entera basılı tutunca bi yerden sonra uzun uzun geliyor ve DC yiyorum ben sizsde neden olmuyoama SROKingle deneyince olmuyo ayrı bir havası var benim için
![]()
entera basılı tutunca bi yerden sonra uzun uzun geliyor ve DC yiyorum ben sizsde neden olmuyoama SROKingle deneyince olmuyo ayrı bir havası var benim için
![]()
Silkroadın işi bitmiş Redsea 15 dk dır 3523 kişi arada bir 3515 e düşüor ama hiç azaldığı yok.Herkez para sıkıştırıor xD
Çıkarın şu paraLarı xD
GM'lere rüşvet mi versek acaba?
ya giremezsiniz kesinlikle benim arkadasda pre war sordum oyunda presiz adam cok warmı diye dediki suan bi pt deyiz 7 kişi pre li ptde düsünün artık oyunun halini kahrolsun joymax kazandı !!! :S tovnlara bırakılan botlarda joymaxın bence :S
KAHROLSUN GOLDBOTLARRR
Beyler
Artık Silkroad'ın adı da niteliği de değişti Joymax'ın başa geçmesiyle
Silkroad'daki L kalktı tam anlamıyla Sikroad oldu
Paradan başka bişey düşünmeyen gaymax sonunda oyunu çaktırmadan paralı yaptı
biz haala sro parasız die biliriz ama öle diil
parasız versiyonu artık demo niteliğinde premiumun yoksa 4-5 saatte oyuna girebiliyor 1-2 saat takıldıktan sonra dc yiyorsun premiumun varsa herşey ayağının altına seriliyor
o yüzden joymax botları kaldırmaadan (ki botlar onun işine geliyor kaldırması mümkü değil)
sro oynanmaz!! saat 8,30 dan beri deniyorum ve saat 15,34 daha ne diim
eskiden bölemiydi sro... ah eski günler...
joymaxtan önceki firmanın adı neydi?
kolay basit ama işe yaramayan bi yol...Char gözükmüyor oyuna girince...Tek yol pre yada bu yeni program olan key presser dtürü programlar![]()
4 kere girdim elektirikler gitti deli oldum wallaha :S
KAHROLSUN GOLDBOTLARRR
arkaşalr sj sro oynayalım süper yaa acaip sarıyo
private serverlara sardım bendebu aralar
![]()
private oynayacagıma shaiyayı denerim isro nun cakması gibi gelio bna private denildiğinde ya oradada cok global atan varmı kale savasları varmı ? arkadaslar
KAHROLSUN GOLDBOTLARRR
Ecsro Ya Gelin Bedava Kasarım 76 LvL e Kadar
HaDi iYi Geceler MySro Ya Beklerimßß
Konu redblue tarafından (26-06-2009 Saat 10:59 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)
eğer elle yapınca gelmiosa 10 dk liğine elimizi sıkıştırak
torque die bi program var onu deneyin ben size tavsiye saniyede 5-6 defa denio hmde istediğiniz chara
link http://www.onlineoyun.gen.tr/forum/s...-programi.html
Konu KisSsKe tarafından (20-07-2009 Saat 10:11 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)
Saqocuyuz Sonuna Kadar
Al bi CD yi numpad deki 3 ve .del tuşunun altına sok CDnin kalan tarafi entera bassn![]()
![]()
Bilgi
Emek karşılıksız kalmamalı bir teşekkürü çok görme öPeRim
:mucx
bi süre sonra sinriden kafanıza entera vurmak normal bişi halina gelio ne programa gerek kalı nede paraya zarta zurtamuhuhu