+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Toplam 27 sonuçtan 1 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Hayalinizdeki MMORPG Oyun

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hayalinizdeki MMORPG Oyun

Birçoğumuz "Ah şuda olsaydı bu oyun mükemmel olurdu" demişizdir. Şimdi bu "şuda" ları ve bir online oyunda olursa hiç bırakmam dediğiniz sistemleri anlatalım

Ben karakter yapılandırması ve combo üstüne çok düşkün bir insanım cabaldaki rank sistemi gibi bir skilli kullandıkça puan kazansak ve bu puanlarla skill'e yeni hareketler alsak, krit değeri vs. eklesek ve istediğimiz kadar çıkarabilsek oyunun keşfedilecek birçok yanı olur. Birçok atak stratejisi deniyebiliriz. Combolarımız karakterimize ve dağıtımımıza göre şekillenir.

Fikirlerinizi bekliyorum
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

Forum Lvl 150 Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim düşündüğüm oyun bir server olcak ki herkez birbirini tanicak.silkroaddaki gibi canavarların kademeleri olcak ama bu canavarlarla teke tek dövüşe çıkçaksınız ve onu yenerseniz çok fazla exp gelcek.skilller hakkında ise eski skilleri güçlendircez güçlendircez ve skillimiz bir üst seviyeye ulaşcak.yani mesela ateş üfleme var diyelim onu en yükseğe getirdiniz volkan atabilceksiniz.ve bir hayvan sistemi düşündüm siz bir yaratıkla kapışırken başka bir yaratık bugdan vs. nedenden yanınıza gelirse ona saldırcak.bir tane attack hayvanı alabilceksiniz.eyer bu hayvanı hep yanınızda tutmazsanız size sevgisi düşcek ve o da kendi lvline göre bir yaratığa dönüşcek.ayrıca çeşiltli joblar olcak mesela diyelim siz çok lşanslısınızdır kumar masasdı yapabilirsiniz.örn:ben burda kesinlikle artı sözü veriyorum denemek için 300k eyer olmassa 250ksı iade gibisinden.öldürdüğümüz canavarların her şeyinden yararlanabilcez onu sürükleyip yiyecek olara kullanabilecez derisinden kendimize giysi yapabileceğiz.ayrıca bir diğer meslekte koruma mesleği olcak.bir kişiye saldıran canavar olursa hemen onun yanına ışınlanacak ve ona yardım edeceksiniz.ama eyer isterseniz de onun yanına gidebileceksiniz.silah çeşitleri olarak bir tane uzun sopa olacak onu daha fazla kullandıkça ona bir kılıç gibi şeyler eklenecek.diğer silah ise ok olacak.ve oku kullandıkça yay büyüycek veoka mesela ateşli olacak.ve bir eviniz olacak.adamınız yorulduğunda veya yaralandığında oraya gidecek yoruluyorsa orda uyuycak.canavarlardan düşen paraları yatak almak için kullanılabilir mesela veya ışınlanma için.eyer kız bir karakter seçecekseniz orda majyaj aynası gibi eşyalar alabileceksiniz.ama ışınlanma küresialacak paranız yoksa bir kartal alacaksınız sizin seçtiğiniz bir itemi evinize bırakabilecek.tabi evinizde birde soğuk oda olacak.öldürdüğünüz canavarı oraya saklayacaksınız.her canavarın etinin bir bozulma süresi olcak ve bitmesine 1 saat kala size alarm gelcek.eyer oyunda değilseniz msninize gelcek.eyer ordada değilseniz ve telofon numaranızı yazdıysaız size bir mesaj gelcek.bu msjda ... canavarından elde ettiğiniz et bozulmak üzere diye bir mesaj gelecek yarım saat sonra bakmazsanız bir daha gelecek eyer bakmadıysanız 1 sat olduysa tel.inize hayırlı olsun ... canavarından elde ettiğiniz et bozulmuştur diye bir yazı gelecek.tabii ki oyunda ilişki olcak sevgiliyken buluşabilecerksiniz ve kendiniz için özel br yer satın alabileceksiniz.evlendiğinizde ise her topladığınız item yarıya bölünecek yani size bir deri eşya düştü diyelim eşinizede bir tane gelecek.Biliyorum ben oyunu kurdum ama hayata geçiremedim.eyer olsa çok tutulacağını biliyorum.Ve bu oyunun ismi Real Life Online olcak.

