Ben CA EU tekrar başlıcam.Yaz tatilinde full takılırız..
Gelmek isteyen varsa gelsin
(( server ve sunucuyu fazla kişi olursak buradan seçeriz..))
genanın koyduu fotolardan sonra başlayasım gledi tekrar..Şuan iniyor oyun !.
![]()
Ben CA EU tekrar başlıcam.Yaz tatilinde full takılırız..
Gelmek isteyen varsa gelsin
(( server ve sunucuyu fazla kişi olursak buradan seçeriz..))
genanın koyduu fotolardan sonra başlayasım gledi tekrar..Şuan iniyor oyun !.
![]()
benim nick:The_Toxic assasin inince beni oyundan arklıga ekle birlikte oynarız sadece o deil hepiniz ekleyin![]()
hadi beyler tekrar başlayacaklar / yeni başlayacaklar buraya.. !![]()
Ben zaten oynuyorum, ismim: lancelothkatılın kapışalım..
![]()
( platoon )
O çok yer.Mesela 5 lahmacun ile anca doyuyor.Ben ve kadayıf arkadaşımız ona inat olsun diye yapıyoruz xD
Gözüm doyuyo, avatarına kadayıf ve lahmacun koyan arkadaşlara teşekkürler![]()
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
Bende indirdim arkadaslar bende geliyorum acc alıp hangi serverdasınız.Daha yeniyim ama fps iyi bilirim.Server felan var demi?
Arkadaşlar, önceki hesabım ban yedi. Yeni hesabım: SrayerH. Friendlist'e bu şekilde ekleyin.
Ben ava oynuyorum,co oynadım biraz çok sıkıldım round başlarken adam hemen yanında başlıyor düşmanın aradaki mesafe vs şeyler çok kısa onun için oyunun bu yanını kötü buluyorum ben zaten dersler yüzünde giremiyorum 15 tatilde ava oynarım![]()
Forumdan oyunun resimlerine falan bakmam lazım beğenirsem anında indiririm level falan varmı oyunda![]()
Rütbe sistemi var. O da bir nevi level...
Oyuna Stajyer (Trainee) olarak başlıyorsunuz. Gerekli Xp'i toplayınca rütbe atlıyorsunuz. Genelkurmay başkanına(General of army) kadar rütbe var. Ben şu an onbaşıyım (corporal).
http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.a...RT=/Guide/Rank
Konu prototype tarafından (27-12-2009 Saat 09:13 AM ) değiştirilmiştir.