Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Toplam 23 sonuçtan 1 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Assasin's Creed 2

RHINO
    Misafir

Standart Assasin's Creed 2

Assasin's Creed 2 odamız...

Oyundan görüntüler:

Oyundaki karakterimiz EZİO!

Oyunun yazısı yakında!
    Konu RHINO tarafından (27-05-2009 Saat 03:49 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve üçlü olarak düşünülen Assassin’s Creed serisinin ikinci oyunu hakkında haberler gelmeye başladı. Tüm platformlarda eş zamanlı olarak çıkması beklenen Assassins Creed II için beklenen çıkış tarihi; 2009 yılının sonları veya 2010 Mart ayı. İlk oyundan 285 yıl sonrası yani 1476 yılı İtalya’sında geçicek olan Assassins Creed 2‘de geleneksel Venedik Karnavalına da tanık olacağız.

Şuan için oyundaki mekanlar Venedik, Floransa, Tuscan Taşrası ve Roma olarak belirlenmiş. Ayrıca St Mark’s Basilica (büyük kilisesi), Büyük kanal ve Rialto Köprüsü gibi tarihsel önem taşıyan yerler mevcut olacak. 1476 Venedik Mimarisini gözünüzün önünde canlandırın bir

İkinci oyundaki karakterimiz Altair değil ancak ona oldukça benzeyen Ezio Auditore de Firenze adında genç bir asilzade (Desmond Miller’in atalarındandır, Animus’ta bir yolculuk daha bizi bekliyor). Ezio’nun ailesi rakip aileler tarafından yok edilmiştir. Hikaye ile elimize geçen ayrıntılar bu kadar henüz.

Silahlarımız da döneme göre geliştirilmiş; gürz, balta, mızrak, mızraklı balta (halberd), iki değişik kılıç türü ve avuç içi bıçaklar kullanabileceğimiz ekipmanlar arasında.

Ubisoft ilk oyuna gelen eleştirileri önemsemiş olacak ki yeni oyunda, ****** görevler yerine (henüz) 16 tür farklı görev eklenecek. Halk ile etkileşimin de daha önemli olacağı söylenmekte nitekim ilk oyunda zulüm gören insanları kurtardıkça size yardım ediyorlardı. Son olarak Ezio’nun yüzme bildiğini söyleyebilirim, ehh Venedik’teki görevlerde oldukça işe yarayacağı kesin.

kaynak

Kaynak

sinetif.com

Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

RHINO
    Misafir

Bana aynı zamanda PoP 4 e benzetilmeye çalışılıyor gibi geldi.Çünkü oyunun sanatsal yanı da var!

V.I.P. The Assasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SÜPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    çıkar çıkmaz alcacammmm
    yaşasınnnnnnnnnnnnn. !!!!!!!!!!

RHINO
    Misafir

Bir AC hayranının bu haberi çok önceden duyması gerekirdi...

sermanyak
    Misafir

nerden inio

V.I.P. Minarytha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

online oyun değil satın alman lazım.
    Ne kadar dönersen dön,g.t yine arkandadır

Oyun download siteLeri var onlarda mevcut sanırım Assasin's Creed mevcut ama 2. si varmı biLmiyorum

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

ben alcaım bu oyuna ya sistem özelikleri ne

V.I.P. Minarytha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benim pc kaldırmadı baya bir yüksek
    Ne kadar dönersen dön,g.t yine arkandadır

��lemci: �ift �ekirdekli i�lemci 2.6 GHz Intel Pentium D veya AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz veya AMD Athlon 64 X2 4400+ veya daha y�kse�i tavsiye ediliyor)
    RAM: 2 GB (3 GB tavsiye ediliyor)
    Ekran Kart�: 256 MB DirectX 10.0– destekli ekran kart� veya DirectX 9.0– ve Shader Model 3.0 destekli veya daha y�kse�i (512 MB bellekli olmas� tavsiye edilmi� ).
    DVD-ROM s�r�c�
    Hard Disk alan�: 12 GB
    �evresel birimler: Klavye, mouse, di�er opsiyonel kontroller (Windows i�in Xbox 360 gamepad'i tavsiye ediliyor)

Evet, sistem gereksinimi ortada, �imdi kasmadan �al��t�rabilirim diyenleri ve yorum yapmak isteyenleri buraya bekliyorum, hadi kolay gelsin

benim pc maxiumum performans ile kaldırıyor

oyunun gerçek çıkış tarihi 16 mart 2010 daha ne kadar bekleticekler

Forum Lvl 150 dreamy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    2

Sabırsızlıkla Bekliyorum

Tüm imza çalışmalarım : http://imgur.com/a/qZbLg#0

XBOX360'ımda bu oyunu denedikten sonra size şunu öneriyorum : Hemen gidin ve satın alın. Muhteşem effectlerle süslenmiş. Oynanabilirlik muhteşem ! 6 saat aralıksız oynadıktan sonra silah zoruyla başından kaldırıldım diyebilirim. Ayrıca Altair , Ezio'nun dedesinin babası. Senaryo ve görevler çok güzel hazırlanmış. Ayrıca blacksmith (demirci)'den yeni itemlar alabiliyorsunuz ve yıpranmış olan zırhınızı tamir ettirebiliyorsunuz. AC1'de olan ve bir çok oyuncunun başının etini yiyen animus'a oturup 1 saat konuşma videolarıda yok. Oyuna direk giriyorsunuz ve Loadingden sonra hemen oyundasınız. Double Hidden Blade (çift saklanabilir hançer) ile muhteşem hareketler yapabiliyorsunuz. At sürebiliyor , yüzebiliyorsunuz. Şahsen oyunu çok beğendim , herkese tavsiye ederim.
    Konu Ratchet tarafından (16-03-2010 Saat 06:15 PM ) değiştirilmiştir.

bilgi

Bilgi

Benim Müzik Arşivim.24 Klasör. Arşiv

Beni hatırlamanız dileğiyle...

ah..ah bi pc versiyonu çıksada alsak

V.I.P. prototype - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    3

Gerçekten güzel oyunmuş. Oyungezer öyle diyor... Bakalım, deneyebilirsek müthiş olur.

Forum LvL 1 - 20 Blackhawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oyun Güzel süphesizde .

Sistem gereksinimleride ortada. DonCorleone gibi bu oyunu bnm pcde max özellikleriyle kaldırır. Aslında ram 4 gb olsa rahat oynarım. Ekram kartım iyi.

Standart Cevap: Assasin's Creed 2

hobaa Rusçası torrente düştü inglizceside yakında düşer

Forum LvL 55 - 75 waltran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı DonCorleone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hobaa Rusçası torrente düştü inglizceside yakında düşer
    çok iyi koruma sistemi yaptık kimse kıramayacak sahte oynanmayacak diye konuşup duruyolardı indi heralde havaları yani ubisoft drm koruma sistemi yapmış ac2 yede koyacaklarmış diye diyolardı ama diğer oyunlarda kırmışlar galiba pek bilgim yok

Alıntı waltran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok iyi koruma sistemi yaptık kimse kıramayacak sahte oynanmayacak diye konuşup duruyolardı indi heralde havaları yani ubisoft drm koruma sistemi yapmış ac2 yede koyacaklarmış diye diyolardı ama diğer oyunlarda kırmışlar galiba pek bilgim yok
    çıkar çıkmaz düştü hemde

Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu