+ Konuyu Cevapla
Toplam 18 sonuçtan 1 ile 18 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Polis Atlatma Rehberi

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Polis Atlatma Rehberi

Most wanted ile gelen bu polis atlatma işleri oyuna "Sokak Yarışı" Havasını tam anlamıyla kattı, bazende çileden çıkarabiliyor. Bende size çileden çıkmama yollarını anlatacağım.

NFS MW'a göre yazılmıştır.

Dış görünüş:

Sol altta bulunan haritanın çevresindeki çemberi hepiniz farketmişsinizdir; çoğumuz ne işe yaradığını, dolunca ne olduğunu bilmiyoruz

Pursuit CTS ile dolan bu yer seviye atlayınca polis arabalarıda seviye atlıyor. Örneğin oyuna başladığınızda normal devriye geliyor. Bu 1. seviye, 2. seviyede ise bu arabalar siyah oluyor, rolling box stratejisi ekleniyor, yeni özellikler geliyor.

Bu bar 4. seviyeden yukarı çıkarsa helikopter vs. geliyor. Yarıştada tepenizde sürekli sizi takip eden bir helikopter, üstünüze gelen SUV'lar sinirinizi bozabiliyor. Ama bu seviyeyi düşürmenin yolları var. Buda dış görünüşü değiştirmek.

Parts'dan başlayalım. Aerodinami özelliğini bozmak el alışkanlığınızı olumsuz biçimde etkiler, ayarları değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle spoilerı değiştirdiğinizde arabanızı kontrol edemez hale geliyorsunuz. Burada tekerleklerinizi değiştirebilirsiniz. Kalanları biraz "Tuzlu"

Visual'de herşeyi değiştirebilirsiniz. Metalik boya, parleascent gibi standarta göre daha pahalı olan şeyleri tercih etmek yerine standartı alın, bütün boyalar aynı derecede düşürür. Cam rengi, lastik rengide düşürmeye yardımcı olur.

Bu işlemi her yaptığınızda 3.000 kadar para gidebilir. Bunu 1.5'e kadar düşürün ve polislere görünmeyin. Görünürseniz çok hızlı artabiliyor.

Bu işlemi her polis atlattığınızda tekrarlayın. Polis seviyesini aşağıda tutmuş olursunuz.

El Alışkanlıkları

SpeedBreaker

Zamanı yavaşlatan bu tuşu sağ ctrl ile değiştirmenizi öneririm. Sağ shiftede nitroyu koyunca çok iyi bir koordinasyon sağlarsınız.

Bu tuşu nerde kullanıcam?

Karşınızda bir roadblock var, arkanızda ise SUVlar, duvara yaklaşıp basarsınız bu tuşa, zaman yavaşladığında 60-90 derecelik bir açı alırsınız ve nitroya köklenirsiniz. roadblock'u arkanıza alırsınız ve yeterince hızlıysanız suvların arasından sıvışabilirsiniz.

Rolling box adlı stratejide önünüze bir polis geçer, anında durur. Yandan biri bastırır sıkışırsınız. Arkadanda biri bastırdımı geçmiş olsun.

Otobanda 160 MPH hızla gidiyorsunuz. Peşinizde polisler var, backup süresi bitmek üzere. Kaçmanızın imkansız olduğunu düşünüyorsunuz değil mi? Otobanda kaçmanız gerçekten zordur. Sadece tırlara güvenebilirsiniz. Bir tır gördünüz, hafiften yanaşın. Hızınızı sabitlememeniz kötü sonuçlar doğurabilir. Hareketi yapamazsanız direk BUSTED. SpeedBreaker'i açın ve tırın altından geçin. Polisler size yakınsa tırın altından geçip ters istikamete doğru yol alabilirsiniz. Değilse düz istikamette devam edin.

Yine otobandasınız ve yine peşinizde polisler var. Köprüye benzeyen yollardan birini gördünüz. köprüyü geçtiğiniz anda speedbreakeri açın ve yanlarında bulunan şehre inen yollara doğru geçin, bu size küçük bir evade şansı yaratabilir. Anlattığım yolla devam ederseniz ve peşinizde beşten fazla polis varsa bu hareketi yutacaklardır.

SpeedBreaker barı bir yere çarpmadan döndüğünüzde ve hızlı gittiğinizde dolar. Doğru dönmeye gayret edin. Harcadığınız rolling box süresini direk geri veriyor.

