzaber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

görmemişim pardon bende açmıştımda
    KARAHAN u1

etavearap
    Misafir

Merhaba bnde Wolfteam a basladım ama bn de bi sorun var yazılar cok ama cok kucuk hatta okunmuor yardım edin lutfen bn yinede oynu az cok cozdum ama cantalar var galiba onlar Kurtların gorunuslerını degıstirioz bunları almak istiorum ama paramı ve canta fiyaatları cok kucuk oldugu için okuyamıyorum lutfen yardım edin

Alıntı etavearap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba bnde Wolfteam a basladım ama bn de bi sorun var yazılar cok ama cok kucuk hatta okunmuor yardım edin lutfen bn yinede oynu az cok cozdum ama cantalar var galiba onlar Kurtların gorunuslerını degıstirioz bunları almak istiorum ama paramı ve canta fiyaatları cok kucuk oldugu için okuyamıyorum lutfen yardım edin
    Kücük yazılar ile ilgili sitesinde ve google da herhangi bir şey göremedim. Oyunu yapan softnyx firmasına eposta gönderdim. Cevap gelirse paylaşırım burada.

çk güzele benziyor

Forum LvL 55 - 75 Ronald - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gelin arkadaşlar ben baya bi lvl atladım pride da kurdum.Pride da 3 kişiyiz hepsi arkadaşlarım sizlerde gelisenz daha zevkli bir oyun olabilir.Pride ismi FearlessWolfs katılmak isteyenlşer basvurabilir saygılarımlan... RenoCoolTurk oyundaki adımla.

etavearap
    Misafir

CRONOS ya cvp gelirse lutfen paylas yada bn msne verim ekle bu oyunu gercekten cok sevdim MSN: furkan_nefret_1996_@hotmail.com

Alıntı etavearap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CRONOS ya cvp gelirse lutfen paylas yada bn msne verim ekle bu oyunu gercekten cok sevdim MSN: furkan_nefret_1996_@hotmail.com
    saçma sapan bir cevap geldi, çözüm söylememişler:
    Question In game fonts are too small. Is there any fix for this?
    Answer Dear Online Oyun,

We are sorry. As much as we would like to assist you, we do not have that service available.

Thank you for your continuous love and support for Softnyx.

Yours Sincerely,
    Softnyx Customer Care

Monitor ayarların yanlışmı ?
    ayarlara girerek yazılarini büyütebilirsin
    32 bit tavsiye ederim
    monitörüne uygun ayar yap

V.I.P. prototype - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    3

Lanet olası dünya! FX6800 diyor ya!

MetaliK
    Misafir

güzel oyuna benziyo cidden ama okul başlıcak tam oynayamadan pc kalkar bende sabah akşam oyunu düşünürüm en iyisi iç başlamamak ah okul ah zamanlaman harika ha

Arkadaşlar 1 ay önce bende oynuyodum gerçekten güzel oyun ama bu oyundada hackler çogalmaya başladı.eğer hala oynayan varsa hackler azaldıysa haber verirseniz sevinirim.
    Nick:Sup3RNaturaL

+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu