+ Konuyu Cevapla
Toplam 14 sonuçtan 1 ile 14 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Latale Online

Standart Latale Online

Arkadaşlar daha önce biri daha bu oyunu tanıtmıştı.Ama güzel tanıtamadığını düşünüyorum.O yüzden tekrar tanıtmaya karar verdim.Böylece böyle bir güzel oyunu oynamaktan mahrum kalmazsınız.Arkadaşlar oyun 552mb 2d oyuna göre gerçekten büyük bi miktar.Oyunu kalitesiz sanmayın grafikleri çok hoş.Aşağıda verdiğim linkten indirebilirsiniz.
    download:http://www.gamershell.com/download_31494.shtml

Başta söyleyeyim hiç oynamama rağmen oyun maplestorye benziyomuş.Oyunda konforumuz için skill slotlarını güzel yapmışlar.Mesela klavyemizde nerdeyse tüm tuşlar için slot var.a,s,d,f gibi.Oyunda karakterimizi ok tuşlarıyla yönetiyoruz.üst ok tuşu npclerle konuşmamızı sağlıyo.aşağı ok tuşunu bende çözemedim korunma gibi bişey sanırım.oyunda c tuşu ile zıplıyoruz.zıplayarak mobların saldırılarındanda kaçabiliyoruz.Böylece karakterinizin yaşaması size bağlı oluyo.Oyunda level atladıkça değişik yetenekler kazanıyoruz.Şimdiye kadar benim kazandıklarım:Mining(Bunla değerli taşları kırıyoruz.Çıkan parçalar silahın levelini atlatmamız için gerekli böylece yeni silah almamıza gerek kalmıyo.Oyunda silkroadda olduğu gibi blue olayı var.Silahınızı böyle güncelleştirirseniz bluelarınızda gitmemiş oluyo.Bluelar puzzle ile ekleniyo silahınıza.güncelleme yapmak için inventoryde enchant item die bişi vardı ordan yapılıyor yada onun yanındakinden.)Kürek(Bunla yerde sanki önceden kazılmış olan yerleri kazabiliyorsunuz.Değişik değişik itemler çıkıyo bi 16 lvlden sonra dediğim yere rastlarsınız.)Çakıl taşı(Bunla karanlık mağaralarda önünüzü aydınlatabilirsiniz.)Değişik bir zıplama(Bunu daha keşfedemedim değişik bi şekilde zıplıyo işte)Evet bunları oyun içinde k'ye basıp misc.sekmesinde bulabilirsiniz.misc sekmesinde karakter sınıfınıza göre skiller mevcut.str arttırma magic arttırma luck arttırma gibi.Ayrıca explorer yolda göreceğiniz hazineleri özel skilliyle açabiliyor.Bu özellik sadece bu klasta var.Skilleri dağıtırken bi tavsiye vereyim.Hangi silahı seçtiyseniz veya hangi elementi sadece o elementle devam edin tabiki wizard için 2 element seçmek mecburi.ama spear seçtiyseniz buff skillerini uplayın.buff skilleri kahverengi renkte olur.maviler ise aktif skillerdir.Skill sistemini cabal onlina benzetmişler.Her level için 1 skill point geliyo ve kitapları açmak için para lazım.Zaten level atlamak kolay para da kolay görevlerdeb falan bu yönden sıkıntı çekmezsiniz.Oyunda pvp sistemi var ama şuan kısa süreliğine kapamışlar tekrar açacaklar inşallah xD.Ayrıca oyunda emotionlar var yaklaşık 66 tane ayrı emotion var.Bunları emotion book lar ile açabilirsiniz.Emotion booklar moblardan çıkar.Karar size kalmış ister açarsınız ister pazar kurup 25kdan satarsınız.Oyunda pazar açmada paralı.24 saatlik pazar ı misc. shoptan(potçu) kiralayabilirsiniz.Oyunda stat sistemi otomatik level atladıkça kendi dağıtıyo.Ve oyunda en çok beğendiğim şey olan venomath.20lvlden sonra bazı questler açılıyo bu yaratıkla ilgili.Elies şehrindeki fielda gidiyoruz.Ve toprağı kazmaya başlıyoruz.Değişik yerlerde kazınki yaratık sinir olup sizi yutsun.Zaten yaratık çıkmadan önce toprak yarılıyo yarıldığı yerde durursanız sizi yutacaktır.yuttuktn sonra arkadaşın boğazına ışınlanıoz.böle uzun bi boğazdan düştükten sonra miğdeye geliyoruz.nasıl olduğunu tahmin edebilirsiniz.Gerçekten iğrenç ama güzel yapmışlar.Böyle doctor red, nurse white yaratıkları falan var.ve boğazdan çıkmak için boğazın en sonunda bademciğe varıyoruz.bika kere bağdemciğe vurduktan sonra yanına gidip yukarı oka basıoz.Geğiriyo sanırım.Ve oyunda her seferinde değişik bi yere postalanıoz.Dua edin goblin kinge ışınlamasın çnkü kesin ölürsünüz xD

