oyun olsun guzel olsun savas olsun barıs olsun =D
JD gibi ayrıntılı, prince of persia gibi kurgusu super olsun.. =D
oyun olsun guzel olsun savas olsun barıs olsun =D
JD gibi ayrıntılı, prince of persia gibi kurgusu super olsun.. =D
Benim hayalimde tüm orta çağ mmolarında kılıçlar var. hadi bunları geçtim. cabal online(bu oyun ilerki günleri anlatsada) kılıç kullanmak saçma bunun yerine yani kılıçlar yerine silahlar olsa silahlarla skiller olsa işte dönerek vurma havada vurma fln gibi. bence spr olurdu . canavarları kılıç terine silahlarla öldürsen. çok iyi olur bence. hep böyle bir mmo hayal ettim.
Yaratık keserek iş adamı olabileceğimiz bir mmoyu gerçekten merak ederim. Sen hayat simülasyonu istiyorsun, da level atlama sistemi nasıl olabilir ki bunun?
Çok vefalı bir istek.. Gözlerim yaşardı. Rappelz'e bir göz atabilirsin. Onun pet sistemi aşırı detaylı. Bu kadar vefa varmı onu bilemem işte
.
Olsun olsun.
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
Maryo0o0o0o0o0o![]()
Rappelz'in geröekten pet sistemi çok gelişmiş buna katılıyorum. 20 den fazla pet var. Saldırı petleri , toplama petleri , binek petleri gibi. Saldırı petleri saldırı skilli basabilio seninle birlikte dalıo canavara Ve her canavarın ayrı özellikleri var. Mesela bi pet savunması yuksek birinin sihirsel atağı birinin fiziksel atağı fln. Ayrıca petlerin ilerde buff skilleride oluo sana buff basabilio.
Ancak Pot sisteminde bi düşüklük var. Potlar 2 çeşit(Ben o kadar gördüm baskada olcağını sanmıyorum.)
1)her xxx saniyede toplam xxx kadar can basan potlar.
2) Anında xxx tane can basan potlar.
Ancak 1. potlar 3 dakikada doluo.2. potlar 1 dakikada doluo.
ve çokta hp basmıo canınızın yaklasık % 10 unu fln yenilio.
diceksiniz şimdi en yuksek lvlini alırım alınmıo potlar lvle göre alınıo.
Oyunun party sistemide oldukça gelişmiş.genelde partyle kastıgınız için canınız sıkılmıyor.
Çok konuuştumAma gerçekten severek oynadığım bir oyundu sırf pot sistemi yüzünden bıraktım.
evlenme falan ev yatak yorgan demişler second life oynayın yaw bune bölehem ordada counter strike gibi oynayabileceiniz adalar war yaklaşık 2 sene oyun içindeydim yaw
hayalimdeki oyun:
pet sistemi(rappelz),class ve skill sistemi(ddo),item +basma(rohan) ve içinde kaybolacağım bir oyun evreni
kısa ve öz olarak bu