arkadaşlar oy veren arkadaslar nedeninide yazsalar çok iyi olur kafam çok karışık hangisini kasayımmher seyiyle de acıklayın 2 charıda olmasa 2 sini birlikte kasmak zorunda kalcam
![]()
Chinese Bow
Eu. Xbow+Dagger + Cleric
arkadaşlar oy veren arkadaslar nedeninide yazsalar çok iyi olur kafam çok karışık hangisini kasayımmher seyiyle de acıklayın 2 charıda olmasa 2 sini birlikte kasmak zorunda kalcam
![]()
KAHROLSUN GOLDBOTLARRR
Crossbow+ dagger. Duygusal bişey, her zaman severim crossbow kullanan karakterleri...Aslında iki char da hemen hemen birbirine benziyor ama crossbow skilleri güzel ayrıca mask düşürüp satabilirsin. Bu da "zebille para" demek...
Konu prototype tarafından (18-06-2009 Saat 06:06 PM ) değiştirilmiştir.
anket biraz daha acık kalsınn spooky aslında warrior kasmak istemiyorum adı üstünde tanker ... tanker kadar da yawas hantal x bow da kötü değil 3-4 lwl altının giantını yatırabilecek gücte ama bow da hosuma gidiyor onun için anket yaptım ... evet arkadaslar ankete katılalım lütfen . . .
KAHROLSUN GOLDBOTLARRR
bana kalsa wizard aç derimama CHN Bow Cok Kaliteli Şu 100lv'de hatta yapabiliyorsan Full İnt Yap Seni Yatırabilecek adam pek fazla tanımam
![]()
Game: Silkroad ONLINE
Server: Olympus
Character:Justiz
Level:8x
yok yaa :| Int Chine bow o kadar iyi deil hele 100 lvl geldikten sonra hiç iyi deil
nuker olacak 300 mastery level varbowu açtı Snowu açtı bide elektriki açtımı tamam
Daha bişi açamaz
140 lvl gelince noolcak
skill mi kapatacak
Tabi mastery level artarsa ayrı![]()
ozman nuker'lerin sonu ölüm snein dediğine bakarsak. 11'li combo dan sonra bi strong bide nuke çaktınmı dayanabilcek adam varmınormal str bow ile warriorlar kapışamıyor 11'li comboyu yedikten sonra
![]()
en iyisidir dorudurclupreina die bir char vardı zamanında[FuLL STR bowman xD] Demon shaitanı 200 küsür defa kesti
Sonrada soyuLdu xD Yeni bi tane açtı clupreinaa die en son 70 di[4 ay önce xD] şimdi 100 olmustur
demona devam ediordr
![]()
BArdcılarla bitseydi herkez warior kurardı xD
Xbow-Dagger Avantajları
1-Xbowda yere yatırıp dagger skillerinde 2 tane skill var bu 2 skill yerdeyken %50 dmg artışı sağlıyor bu da çin çarları keserken rahatlık sağlıyor.
2-Xbowla seri kasılırsın bolt ve xbow durability bittiğinde dagger ile devam edebilirsin.(Kendimden biliyorum
3-Cleric veya bard açarsan yan skill olarak partylere girebilirsin.
4-Xbow ve daggerla unique rahat kesersin.Yüksek lvl uniquelere xbowla düşük lvl uniquelere xbow veya zevk olsun diye daggerla dalabilirsin.
5-Dagger çok fazla crit vurur.(Kendi charımdan biliyorum 81lvl iken 90lvl str bow chara zerk ile 90k crt vurmuştum)
6-Mask olayı var birde onla para kasabilirsin ama bence o kadar çok rağbet görmüyor yinede yazayım ben.
Xbow-Dagger Dezavantajları
1-Party mobları ve giantları kesmekte zorlanabilirsin.Eğer cleric olursan o ayrı mesele.
2-KESİNLİKLE farm yapman gerekir.(büyük yazdığım için pardon , ordaki kesinliği belirtmek istedim)
3-Esasında çok fazla dezavantajı yok burayı yazarken tıkandım biraz.
Benim bildiklerim böyle Str bow char kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama onuda kullanan arkadaş Avantajları ve Dezavantajları şeklinde yazarsa arkadaşımıza yardımcı olmuş olur karar vermesinde.
Ben şu anda full int bow char'a onglarda farm yaptırıyorum bakalım nasıl olcak (: . bana kalırsa çook güzel olucak.. yüksk crt'li bir silah alıp bizim ilk o crt vuran skille çakıp 11'li kombayı bastıkmı ya nuke yada strong bow sana kalmış artık ama her ihtimalle yatırır bizm server'da var bitane full int bow dehşet bişey (: ama bu dediğim char sadece pvp charıdır (: uniqe'lere gidersin fakat zorlanırsın...
bende konu açıp katliam yapmayayım şimdi xD Bende birazdan oyuna girersem char kuracam nuker kurmak istiorm heuksal olursam iyi olur dedilerHp geliorya en alttaki skillden
ancak 300 mastery skill olayını nasıl ayarlayacam :S Nasıl paylaştıracam yani
Maximum düşünelim lütfen
düşünelim ki 100 lvl im
hangi skill bölümüne ne kadar vereyim ? cevap verirseniz sevinirim
![]()