+ Konuyu Cevapla
Toplam 10 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Karahan Online Aile Sistemi

Standart Karahan Online Aile Sistemi

Evet karahan online world oyununda karakterlerin birarada toplandıkları grup Aile sistemi ile ilişkilendirilmiştir. Aile sistemi sayesinde Gökkavmin saldırılarına ve akımlarına karşı verirken tek başına değil birlikte savaşacağından düşmanları yıkmak daha kolay olacaktır. Karahan Online oyununda kendiniz bir aile kurabilir arkadaşlarınızı ailenize toplayabilir veya istemediğiniz kişileri Karahan Online World ailenizden atabilirsiniz. Evet aşağıda Karahan Online aile sisteminin özellikleri hakkında bilgiler verilmiştir.

Genel Duyuru

Aile Reis’inin ailedeki üyelere bir emir veya bir haber vermek istediğinde kullandığı bölümdür.

Duyuru Tahtası

Ailedeki tüm üyeler aynı anda Karahan Online oyununda çevrimiçi olmayabilirler. Onun için Aile Reis’i duyuru tahtasına birşey yazdığında bir dahaki duyuruya kadar duyuru bu tahtada kalır ve çevrimiçi olmayıp da daha sonradan Karahan Online oyununa giren kişiler de bu duyuruyu görebilir.

İkinci Reis

Aile Reis’ine yardım edecek arkasını kollayacak Aile Reis’inin her işe tek başına koşturamayacağından onun baş yardımcısı olan kişidir. İkinci Reis ‘ in özellikleri diğer üyelerden biraz daha geniştir. Örneğin, Aileye katılma davetinin genişletilmesi, kapasitenin arttırılması veya bir alçağın aileden menedilmesi gibi.

Ünvan

Aile Reis’i tarafından aile üyelerine bir nişan bir mükafat verebilme özelliğidir.

Kov

Karahan Online ailenize zarar veren veya istemediğiniz kişileri ailenizden kovabilir ve silebilirsiniz.

Terk Et

Karahan oyunda bazen katıldığınız ailede işler iyi gitmeyebilir. Bu durumda aileden çıkabilir terk edebilirsiniz.

Dağıt

Eğer aileniz istemediğiniz duruma geldiyse , anlaşmazlıklar varsa , ailenin gidişi kötüye gidiyorsa veya istediğiniz için aileyi dağıtabilirsiniz. Karahan aileyi dağğıtmak için önce bütün aile üyelerini kovmalısınız.

Simge

Eğer ailenize bir işaret bir damga veya diğer üyelerden farkınızı koymak için ailenize özel simge koyabilirsiniz.

kaynak

Kaynak

www.karahan-online.com

Soruna cvp veremiyorum.Çünkü oyun elimde yok ama oynamayı planladığım bi oyun.Bu yüzden hakkında araştırma yapıyorum.Şuandaki bilgilerim bunlarla sınırlı.

V.I.P. _excuss_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aile>>>Guild>>>Clan>>>Lonca hepsi aynı şey

güzel anlatım

ne sacma bişey aiLe sistemi yakında her oyunda olur artk Family System...

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Alıntı ScofieLd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne sacma bişey aiLe sistemi yakında her oyunda olur artk Family System...
    hell bu nerdeyse her online oyunda var...her oyunda adı farklı bi tek yoksa işlevliği aynı...

Yoo Aile sistemi meseLa metin 2 de karakterle evLeniosun ? onada aİLe sistemi deniLioR

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Bu o aile sistemi deil bu guild clan lonca filan hesabı

AnLadım Onu ama AiLe sistemi denmesnde Coq sacma buldum... ben daha coq bir birLik yapardım

O da adamların taktiri hellcim

peacer
    Misafir

bence ei olmuş bu sistem guild den union dan iidir

+ Konuyu Cevapla