Evet arkadaşlar, oyunumuza "Fireteam" isimli güzel bir mod geldi.
Genel bir fikir edinmeniz açısından bir video:
http://www.youtube.com/watch?v=eNUaBv02GbU
Efendim... Fireteam, NPC'lere karşı savaştığımız bir Combat Arms oyun modudur. Haritada maksimum 8 kişi tarafından oynanır. Şu anda bir tane haritamız var, o da "Desert Thunder". "Sand Hog" isimli haritaya çok benziyor.
Şu anda CLAN olarak görevi bitirmek için tepiniyoruz, ama olmuyor işte. Normal zorluk derecesindeyken bile zorlandık.
Efendim, karşınıza gelen düşmanların sayısı haddinden biraz fazla ve UI sorunları var. Mesela düşman köşeyi dönecek ama dönerken takılıyor ve biz onu vuruncaya kadar öyle kalıyor. Ayrıca, adamların karşısında kolbastı oynadığınız zaman da öyle apışıp kalıyorlar. "Fireteam" zaten bir mod ve modları oynamadan yapabileceğiniz bir yorum yok. Ayrıca, update yapılmadan önce interneti ters çevirdim ama "Fireteam" hakkında bir tek resim bile bulamadım. Bu konuda da Nexon'u tebrik ediyorum. İnsanları meraklandırmayı biliyorlar.
Ayrıca da EXTREME zorluk seviyesinde bitirenlere Black Market'tan süper ödüller varmış, ben de Nexon'un yalancısıyım.
Zorluk seviyesi demişken, modda 3 farklı zorluk seviyesi var. Normal, hard ve extreme. Görev sonunu görmek istediğimizden dolayı sürekli normalde oynuyoruz clan olarak...
Update ile gelen yenilik ve düzeltmeler:
Yeni eşyalar:
_PP-19 ve türevleri (CAMO, MOD, MOD CAMO)
_Desert Eagle gold ve Desert Eagle black
_Yeni paralı asker: Rocco
_IBH MK2 SEAL miğfer: Headshot'tan %37 oranında korur.
_Weapon free pass: Bu kartlardan aldığınız zaman, GP ile alınabilecek silahları beleşe alırsınız. Süresi "1 gün"dür. Dikkat! Uyumlu kartlarla alabilirsiniz. Örneğin: Weapon free pass (SMG) aldınız, SMG silahları beleşe getirir.
Yeni özellikler:
_Fireteam mod: 8 kişi ile birlikte görevleri bitirin.
_CTF / S&D mod: Artık oyuna başlamak için minimum 3vs3 olması gerekiyor.
_Silahların çoğunu almak için gereken rütbe yükseltildi. (Şimdiki rütbemde alabildiğim G18 silahını ancak 2LT[2] de alabilirim artık. Ben o silahla one man army bitirdim Allahsızlar!)
_Nut shot silindi: Denge sorunları yüzünden nut shot kaldırıldı.
_Artık birisini odadan atmak için oyların %60'ı "yes"e gitmeli...
Bug fixing:
_UMP'yi yerden almak için tetiğine bakmak gerekiyordu, artık gerekmiyor.
_Shotgun silahların çıkardığı ateşler düzenlendi.
_Black market'taki bazı itemların özellikleri yükseltildi.
ve dahası...
http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.a...T=/News/Update
![]()
Kaynak
BEN

Kolay gelee.

Fireteam mod için ayrı bir çetele tutuluyor...