+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 12
Toplam 27 sonuçtan 21 ile 27 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Hayalinizdeki MMORPG Oyun

oyun olsun guzel olsun savas olsun barıs olsun =D
    JD gibi ayrıntılı, prince of persia gibi kurgusu super olsun.. =D

Forum LvL 1 - 20 Blackhawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim hayalimde tüm orta çağ mmolarında kılıçlar var. hadi bunları geçtim. cabal online(bu oyun ilerki günleri anlatsada) kılıç kullanmak saçma bunun yerine yani kılıçlar yerine silahlar olsa silahlarla skiller olsa işte dönerek vurma havada vurma fln gibi. bence spr olurdu . canavarları kılıç terine silahlarla öldürsen. çok iyi olur bence. hep böyle bir mmo hayal ettim.

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı xahmettttx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BEN BAŞLIYORUM YANLIZ BENİ DURDURAMASSINIZ
    oyunda öncelikle metin2 deki gibi karakterler olacak ama bunlar illa aynısı olmak zorunda deil ondan sonracıma oyundaki görevleri hep aynı şekilde olmıcak mesela git dio şu adamı izle ama sen o adamı izlemek mecburiyetinde olmıcan o adamla birliktede çalışabilceksin kısacası oyuna sen yön verceksinki zevki çıksın sonra oyunda sadece kasma olmıcak çeşitli programlar olcak mesela evlenme düğün sonra balık tutma meslekler fln oyunda popmundo daki gibi yetenekler olucak ama bunu parayla alamıcaz bu yetenekleride dofus oynundaki gibi her 2 lvl atladıktan sonra 20 lvl e kdr devam edecek oyunda toplamda 10 yeteneğimiz olıcak gm ler sürekli iş başında olıcak oynumuzda bir program olucak o programa ss yi koyduğumuz zmn hemen gmlere gidicek ki kolay kolay huzursuzluk olmasın oynumuzda oynumuz kesinlikle türkçe olıcak oyunda denizde yüzme uçağa binme dans etme kuaföre veya berbere gitme kıyafet alma ayakkabı alma fln olıcak aynı zmnda bunlar zırh yerinede geçebilir oynumuzde hero oynundaki gibi köpek at geyik ayı silkroaddaki gibide tavaşan mavşan alabilicez oyunda karakterimize biz yön vericez yani hırsızlıktan iş adamlığına kdr oyunda ev ve bina almak olucak oynumuzda aile kurulabilicek çocuğumuz ollabilicek

Sonuç olarakynumuzda level olıcak iş adamı veya hırsız olabilicez ev satın alabilicez evlenebilicez çeşitli faliyetlerde bulunabilicez.

sonunda bitiiiiiiiiiiiiiiiii
    Yaratık keserek iş adamı olabileceğimiz bir mmoyu gerçekten merak ederim . Sen hayat simülasyonu istiyorsun, da level atlama sistemi nasıl olabilir ki bunun?

Alıntı MetaliK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence bi kere pet sistemi çok gelişmiş olmalı örnek vermke gerekirse hayvan acıkcak ve gidipte shoptan almıcaz böle rappelzde tavşan falan varya onları avlıcak lwl kasmak tam bi karın ağrısı olmucak ama oyun sadece lwl kasmayada dayalı olmucak canın sıkıldımı gidip ne bilim demircilik hırsızlık falan yapcak bakın ev fikri bencede çok iyi bi fikir comboların çok fazla olması mesela ikide bir aynısı değilde farklı farklı yapabilmesi bide combo ve skıller farklı olcak combolar ard arda koyacak normalden çok ama skılden az vurcak ama skıller bi vurcak vurunca oturtacak bilmem anlatabildimmi sınıf çok fazla olcak herkes fabrikadan çıkmış gibi birbirine benzemeyecek sınflar böle dallanıp budaklancak bide illaha yüksek macera için 90 80 lwl olmak gerekmicek (karahan) en düşük lwlde bile büyük savaşlar olcak ben en çok pet sistemine kafam takılıyo hiç isteğim bi tane bulamadım böle mesela üstte sölemişler sevgisi olcak sonra peti sevme olcak onla oyun falan oynucan böle atıyom bi top atcan onu getirmesini öğretmeye çalışcan yavruyken gelcek sana böle eşşek kadarken değil sonra lwl atladıkca büyüyecek bide senın canın çok azaldığında önüne geççek o ölcek diriltme olcak ama tabi işte buda benım hayalimdeki online oyun ah ah bi yapsalar ne paralar veririm ha
    Çok vefalı bir istek.. Gözlerim yaşardı . Rappelz'e bir göz atabilirsin. Onun pet sistemi aşırı detaylı. Bu kadar vefa varmı onu bilemem işte .

Alıntı MessTgCe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oyun olsun guzel olsun savas olsun barıs olsun =D
    JD gibi ayrıntılı, prince of persia gibi kurgusu super olsun.. =D
    Olsun olsun .
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

Forum Lvl 150 wqor213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    1

Maryo0o0o0o0o0o

Forum LvL 1 - 20 Blackhawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rappelz'in geröekten pet sistemi çok gelişmiş buna katılıyorum. 20 den fazla pet var. Saldırı petleri , toplama petleri , binek petleri gibi. Saldırı petleri saldırı skilli basabilio seninle birlikte dalıo canavara Ve her canavarın ayrı özellikleri var. Mesela bi pet savunması yuksek birinin sihirsel atağı birinin fiziksel atağı fln. Ayrıca petlerin ilerde buff skilleride oluo sana buff basabilio.

Ancak Pot sisteminde bi düşüklük var. Potlar 2 çeşit(Ben o kadar gördüm baskada olcağını sanmıyorum.)
    1)her xxx saniyede toplam xxx kadar can basan potlar.
    2) Anında xxx tane can basan potlar.

Ancak 1. potlar 3 dakikada doluo.2. potlar 1 dakikada doluo.

ve çokta hp basmıo canınızın yaklasık % 10 unu fln yenilio.

diceksiniz şimdi en yuksek lvlini alırım alınmıo potlar lvle göre alınıo.

Oyunun party sistemide oldukça gelişmiş.genelde partyle kastıgınız için canınız sıkılmıyor.

Çok konuuştum Ama gerçekten severek oynadığım bir oyundu sırf pot sistemi yüzünden bıraktım.

Standart Cevap: Hayalinizdeki MMORPG Oyun

evlenme falan ev yatak yorgan demişler second life oynayın yaw bune böle hem ordada counter strike gibi oynayabileceiniz adalar war yaklaşık 2 sene oyun içindeydim yaw

Standart Cevap: Hayalinizdeki MMORPG Oyun

hayalimdeki oyun:
    pet sistemi(rappelz),class ve skill sistemi(ddo),item +basma(rohan) ve içinde kaybolacağım bir oyun evreni

kısa ve öz olarak bu

+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 12