Oyuna kayıt olduktan sonra karakter yaratma penceresine geçiyoruz.Oyunda 4 sınıfımız var.Bunlar warrior(en yuksek damageyi vuran karakter),knight(tank karakter hiç oynamadım),wizard(bu sınıf diğer mpporglardan farklı çok iyi vuramıyor ama çok fazla spsi var),exlplorer(bu benim beğendiğim karakter vuruşu orta dereceden biraz daha fazla ama explorerlar hızlı vurur ve düşmanını çabuk öldürür aynı şey kasarkende geçerli.Bide belirteyim oyundaki sp diğer mpoorglarda olan mp'dir.Şimdi klasların detaylı özelliklerine geçiyorum
    Warrior
    Bu karakter spear,two handed sword ve knuckle(yumruk yada dövüş karakteri) kullanabiliyor.spear ın saldırıları diğer yakın silahlara göre biraz daha uzun mesafeli.two handed sword gerçekten iyi vuruyor yakın dövüşmeyi sevenler için tavsiye ederim.knuckleda bildiğiniz gibi her klasta mevcut pek kullanan yoktur.
    Knight
    Bunu bilmiyorum üzgünüm
    Wizard
    4 elementi var ateş,su,toprak,tahta(şaka berbat bi espri xD) onun yerine hava
    tavsiyem ateş ve toprak gitmeniz bunlar iyi vuruyo.
    Explorer
    3 tane silahı var.Crossbow(peşpeşe vurur hızlı öldürür.)Bow(Hızlı Hızlı vurur crossbowdan biraz daha az vurur)Dagger(bunu denemedim ama buda iyi vuruyo)
    Aklıma geldikçe rehbere ekleyecem şuan çok yeterli değil bunu oyunu açmadan tanıttım.
    Resimler:

@dumanga'dan alıntıdır

mogush
    Misafir

ilk olarak paylaşımın için teşekkürlerBen oyunu 1 seneye yakındır ilk açildiğindan beri oynuyorum düşün artık sadece belos ve elias wardıBu nedenle bazı açıkları da bn tamamlayayım dedim.Aşağı ok defans yapmanızı sağlar ve o arada kalkan tutarsanız daha çok işe yarar bosslarda boss u tanklayabilirsiniz bu görewi de tabii ki knightlar üstlenirse daha güzel olur(defansları felakettirmining skilleri(yani kazma ve kürek)ikisi de belostaki ases ten alacağınız questlerle açılıo.Flint (çakmak taşı) 3. boss olan dark moon princess e giderken mühürlü kapıları açıyor ayrıca bazı yerlerdeki meşaleleri yakmak ve topları ateslemek için de kullanılıo.PVP ise evet açıldı, birebir ya da party pvp yapabilirsiniz
    Ayrıca oyunda 2nd job diye bişey war her class 80 lvldan sonra 2. bir class a geçio :
    wariior: blader ya da warlord
    explorer:gunslinger ya da treasure hunter
    wizard: sorcerer ya da bard
    knigh: temple knight ya da guardian oluyor 2. işi sectikten sonra geriye dönüş yok artık o karakter oluyorsunuz
    Bir diğer yenilik ise engineer classının açılması.Daha yeni olduğu için(sanırım en fazla 2 hafta önce eklendi)tam olarak açıklama yapamayacağım.Onlar da isimlerinden anlaşılacağı üzere makineler inşa edebiliorlar ve bu şekilde yaratıklarla savaşıyorlar
    Benden de bu kadar oyun gerçekten çok güzel ön yargıyla yaklasmayın sakın dediğim gibi bn yaklasık 1 senedir oynuyorum ve hala keyif alıyorum unique itemleri falan da war ama onlar artık süpriz olsun sizlere

ayrıca yardım isteyen arkadaslar olursa sol tarafta id war pm atarsınız oyundan bi de ekleme yapayım,lvl atlaması çok kolay lvl aldıkça toplamanız gereken experience point(exp) arttığı için giderek zorlaşıor ve lvl limiti yok japon serverında 200 küsür lvl bi oyuncunun videosunu izlemiştim:S
    Konu mogush tarafından (17-07-2009 Saat 11:32 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)

cizgi film gibi paylasım icin tskrler de beğenileceğini sanmıyorum...
    KAHROLSUN GOLDBOTLARRR

