+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 12
Toplam 37 sonuçtan 21 ile 37 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: AION - EU Account Alımı ve Download (Open Beta)

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ups, aion kendi programi ile indiriyormuş Devam edermi bilmiyorum, bu konuda bir bilgim yok. US indirmemeye dikkat et.
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

alperjk ayar doğru

Alıntı alperjk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    indirenin üstünde aion us yazıyo ama optionda europe ayarlı anlamadım gitti dogrumu indiriyorum şuan.
    hayır! aion us download unu durdur. amerika için olanı başlatmışsın heralde ayarları değiştirmeden önce.

Alıntı alperjk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    he bide bu oyun silkroad knight gibimi yani giriş parasız felan yoksa WoW gibi aylık ücretlimi ?
    pay to play. oynadıkça ödüyorsun. yani 1 aylık satın aldın diyelim, 1 ayın 5 günü girip diğer günler oyuna hiç girmezsen, 25 günlük hakkın duruyor (diye biliyorum).
    http://www.onlineoyun.gen.tr/forum/a...duyuruldu.html

Alıntı cronos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pay to play. oynadıkça ödüyorsun. yani 1 aylık satın aldın diyelim, 1 ayın 5 günü girip diğer günler oyuna hiç girmezsen, 25 günlük hakkın duruyor (diye biliyorum).
    http://www.onlineoyun.gen.tr/forum/a...duyuruldu.html
    sanırım o kore serverında olan bi sistemdi,avrupada olur diye umut ediyoruz,
    aylık aldıgında oynamassanda 1ayın sonunda parayı ödemessen serwera giremiyorsun
    fakat korede oyuncular için düşünülen bi sistemde saat olarak alıyorsun o saati diledigince istedigin zaman kullanıyorsun (adı neydi acaba)

Alıntı papyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım o kore serverında olan bi sistemdi,avrupada olur diye umut ediyoruz,
    aylık aldıgında oynamassanda 1ayın sonunda parayı ödemessen serwera giremiyorsun
    fakat korede oyuncular için düşünülen bi sistemde saat olarak alıyorsun o saati diledigince istedigin zaman kullanıyorsun (adı neydi acaba)
    arkadaşım çin serverlarında oynadı - oynuyor hala. Forumda Langston olarak eklediğim ekran görüntüleri arkadaşın işte. Orada Pay To Play (deniyor olması lazım) sistemiyle oynuyorlardı. Daha önce de benzetmeyi yapmıştım, srobot un oynadıkça harcanan kredi sistemi gibi. Bana daha iyi geliyor, inşallah avrupa sunucularında da öyle olur.

OO Moderatör
    ErDooM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Avrupa Serverları malesef senin dediğin gibi olmayacak cronos abi Çin serverında evet TimeCard var alıyosun oynadığın kadar kesiliyo ama US/EU da sadece ayda 14,99 Euro veriyosun. TimeCard sistemi EU/US'da aktif olmayacak

Alıntı ErDooM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avrupa Serverları malesef senin dediğin gibi olmayacak cronos abi Çin serverında evet TimeCard var alıyosun oynadığın kadar kesiliyo ama US/EU da sadece ayda 14,99 Euro veriyosun. TimeCard sistemi EU/US'da aktif olmayacak
    bana diğer sistem daha uygundu. neyse, öyle ya da böyle, oynuycaz illaki

OO Moderatör

eveeeeet Diğer sistem ayrıca daha ekonomikti benim için çünkü zaten günde en fazla 3saat oynarım AION TimeCard'lada onu ayarlardım çok güzel olurdu ama yoğun istek üzerine NCSoft bize kıyak geçip TimeCard sistemini aktif edebilir

oyunu yükleyenler rapid'e uploadlasada bizlerde ordan indirsek ahh ne güzel olurdu dimi

pinhani91680
    Misafir

meraba ben aion u tıklıorm download a tıklıoorm bi süre sora karşıma şu yazı çıkıo :: the insstal information could not be downloaded.please try again a few minutes. lütfen yardım edin yükliemiorm aion Eu yu ?? plaese

V.I.P. QeloqS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ee sorun çok yakın zamanda bikaç download etmiş olabilirsin.. vwya kotadan fln olabilr...

OO Moderatör

hayır ikiside değil biz arakdaşıla konuşmutuk ona söylemiştim buraya yazmayı unutmuşum

Şuan bütün download linkleri kapalı oyun şuan inemiyor, oyun 2.beta tarihinde yaani 19 haziranda tekrar inebilecek

V.I.P. Minarytha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya indirdimde sonradan ğatch gibi birşey indiriyor %97 de kalıyor :S

edit : tmm düzeldi
    Konu Minarytha tarafından (17-06-2009 Saat 11:52 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)
    Ne kadar dönersen dön,g.t yine arkandadır

OO Moderatör

o banada oLmuştu ama bende %99 da 1-2 dakika bekledim bitti

Xiaoyu
    Misafir

Peki oyun şuan ücretsizmi ?

V.I.P. _excuss_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Xiaoyu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki oyun şuan ücretsizmi ?
    Oyun Ücretli key filan alıorsn...İlgili konu aşağıda;

http://www.onlineoyun.gen.tr/forum/a...-satislar.html
    Konu _excuss_ tarafından (21-06-2009 Saat 12:57 AM ) değiştirilmiştir.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 12