Kesik kesik dönüşler

Bana spree'yi anımsatan bir hareketle başlayalım. Bu hareket, yarışarak zamanla kazandığınız bir yetenek. Gazı kökleyip dönme tuşuna sürekli basarsanız arabanız kaymaya başlayacaktır. Kısacık kaydırma sırasında önünüzden RHINO, arkanızdan SUV'lar bastırır. Kurtulmak zordur.

Unutmayın, handling ayarlarınızı normale getirdiğinizde ideal ayarı sağlamış olursunuz, yetersiz görürseniz arttırırsınız. Lamborghini serisinde düşürmeniz iyi olacaktır.

Genelde geniş dönüşlerde kullanılan bu hareket, gazı çekmeden kesik kesik ve hızlı bir şekilde döneceğiniz yere bakan imleç tuşuna bakarak yapılır.

Rolling Box stratejisini aşma yolları

Kısaca Rolling Boxtan bahsedelim. Rolling box, cobra adı altında 2. seviye polislerinden (siyah) itibaren sizi zorlayacak bir stratejidir. 3 polisin sizi arkadan, önden ve yandan sıkıştırması sonucunda kaçacak yeriniz kalmaz.

Çevrenizde rolling box oluştuğunu hissediyorsunuz. Tek güvenceniz speedbreaker, kestirme veya dar bir yoldaysanız speedbreaker ile kaçmanız imkansız.

Önünüzde iki polis var. Bir anlık frenlemelerinde neler olacağını düşünüyorsunuz. Arkanızın temiz olduğundan emin olun ve speedbreaker'i açın. 60 derecelik bir dönüş yapın ve nitroya köklenin. Polisler toparlanmadan olabildiğince zaman kazanmaya çalışın.

Oldu ki rolling box'a düştünüz. Sizi bir süre sıkıştırmaya devam edeceklerdir. Bu sürede gazı kökleyin ve öndeki aracı olabildiğince kendinizden uzak tutmaya çalışın. Yanınızdaki araç konumunu koruyacaktır. Sizin yanınızdadır. Bu sırada arka tarafta küçük bir boşluk oluşur. Direk geriye doğru gidin. Kalanı doğaçlama gelir Dikkat! bu sadece bir teknik, bunu ezberlemeyin, bu tür bir duruma düştüğünüzde açıkları arayın.

RoadBlock

Road block aştığınızda kısa bir süre rolling box tehlikesi yaşanır. Roadblockta stop olarak ayrılmiş yere kesinlikle girmiyoruz ve köşeleri tercih ediyoruz. Lastik patlatan zincirlere özellikle dikkat edin. Köşeye girme uğruna 4 köşenizden sıkıştırılırsınız. Roadblock suv light ile kurulmuş ise işiniz kolay. +130 hızla girerseniz ve suvlara köşesinden çarparsanız. havada 3-5 takla açtırmanız muhtemel.

Oldu ki roadblockta kaldınız. No panic açık vereceklerdir. Arkanızda boştur

Küçük küçük, kısa kısa...

Bir tehlikeden daha bahsedeceğim. Roadblock ve rollingboxtan çıktıktan sonra hızınız polislerin hızının yarısına kadar düşer. Gazı köklersiniz. Nitroyu köklersiniz ama bir süre araba 1. viteste kalacaktır ve hararet edecektir. Yapılması gereken harareti duyduğunuz an vitesi manuel olarak attırmanızdır. Arkasından nitroya köklenirsiniz ve erken vites arttırmanın getirdiği yavaşlık gider. 3. vitese kadar bunu devam ettirin. Okuduğunuzda çok zor geliyor farkındayım zamanla eliniz alışır. Bunu yarışa başlarken arabanızın 1. viteste kaldığı dönemlerindede kullanabilirsiniz. Bu tuşu ikincil olarak numlock 0'a atarsanız eliniz dürekli ctrl tuşuna gitmek zorunda kalmaz, ilk başlarda yadırgayabilirsiniz. Alıştığınızda faydası büyüktür

Size bir RHINO türü araç çarptı, diretmeyin, rhino çarptığı gibi geri gitmeye başlayın. Oluşan kinetik enerjiyi kendi lehinize çevirirsiniz.