Alıntı akifarvas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cizgi film gibi paylasım icin tskrler de beğenileceğini sanmıyorum...
    oyunları gerçek çizgilige yaklaştırıldıgındamı güzel oldugunu sananlardanmısıız ?

gamboy oyunlarına benzioR yada mario gibi =) saol

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

mogush
    Misafir

oyun ilk basta çocuk oyunu gibi gelebilir ama bnce deneyin animelerden hoslanıosanız bnce çok hoşunuza gidicektir

hakanbk
    Misafir

merhaba abicim yaklasık bir haftadır oynuyorum simdiden 22 levelim ama su kazı yapma olayını cozemedım bu konuda bır yardım edermısınız

Alıntı hakanbk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba abicim yaklasık bir haftadır oynuyorum simdiden 22 levelim ama su kazı yapma olayını cozemedım bu konuda bır yardım edermısınız
    Flint çıkarmak için kazma olayını diyorsan;
    Malesef flint sadece aşağıda sağda tüm yarasaların çıktığı yerde bulunuyor.

Yer küçük pislik öbekleri ile işaretli olduğu için nereyi kazacağını biliyorsun.

En iyisi oraya koşmak, kazmak ve flinti alır almaz bir iris fragment veya şehre dönüş kapsülü kullanmak. Orada çok sayıda yarasa olduğu ve çabuk öldürdükleri için baya zor bir yer.

kaynak

Kaynak

gamespot.com

hakanbk
    Misafir

o değil genede sağolasın ama ben taş cıkarmak için olanı diyorum

tasın cıktıgı yeri biliyorum ama nasıl cıkaracagımı bılmıyorum
    Konu hakanbk tarafından (14-08-2009 Saat 08:33 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)

Alıntı hakanbk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o değil genede sağolasın ama ben taş cıkarmak için olanı diyorum
    taş dediğin ne? oyunda taş diyemi geçiyor?
    flint = çakmak taşı

hakanbk
    Misafir

hani bu kapsul ve silah birde taş birleşip silahı gelistiriyo ya işte o taş

---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

abicim simdi görevlerımı yaptım kıtaplarımıda okudum ama sanırım birde kazma bulmam gerek galıba ?

mogush
    Misafir

upgrade için o dediğin itemler mineraller oluyor yani bakır altın gümüş ve demir gibi...bu mineralleri bulabilmen için forest mine a gitmen ve yerde gördügün minik kaya parçasi gibi seyleri kazman gerekiyor.He eğer kazma skillini nerden bulcam diosan belostaki ases'ten(en sağdaki bayan NPCbi görew alicaksin o görew karsiligında ases de sana kazma skillini öğrenecegin kitabi wericek.okuduktan sonra kazmaya hazirsin demektir
    Bu arada arkadaşlar La Tale in avrupa server i açildi bn de orda oynamaya basladim ve gercekten amerika serverindan çok çok daha iyi düşünün 105 lvl gunslingerimi bıraktım da gectimisteyenler için link

http://latale.aeriagames.com/
    Konu mogush tarafından (01-09-2009 Saat 08:54 AM ) değiştirilmiştir.

tgrltgrl
    Misafir

Bilmiyorum daha önce hiç bu oyunu denemedim mapleye cok benziyomuş ama maple daha güzel xD

herkez bi denesin 10 lv ye kadar sıkıyo, 21-30lv arası çile hele adventurerseniz 1 yılda +70 kasamassınız ben 2 yıldır oynuyon oyunda bi 68 lv striker bide 105 night walker var herkez denesin inanın cok güzel bi oyun
    Konu tgrltgrl tarafından (21-11-2009 Saat 11:50 PM ) değiştirilmiştir.

Kayıtsız Üye
    Misafir

Standart Cevap: Latale Online

Selam arkadaşlar. 1-2 haftadır bu oyunu oynuyorum. Birkaç soruma cevap verebilecek bir arkadaş var mı?

+ Konuyu Cevapla

Bu Konu İçin Etiketler