+ Konuyu Cevapla
Toplam 12 sonuçtan 1 ile 12 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Voyage Century Online Download - Kayıt - Kısa Rehber

Standart Voyage Century Online Download - Kayıt - Kısa Rehber

Download ( İndirmek ) İçin

Uyarı

Uyarı

ArkadaşLar Bu sadece Downloader Bunu İndirin Çalştırın sonra ise oyun inmeye basLıyacaktır

bilgi

Bilgi

Game Name: Voyage Century Online
    Game Type: MMOPRG
    Size:1.30GB
    Version: 0.63

Register ( Kayıt ) İçin

Burdan Üye Olunuz

Buda Bir Video
    http://www.youtube.com/watch?v=ApJPyhflKAo

Kısa Bir Rehber

Oyun NasıL Bişey ? Napıcaz ?

Evet oyuna İlk başladınız... Oyuna girdiğinizde ilk önce sizi Bir Gemide başlatıyor.Benim tercihim burayı atlamanız ve oyunun içinde olayı çözmeniz. "Go To Birth Place " diyerek bu sahneden çıktığınızda sizi şehirde başlatıcak.Hemen Önünüzde Dikilmekte olan biladerle konusun.Karşınıza 2 tane seçenek çıkıyor.Üsttekine tıklayın ve burda durun.Burası oyun boyunca size yoldaşlık edecek sizi uzak diyarlara taşıyacak,ve deniz savaşlarinda sizinle birlikte yenilip,sizinle birlikte zafere gidecek "Gemi"nizi seçeceğiniz bölümdür.Karşınıza çıkan Şıklar Şöyle;

Armed Ship
    Mercanth Ship
    Adventure Ship

Burada istediğiniz seçebilir,İster bir gemi yağmalayıp daha sonra ele geçirdiği malları şehirde yüksek fiyatlara satan bir savaşçi olabilir.İsterseniz şehir şehir dolaşıp kumaş,domates,biber,yağ vb ticareti yapan bir tüccr olabilir veya hayatınızı keşfe adayıp hiç kimsenin gitmediği balta girmemiş ormanlardan tutunda ucu bucağı gözükmeyen çöllere kadar ayak basmış bir Kaşif olabilirsiniz.
    Eğer bir savaşçı olmak isterseniz Armed Ship'i Seçmeniz Gerekir.Yok hoca bn sakin takılırım,parama bakarım derseniz Bir Tüccar,veya ben gezerim,toşarım rahmetli barış mançoyuda saygıyla anarım diyorsanız bir Adventurer,kaşif olabilirsiniz.Şimdi Bunlardan birini seçtikten sonra ilk size sahip olmak istediğiniz gemiye göre bazı saf materialler veriyor,bu materyalleri ShipYard Boss'a götürün ve daha sonra " Rebuild Ship " i seçerek geminizi yapın.Rebuild yaptıktan sonra önünüzde özgür ve sonsuz bir hayat bekliyor sizi.İlk önce şehrinizde bir turlayın Ve ilk işiniz Skill Masterı bulup Skillerinizi açtırmak olsun.

Daha sonra sırayla bu Guildleri Şehirde haritanızı Kullanarak Bulun ve üye olun;

Adventurer Guild
    Master Alliance Guild
    Mercanth Guild
    Ares Warrior Alliance Guild

Şimdi Bu guildlerle aranız ne kadar iyi olursa o kadar fazla rep alırsınız.Skillerinizden istediğinizi açtıktan sonra,ister Gemiye atalyıp turlayabilir,ister silah skilinizi geliştirebilir isterseniz barda çalışabilir,balık tutabilir,Madende çalışabilir,odun kırabilir,Silah yapabilir,Dükkan açabilir,geminizi geliştirebilir ve 1700 tane skilinize lvl atlatabilirsiniz.
    Konu ScofieLd tarafından (18-06-2009 Saat 08:47 PM ) değiştirilmiştir.

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

V.I.P. _excuss_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

eyvallah heLL'cim
    O geminin hali ne yaa delik deşik olmus

Önemsiz oyun güzeL gibi gözkuyoR Karayip Korsanları Online Oyun Versiyonu ne güzeL olrdu hepimiz aynı gemide bayrak OO yapardk ( tabi varsa ) hehe

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

V.I.P. _excuss_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

xD Güzel olurdu xD

Ah şu gemide bende olsaydım xD

V.I.P. The Assasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Merchant ship göremedim ? yazılmadımı ace
    http://www.onlineoyun.gen.tr/forum/d...ry-online.html

ya bu adam burayada açmış bu konuyu 2 tane var.
    Konu The Assasin tarafından (20-06-2009 Saat 11:27 AM ) değiştirilmiştir.

Berke...!!! Benim açıqımı yakalmaya çalişma Konunu içeriğine bak öyLe konus !
    Ve İyi oku Merchant ship var !

V.I.P. prototype - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    3

Güzel oyundur arkadaşlar, tavsiye ededorya...

Thumbs up

güzel oyun, bir ara oynamıştık, çok da zevk almıştık. arkadaşın bilgisayarı kastığı için bırakmıştık. atmosferini çok beğenmiştim, şehirlerini, meslekleri vs.

V.I.P. The Assasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı ScofieLd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Berke...!!! Benim açıqımı yakalmaya çalişma Konunu içeriğine bak öyLe konus !
    Ve İyi oku Merchant ship var !

senin açığını yakalamaya çalışmıyorum.Saldırı olarak algılama herşeyi.Eğer öyle bir amacım olsaydı neden tek burada yapıyım ? tüm forumda sana laf sokmaya ve bu tür girişimlrede buluurdum.

Burada istediğiniz seçebilir,İster bir gemi yağmalayıp daha sonra ele geçirdiği malları şehirde yüksek fiyatlara satan bir savaşçi olabilir.İsterseniz şehir şehir dolaşıp kumaş,domates,biber,yağ vb ticareti yapan bir tüccr olabilir veya hayatınızı keşfe adayıp hiç kimsenin gitmediği balta girmemiş ormanlardan tutunda ucu bucağı gözükmeyen çöllere kadar ayak basmış bir Kaşif olabilirsiniz.
    Eğer bir savaşçı olmak isterseniz Armed Ship'i Seçmeniz Gerekir.Yok hoca bn sakin takılırım,parama bakarım derseniz Bir Tüccar,veya ben gezerim,toşarım rahmetli barış mançoyuda saygıyla anarım diyorsanız bir Adventurer,kaşif olabilirsiniz.Şimdi Bunlardan birini seçtikten sonra ilk size sahip olmak istediğiniz gemiye göre bazı saf materialler veriyor,bu materyalleri ShipYard Boss'a götürün ve daha sonra " Rebuild Ship " i seçerek geminizi yapın.Rebuild yaptıktan sonra önünüzde özgür ve sonsuz bir hayat bekliyor sizi.İlk önce şehrinizde bir turlayın Ve ilk işiniz Skill Masterı bulup Skillerinizi açtırmak olsun

Yazdıgın metin bu.Merchant ship'in anlatımı nerede onu soruyorum..

ii18
    Misafir

Standart Cevap: Voyage Century Online Download - Kayıt - Kısa Rehber

agalar benim bunu bir günde indirmem nerdeyse imkansız

Downloadı pauseleyim pcyi kapatsam ve bir sonraki gün yapsam olurmu ?

Emeğe saygı

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı ii18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    agalar benim bunu bir günde indirmem nerdeyse imkansız

Downloadı pauseleyim pcyi kapatsam ve bir sonraki gün yapsam olurmu ?

Emeğe saygı
    Bulunduğum vakit göz önüne alındığında download sistemini incelemeye pek uygun olmadığımı söyleyebilirim.

Neyse, şayet oyun kullanmakta olduğun web browser'e entegre download manager tarafından indiriliyorsa böyle birşey yapamazsın. Ammavelakin Orbit veya benzeri bir download manager kullanırsan yarın kaldığın yerden devam etmen mümkündür.

Bazı oyunlar (jade dynasty gibi) sadece clienti için torrent açıyorlar. Şayet oyunda bu tür bir politika izlemişse aynı şekilde devam edebilirsin.
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

Forum Lvl 150 dreamy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    2

Şuan bu oyun Türkiyede Kara İnci olarak oynanıyor ve tamamen türkçe !

Tüm imza çalışmalarım : http://imgur.com/a/qZbLg#0

+ Konuyu Cevapla