NFS: Most Wanted End of Game]272
    Konu pℓαтooи tarafından (31-05-2009 Saat 07:09 PM ) değiştirilmiştir.
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

V.I.P. The Assasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emeğine sağlık

Kolay ya bunnarı geçmek..
    Ben hep bi yolu seçiordum..
    Yakalanmadam baştan başlıodum..
    Doluyodu öle..
    Şimdi tam olarak nasıl oluodu hatırlamıorum ama..
    Kolay bi yöntemi vardı..
    I'm the 'Best'..

Forum Lvl 150 IIKratoSII - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ii bi rehber olmamış daha güzel yaza bilirdin kaçmak için nerdeyse hiç bi taktik vermemişsin xD

Helikopterlerden Kurtulma

Kapalı Tünellere Girerek Kurtula Biliriz Yada Bi Binanın İçine Ayrıca Heli Köpterleri Öldürme İhtimalimizde Vardır. Ben Bi Kaçtanesini Biliyorum.
    Mesela Bi GevreK Gibi Bişi Var Onu Genelde Kolonlarını Kırarrak Polislerin Üstüne Düşürürüz Ama Ben Hızlıca Giderek Helikopteri Şaşırtıp Helikopteri Ona Çarptırtarak Öldüre Biliyorum Ama Ustalık İsteyen Bir İş.

Polislerden Hızlıca Kurtulma

Bazı Bölğelerde Mavi Bi Işık Var Hani Şu Araba Boyatma Yerlerinde O Sarı Işıkların Üstüne Geliyosun Ya Ona Benzer Bişi Rengi Mavide Olmaya Bilir xD Bi Yerdekini Size Söyleiyim Saha Vardı Bi Tane Orda O Işıktan Vardı Ötekinleri Tarif Edemicem. O Işıkların Üstüne Geldinmi Polisler Seni Ararken Normalde 5 Dk da Polisler Seni Ararken O Süreyi 1 Dk ya Fln İndiriyo.

Polislerden Yavaşça Kurtulma xD

Bu Kurtulma Yöntemi Çok Basit xD Ama Zaman İstiyo Bazı Binalar Var Bi Tanesini Hatırlıyorum Bayadır Oynamıyom Tarif Edebilicem Sanırım.
    Tırların Arkasına Takılan Vagonlardan Var Garaj Gibi Bi Yer Kısaltma Olarak Ta Kullanılıyo 4 Tarafı Camla Kaplı Onun Üzerinde Bi kat Gibi Bi Yer Var Arkadan Girip Oraya Polislere Çaktırmadan Çıka Bilirseniz Polisler Sizi Kaybediyo xD Bu Da Biraz Ustalık İster Polislere Yakalanma Riskiniz Sizin Ustalıgınızada Baglı Umarım Ne Dedigimi Anlamışsınızdır.Helikopterler İçinde Geçerlidir.
    Konu IIKratoSII tarafından (28-05-2009 Saat 07:10 PM ) değiştirilmiştir.

Süper Moderatör

Alıntı IIKratoSII Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ii bi rehber olmamış daha güzel yaza bilirdin kaçmak için nerdeyse hiç bi taktik vermemişsin xD

Helikopterlerden Kurtulma

Kapalı Tünellere Girerek Kurtula Biliriz Yada Bi Binanın İçine Ayrıca Heli Köpterleri Öldürme İhtimalimizde Vardır. Ben Bi Kaçtanesini Biliyorum.
    Mesela Bi GevreK Gibi Bişi Var Onu Genelde Kolonlarını Kırarrak Polislerin Üstüne Düşürürüz Ama Ben Hızlıca Giderek Helikopteri Şaşırtıp Helikopteri Ona Çarptırtarak Öldüre Biliyorum Ama Ustalık İsteyen Bir İş.

Polislerden Hızlıca Kurtulma

Bazı Bölğelerde Mavi Bi Işık Var Hani Şu Araba Boyatma Yerlerinde O Sarı Işıkların Üstüne Geliyosun Ya Ona Benzer Bişi Rengi Mavide Olmaya Bilir xD Bi Yerdekini Size Söyleiyim Saha Vardı Bi Tane Orda O Işıktan Vardı Ötekinleri Tarif Edemicem. O Işıkların Üstüne Geldinmi Polisler Seni Ararken Normalde 5 Dk da Polisler Seni Ararken O Süreyi 1 Dk ya Fln İndiriyo.

