+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: [BİLGİ] Shaiya - Irklar

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart [BİLGİ] Shaiya - Irklar

Irklar:

İnsanlar:

Teos'un en gençleri İnsanlardır.Güçlü, zeki ve çevik... İnsanlar neredeyse Teos'taki bütün görevleri üstlenebilirler ama daha çok güçleri ve ruhani özellikleriyle öne çıkmışlardır. Doğuştan cengaver ve rahip olan İnsanlar büyülü Elfler'i çok iyi tamamlar. Tanrıçaları tarafından Teos'a, düzeni ve birliği yeniden kurmaları umuduyla gönderilmişlerdir. Malesef onlar da bu karmaşanın içine çekildi ve yanlarında dost olarak bir tek Elfler kalmıştı.

Elfler

Düzenli, zeki ve tedbirli kavramları bir elfi tanımlamayabilmek için gerekenlerden yalnızca bir kaçıdır. Elfler, Vailler gibi, Dumianas'ın torunlarıdır. Doğa kanunları, düzen ve disiplin elfler için çok büyük önem taşır. Birincil amacı olası tehlikeleri sınırlarından olabildiğince uzakta tutmak olan büyülü elf ırkı, Işık Tanrıçası'nın göz bebeğidir.

Vailler

Zeki ve çevik, kurnaz ve ruhani, Vailler Karanlıklar Tanrıçası'nın gözde ırkıdır. Dumianas neslinden gelen iki ırktan biri olan ilginç ve gizemli vail ırkı beklenenin aksine, savaşa ve şiddete susamış bir ırk değildir. Fakat kendi bölgelerinde dengeyi ve huzuru korumak adına her türlü hain ve korkunç davranışı sergilemekten kaçınmazlar. Fazla kuvvetli olmayan Vailler, gizli ve esrarengiz savaş teknikleriyle bu durumun üstesinden gelirler.

Nordeinler

Nordeinler, Büyük Savaş'ın son dönemlerinde Teos'u korumaları için yaratıldılar. Uygar ve zeki olmaktan oldukça uzak olan Nordeinler gaddar ve saldırgan bir ırk olarak tanınırlar. Fakat bu kadim ırkı bu özelliklerinden dolayı yargılamak doğru değildir. Süregelen savaşlarda gördüklerinden dolayı büyüyü kınayan nordeinler, savaşta sihir kullanmamaktan yanadırlar. Bu belki de sihirli elfler yerine ruhani Vailler'in yanında saf tutmalarının en önemli sebeplerinden biridir.

kaynak

Kaynak

shaiya.aeriagames.com

Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

güzel grafikler warcraft tarzı bişey gibi emeğine sağlık

V.I.P. _excuss_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oyunun grafikleri iyi karakter bakımıdan bana Knıght online yi anımsattı anlatım için saol

+ Konuyu Cevapla