Arkadaşlar bu oyun gerçekcilikden ziyade arcade tarzı oynanışa kaçmıştır.Yani NFS serisi gibi değildir.Oyunda neredeyse her tür yarış çeşidi bulunmaktadır.Race Drıver GRID ile ilgili bir yazı hazırlıyorum.Tamamlanınca yayınlarım![]()
Arkadaşlar bu oyun gerçekcilikden ziyade arcade tarzı oynanışa kaçmıştır.Yani NFS serisi gibi değildir.Oyunda neredeyse her tür yarış çeşidi bulunmaktadır.Race Drıver GRID ile ilgili bir yazı hazırlıyorum.Tamamlanınca yayınlarım![]()
ee 31 mayıs bugün yokmu yazı hala ?
Ben 31 Mayıs demedim ki...
Codemasters, Race Driver: GRID ile yarış oyunları kategorisine iddali bir girişim daha yaptı. Özellikle kullanılan grafik motoru sayesinde görsel bir zenginlik taşıyan Race Driver: Grid, tamamen gerçek zamanlı bir dünyada yarış keyfi sunuyor. Sadece yarış başlangıç ve bitiş noktaları arasında geçmeyen oyun, klasik yarış oyunları arasından sıyrılma konusunda Codemasters için büyük önem taşıyor. Oyunun en göz alıcı noktalarından biri ise her çeşit yarış tarzını barındırması. Sokak yarışları, drift, legal-lisanlı yarışlar olmak üzere; değişik ülkelerde çeşitli yarış aktiviteleri gibi özellikler içeren oyunun demo versiyonu bile son derece keyifli. Demo versiyon 3 adet yarış etkinliğinden oluşuyor ve bu yarışlarda Ford Mustang GT-R, Nissan S15 Silvia ve BMW 320si kullanma şansını buluyorsunuz
Min. Sistem Gereksinimleri:
İşlemci: AMD Athlon 64 3000+ / Pentium 4 @ 3.0GHz
Ekran Kartı: ATI Radeon X1300 256MB / NVIDIA GeForce 6800 256MB
RAM: 1024MB
Bellek: 12.5GB
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista
Konu RHINO tarafından (01-06-2009 Saat 05:23 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)
hmm ne demek ? :S
31 mayıs demedigini biliyorum,
Yakında demişsinde
o yüzden dedim..![]()
paylaşım için teşekkürler
Oyuna ilk başladığımda ilk virajda araba göçüodu ama alışınca önümde kimse duramadı . Oyunda en çok hoşuma giden ise Le Mans yarışlarıydı![]()
Seviyorum arcade türü yarışları. Shift'te ilk duvara toslamamdan sonra baya baya sinirlenmiştim de, yinede zevkle oynarım.
MW 4 ewa! No matter what!
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
Oyun güzele benzio..Demeosunu indirebilceğim bi link varmı?
!