Anketimiz: Chinese Bow mu ----EU Dagger+ Xbow+Cleric

Katılımcı sayısı
24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Chinese Bow

11 45.83%
  • Eu. Xbow+Dagger + Cleric

13 54.17%
+ Konuyu Cevapla
Toplam 4 Sayfadan 1. Sayfa 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 74 sonuçtan 1 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Chinese Bow mu---EU. Crossbow+Dagger mi ?

Standart Chinese Bow mu---EU. Crossbow+Dagger mi ?

arkadaşlar oy veren arkadaslar nedeninide yazsalar çok iyi olur kafam çok karışık hangisini kasayımm her seyiyle de acıklayın 2 charıda olmasa 2 sini birlikte kasmak zorunda kalcam
    KAHROLSUN GOLDBOTLARRR

Chinese Bow
    kolay kolay yatmaz kasması qüzeL ve uzaktan vurması feLan çok qüzeL (:

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

V.I.P. prototype - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    3

Crossbow+ dagger. Duygusal bişey, her zaman severim crossbow kullanan karakterleri... Aslında iki char da hemen hemen birbirine benziyor ama crossbow skilleri güzel ayrıca mask düşürüp satabilirsin. Bu da "zebille para" demek...
    Konu prototype tarafından (18-06-2009 Saat 06:06 PM ) değiştirilmiştir.

öf suan durum 1-1 yine arada kaldım daha fazla acıklama istiyorum beyler lütfen (:
    KAHROLSUN GOLDBOTLARRR

V.I.P. _excuss_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Crossbow+dagger diorm ...

şuan mask almıorLar kimin umrunda ki mask eskiden ben baya para yapmstm böyLe ama sonradan tekrar denedm ksme bişey aLmadı

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Alıntı eNyA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eu. Xbow+Dagger + Cleric :

Çünkü xbow da iyi para yapabilirsin Mask en büyük yardımcın olur Dagger cok koyar ama xbow uzaktan iyi olabilirsin ama bu 3ünün skilleriin açabilmen için farmdan geçmeni tavsiye ederim Chinese bow da güzeldir yatmaz
    iste bende arada kaldım diyorum
    KAHROLSUN GOLDBOTLARRR

Xbow açma :S Wairor Cleric aÇ Yada bow aÇ Xbow berbat ötesi şuan sana tavsiyem

anket biraz daha acık kalsınn spooky aslında warrior kasmak istemiyorum adı üstünde tanker ... tanker kadar da yawas hantal x bow da kötü değil 3-4 lwl altının giantını yatırabilecek gücte ama bow da hosuma gidiyor onun için anket yaptım ... evet arkadaslar ankete katılalım lütfen . . .
    KAHROLSUN GOLDBOTLARRR

bana kalsa wizard aç derim ama CHN Bow Cok Kaliteli Şu 100lv'de hatta yapabiliyorsan Full İnt Yap Seni Yatırabilecek adam pek fazla tanımam

Game: Silkroad ONLINE
    Server: Olympus
    Character:Justiz
    Level:8x

yok yaa :| Int Chine bow o kadar iyi deil hele 100 lvl geldikten sonra hiç iyi deil
    nuker olacak 300 mastery level var bowu açtı Snowu açtı bide elektriki açtımı tamam Daha bişi açamaz 140 lvl gelince noolcak skill mi kapatacak
    Tabi mastery level artarsa ayrı

Yha FuLL int hiç denemedm ama onu kasmak zor olur diye düşünüyorum... hem şuan oyunun en iyi charlarndan biri Bow

ozman nuker'lerin sonu ölüm snein dediğine bakarsak. 11'li combo dan sonra bi strong bide nuke çaktınmı dayanabilcek adam varmı normal str bow ile warriorlar kapışamıyor 11'li comboyu yedikten sonra

ama nuKeR in özeLLiqi o yani nuker dediqin büyü yapar ama bow da 2 sindende var (: 2side önemli ama yinede bir Bow u İnt olarak düşünemiyorum (:

en iyisidir dorudur clupreina die bir char vardı zamanında[FuLL STR bowman xD] Demon shaitanı 200 küsür defa kesti Sonrada soyuLdu xD Yeni bi tane açtı clupreinaa die en son 70 di[4 ay önce xD] şimdi 100 olmustur demona devam ediordr

Wairior Hantal ama sağlam buL 2 bardçı kopkop

BArdcılarla bitseydi herkez warior kurardı xD

Forum LvL 1 - 20 derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Xbow-Dagger Avantajları

1-Xbowda yere yatırıp dagger skillerinde 2 tane skill var bu 2 skill yerdeyken %50 dmg artışı sağlıyor bu da çin çarları keserken rahatlık sağlıyor.
    2-Xbowla seri kasılırsın bolt ve xbow durability bittiğinde dagger ile devam edebilirsin.(Kendimden biliyorum
    3-Cleric veya bard açarsan yan skill olarak partylere girebilirsin.
    4-Xbow ve daggerla unique rahat kesersin.Yüksek lvl uniquelere xbowla düşük lvl uniquelere xbow veya zevk olsun diye daggerla dalabilirsin.
    5-Dagger çok fazla crit vurur.(Kendi charımdan biliyorum 81lvl iken 90lvl str bow chara zerk ile 90k crt vurmuştum )
    6-Mask olayı var birde onla para kasabilirsin ama bence o kadar çok rağbet görmüyor yinede yazayım ben.

Xbow-Dagger Dezavantajları

1-Party mobları ve giantları kesmekte zorlanabilirsin.Eğer cleric olursan o ayrı mesele.
    2-KESİNLİKLE farm yapman gerekir.(büyük yazdığım için pardon , ordaki kesinliği belirtmek istedim )
    3-Esasında çok fazla dezavantajı yok burayı yazarken tıkandım biraz .

Benim bildiklerim böyle Str bow char kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama onuda kullanan arkadaş Avantajları ve Dezavantajları şeklinde yazarsa arkadaşımıza yardımcı olmuş olur karar vermesinde.
    Konu derwish tarafından (18-06-2009 Saat 09:15 PM ) değiştirilmiştir.

Ben şu anda full int bow char'a onglarda farm yaptırıyorum bakalım nasıl olcak (: . bana kalırsa çook güzel olucak.. yüksk crt'li bir silah alıp bizim ilk o crt vuran skille çakıp 11'li kombayı bastıkmı ya nuke yada strong bow sana kalmış artık ama her ihtimalle yatırır bizm server'da var bitane full int bow dehşet bişey (: ama bu dediğim char sadece pvp charıdır (: uniqe'lere gidersin fakat zorlanırsın...

bende konu açıp katliam yapmayayım şimdi xD Bende birazdan oyuna girersem char kuracam nuker kurmak istiorm heuksal olursam iyi olur dediler Hp geliorya en alttaki skillden ancak 300 mastery skill olayını nasıl ayarlayacam :S Nasıl paylaştıracam yani Maximum düşünelim lütfen düşünelim ki 100 lvl im hangi skill bölümüne ne kadar vereyim ? cevap verirseniz sevinirim

+ Konuyu Cevapla
Toplam 4 Sayfadan 1. Sayfa 123 ... SonuncuSonuncu