Arkadaşlar daha önce biri daha bu oyunu tanıtmıştı.Ama güzel tanıtamadığını düşünüyorum.O yüzden tekrar tanıtmaya karar verdim.Böylece böyle bir güzel oyunu oynamaktan mahrum kalmazsınız.Arkadaşlar oyun 552mb 2d oyuna göre gerçekten büyük bi miktar.Oyunu kalitesiz sanmayın grafikleri çok hoş.Aşağıda verdiğim linkten indirebilirsiniz.
download:http://www.gamershell.com/download_31494.shtml
Başta söyleyeyim hiç oynamama rağmen oyun maplestorye benziyomuş.Oyunda konforumuz için skill slotlarını güzel yapmışlar.Mesela klavyemizde nerdeyse tüm tuşlar için slot var.a,s,d,f gibi.Oyunda karakterimizi ok tuşlarıyla yönetiyoruz.üst ok tuşu npclerle konuşmamızı sağlıyo.aşağı ok tuşunu bende çözemedimkorunma gibi bişey sanırım.oyunda c tuşu ile zıplıyoruz.zıplayarak mobların saldırılarındanda kaçabiliyoruz.Böylece karakterinizin yaşaması size bağlı oluyo
.Oyunda level atladıkça değişik yetenekler kazanıyoruz.Şimdiye kadar benim kazandıklarım:Mining(Bunla değerli taşları kırıyoruz.Çıkan parçalar silahın levelini atlatmamız için gerekli böylece yeni silah almamıza gerek kalmıyo.Oyunda silkroadda olduğu gibi blue olayı var.Silahınızı böyle güncelleştirirseniz bluelarınızda gitmemiş oluyo.Bluelar puzzle ile ekleniyo silahınıza.güncelleme yapmak için inventoryde enchant item die bişi vardı ordan yapılıyor yada onun yanındakinden.)Kürek(Bunla yerde sanki önceden kazılmış olan yerleri kazabiliyorsunuz.Değişik değişik itemler çıkıyo bi 16 lvlden sonra dediğim yere rastlarsınız.)Çakıl taşı(Bunla karanlık mağaralarda önünüzü aydınlatabilirsiniz.)Değişik bir zıplama(Bunu daha keşfedemedim değişik bi şekilde zıplıyo işte)Evet bunları oyun içinde k'ye basıp misc.sekmesinde bulabilirsiniz.misc sekmesinde karakter sınıfınıza göre skiller mevcut.str arttırma magic arttırma luck arttırma gibi.Ayrıca explorer yolda göreceğiniz hazineleri özel skilliyle açabiliyor.Bu özellik sadece bu klasta var.Skilleri dağıtırken bi tavsiye vereyim.Hangi silahı seçtiyseniz veya hangi elementi sadece o elementle devam edin tabiki wizard için 2 element seçmek mecburi.ama spear seçtiyseniz buff skillerini uplayın.buff skilleri kahverengi renkte olur.maviler ise aktif skillerdir.Skill sistemini cabal onlina benzetmişler.Her level için 1 skill point geliyo ve kitapları açmak için para lazım.Zaten level atlamak kolay para da kolay görevlerdeb falan bu yönden sıkıntı çekmezsiniz.Oyunda pvp sistemi var ama şuan kısa süreliğine kapamışlar tekrar açacaklar inşallah xD.Ayrıca oyunda emotionlar var yaklaşık 66 tane ayrı emotion var.Bunları emotion book lar ile açabilirsiniz.Emotion booklar moblardan çıkar.Karar size kalmış ister açarsınız ister pazar kurup 25kdan satarsınız.Oyunda pazar açmada paralı.24 saatlik pazar ı misc. shoptan(potçu) kiralayabilirsiniz.Oyunda stat sistemi otomatik level atladıkça kendi dağıtıyo.Ve oyunda en çok beğendiğim şey olan venomath.20lvlden sonra bazı questler açılıyo bu yaratıkla ilgili.Elies şehrindeki fielda gidiyoruz.Ve toprağı kazmaya başlıyoruz.Değişik yerlerde kazınki yaratık sinir olup sizi yutsun.Zaten yaratık çıkmadan önce toprak yarılıyo yarıldığı yerde durursanız sizi yutacaktır.yuttuktn sonra arkadaşın boğazına ışınlanıoz.böle uzun bi boğazdan düştükten sonra miğdeye geliyoruz.nasıl olduğunu tahmin edebilirsiniz
.Gerçekten iğrenç ama güzel yapmışlar.Böyle doctor red, nurse white yaratıkları falan var.ve boğazdan çıkmak için boğazın en sonunda bademciğe varıyoruz.bika kere bağdemciğe vurduktan sonra yanına gidip yukarı oka basıoz.Geğiriyo sanırım
.Ve oyunda her seferinde değişik bi yere postalanıoz
.Dua edin goblin kinge ışınlamasın çnkü kesin ölürsünüz xD
Oyuna kayıt olduktan sonra karakter yaratma penceresine geçiyoruz.Oyunda 4 sınıfımız var.Bunlar warrior(en yuksek damageyi vuran karakter),knight(tank karakter hiç oynamadım),wizard(bu sınıf diğer mpporglardan farklı çok iyi vuramıyor ama çok fazla spsi var),exlplorer(bu benim beğendiğim karakter vuruşu orta dereceden biraz daha fazla ama explorerlar hızlı vurur ve düşmanını çabuk öldürür aynı şey kasarkende geçerli.Bide belirteyim oyundaki sp diğer mpoorglarda olan mp'dir.Şimdi klasların detaylı özelliklerine geçiyorum
Warrior
Bu karakter spear,two handed sword ve knuckle(yumruk yada dövüş karakteri) kullanabiliyor.spear ın saldırıları diğer yakın silahlara göre biraz daha uzun mesafeli.two handed sword gerçekten iyi vuruyor yakın dövüşmeyi sevenler için tavsiye ederim.knuckleda bildiğiniz gibi her klasta mevcut pek kullanan yoktur.
Knight
Bunu bilmiyorum üzgünüm
Wizard
4 elementi var ateş,su,toprak,tahta(şaka berbat bi espri xD) onun yerine hava
tavsiyem ateş ve toprak gitmeniz bunlar iyi vuruyo.
Explorer
3 tane silahı var.Crossbow(peşpeşe vurur hızlı öldürür.)Bow(Hızlı Hızlı vurur crossbowdan biraz daha az vurur)Dagger(bunu denemedim ama buda iyi vuruyo)
Aklıma geldikçe rehbere ekleyecem şuan çok yeterli değil bunu oyunu açmadan tanıttım.
Resimler:
@dumanga'dan alıntıdır

.Arkadaşlar oyun 552mb 2d oyuna göre gerçekten büyük bi miktar.Oyunu kalitesiz sanmayın grafikleri çok hoş.Aşağıda verdiğim linkten indirebilirsiniz.
.Ve oyunda her seferinde değişik bi yere postalanıoz

Alıntı
mining skilleri(yani kazma ve kürek)ikisi de belostaki ases ten alacağınız questlerle açılıo.Flint (çakmak taşı) 3. boss olan dark moon princess e giderken mühürlü kapıları açıyor ayrıca bazı yerlerdeki meşaleleri yakmak ve topları ateslemek için de kullanılıo.PVP ise evet açıldı, birebir ya da party pvp yapabilirsiniz