Polislerden Yavaşça Kurtulma xD

Bu Kurtulma Yöntemi Çok Basit xD Ama Zaman İstiyo Bazı Binalar Var Bi Tanesini Hatırlıyorum Bayadır Oynamıyom Tarif Edebilicem Sanırım.
    Tırların Arkasına Takılan Vagonlardan Var Garaj Gibi Bi Yer Kısaltma Olarak Ta Kullanılıyo 4 Tarafı Camla Kaplı Onun Üzerinde Bi kat Gibi Bi Yer Var Arkadan Girip Oraya Polislere Çaktırmadan Çıka Bilirseniz Polisler Sizi Kaybediyo xD Bu Da Biraz Ustalık İster Polislere Yakalanma Riskiniz Sizin Ustalıgınızada Baglı Umarım Ne Dedigimi Anlamışsınızdır.Helikopterler İçinde Geçerlidir.
    Ben daha fazla atlatma yöntemleri üstüne durdum
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

Süper Moderatör

NFS: Most Wanted End of Game]272
    Bu video most wanted'da olup olabilecek en zor polis atlatma Benim anlattığım çoğu taktik burda var. İzleyin ve uygulamaya çalışın.

Fikirlerinizi bekliyorum, tavsiyelerinizi konuya ekleyeceğim
    Konu pℓαтooи tarafından (31-05-2009 Saat 07:11 PM ) değiştirilmiştir.

Yazmıyorum yani..

V.I.P. The Assasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1. dakikada adam su tank'ı düşüryor ya işte o carbondada var

RHINO
    Misafir

Siz galiba forumca Nfs serisini seviyorsunuz

Süper Moderatör

Ben el yordamımdan bişiyler keşfettikçe yazıyorum Konu yukarda kalıyor.

Sizinde bildiğiniz, kullandığınız stiller varsa konuya eklerim

Yazmıyorum yani..

B я T
    Misafir

Vellaha ben önüme gelen her taktiği uyguladığım için buraya şimdi yazsamda bir yararı olmaz zaten bitirdim oyunu

Süper Moderatör

Bende bu gün bitirdim

Önüme gelen her taktiği uyguladım ve 4. seviyede uyguladığım her taktiğe bakarak nasıl anlatırım diye inceledim

Yazmıyorum yani..

B я T
    Misafir

Sonunu hakikaten güzel yapmışlar ama yukarıdaki videoda kendi arabanın önünde polisler gidiyo sonra demoya giriyo polisler b00m

Ve bir ss ;

demodayken çektim

RHINO
    Misafir

Oyun beni çok sıktı.Zaten eski bir oyun.Nfs seriside öldü denebilir...

dragon029
    Misafir

aranızda razoru geçen varmı bmw m3 çok eziq yarış için tasarlanmış ama arkadan itişli bir eziq araba ve aranızda polis seviyesi 7 ye ulaşan varmı çok merak ediorum bence bu verdiğiniz butun taktikler çok işe yaramıyorlar

Süper Moderatör

Alıntı dragon029 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aranızda razoru geçen varmı bmw m3 çok eziq yarış için tasarlanmış ama arkadan itişli bir eziq araba ve aranızda polis seviyesi 7 ye ulaşan varmı çok merak ediorum bence bu verdiğiniz butun taktikler çok işe yaramıyorlar
    Razoru sol elimle geçtim. Polis seviyesindede 6'yı gördüm. Oyunu bitirdiğimde 32m'den fazla bounty vardı. Senin işe yarayan taktiklerinide görmek isterim (:.

Yazmıyorum yani..

dragon029
    Misafir

siz polisten kaçmayı gerçekten kaçmak olarak algılamışsınız ama bunda daha çok polisi avlamak gerekio razorun arabası oyundaki en ezik arbalardan mesele blacklist ilk 5 te en kötü razorun arbası yani razoru geçmek çok kolay.

Süper Moderatör

Alıntı dragon029 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siz polisten kaçmayı gerçekten kaçmak olarak algılamışsınız ama bunda daha çok polisi avlamak gerekio razorun arabası oyundaki en ezik arbalardan mesele blacklist ilk 5 te en kötü razorun arbası yani razoru geçmek çok kolay.
    6. seviye polislerini avlayabiliyorsan sen aşmışsın

Yazmıyorum yani..

Forum Lvl 150 dreamy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    2

Alıntı pℓαтooи Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6. seviye polislerini avlayabiliyorsan sen aşmışsın
    burda koptum

Tüm imza çalışmalarım : http://imgur.com/a/qZbLg#0

+ Konuyu Cevapla