V.I.P. Minarytha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben online bi otobus simulatoru olsun istemişimdir hep
    Ne kadar dönersen dön,g.t yine arkandadır

V.I.P. prototype - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    3

İçinde kaybolabileceğim derin bir dünya isterim. Savaş olayı daha gerçekçi olmalı(AoC), yapay zeka da öyle(Cabal)...Şu ana kadar en gerçekçi savaşı Mount&Blade'de buldum... Gerçekçi meslekler olmalı(WoW), seçebileceğimiz birçok karakter sınıfı(WoW) ve birçok ırk bulunmalı(Ever Quest). Kendi atak combolarımızı ve stratejilerimizi yaratabilmeliyiz ve oyun kasılmamalı...

V.I.P. The Assasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.....
    NFS gibi yarış oyunu olmalı.Nitro takılmalı,Oyunda küçük questler olmalı.Grafikler ve arabalar iyi olmalı..
    2...
    FPS oyunu olmalı.(combat arms demeyin hemen ! ) Silahlara modifiye yapılmalı ( crysis )
    Oyun Türkçe olmalı - haberleşme telsizlerinden giden haberler türkçe olmalı (crysis)
    Oyunda Rank olmalı. (yüzbaşı vs)
    Oyunda ilginç ancak '' class olmalı '' Her sınıfın kendine özgü silahları,kamuflajları olmalı.
    mesela:Ağır silahçılar ( makineli tufek tasımalılar.) (Warrock)

Ve mapler can sıkıcı olmamalı.Büyük-orta-küçük şeklinde mapler açılmalı.
    100 lvl olsa
    lvl 50 den sonra 2. classlar seçilmeli.Komando,bordo bere falan.
    Oyunda STAT olmalı
    Nişancılık (tutuş)
    Adrenalin
    Ağırlık taşıma
    Hız
    Vs vs.
    her stat max 100 olmalı ve lvl başına 5 stat gelmeli.

Boyle bir FPS oyunu olsa asla bırakamam.

V.I.P. The Assasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GTA tarzı online birşey istiosn sen demekki

Forum Lvl 150 Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaşlar benim gibi planlayın düşüncenizi eyer bir yatırımcı bulursanız çok işimnize yarar.

cezalandirici
    Misafir

Bence METİN2 de NFS ye Benzer Özellikler Olsun Ve Silahlar Kılıc Deilde Norrmal Taramalı, Eaggle AK47 Gibi Olsun.Herkezin Özel Arabası Olsun Koyler Daha Gelişmiş Olsun Ve Server Savasları Yani Yakamoz-Tuva Gibi.

xahmettttx
    Misafir

BEN BAŞLIYORUM YANLIZ BENİ DURDURAMASSINIZ
    oyunda öncelikle metin2 deki gibi karakterler olacak ama bunlar illa aynısı olmak zorunda deil ondan sonracıma oyundaki görevleri hep aynı şekilde olmıcak mesela git dio şu adamı izle ama sen o adamı izlemek mecburiyetinde olmıcan o adamla birliktede çalışabilceksin kısacası oyuna sen yön verceksinki zevki çıksın sonra oyunda sadece kasma olmıcak çeşitli programlar olcak mesela evlenme düğün sonra balık tutma meslekler fln oyunda popmundo daki gibi yetenekler olucak ama bunu parayla alamıcaz bu yetenekleride dofus oynundaki gibi her 2 lvl atladıktan sonra 20 lvl e kdr devam edecek oyunda toplamda 10 yeteneğimiz olıcak gm ler sürekli iş başında olıcak oynumuzda bir program olucak o programa ss yi koyduğumuz zmn hemen gmlere gidicek ki kolay kolay huzursuzluk olmasın oynumuzda oynumuz kesinlikle türkçe olıcak oyunda denizde yüzme uçağa binme dans etme kuaföre veya berbere gitme kıyafet alma ayakkabı alma fln olıcak aynı zmnda bunlar zırh yerinede geçebilir oynumuzde hero oynundaki gibi köpek at geyik ayı silkroaddaki gibide tavaşan mavşan alabilicez oyunda karakterimize biz yön vericez yani hırsızlıktan iş adamlığına kdr oyunda ev ve bina almak olucak oynumuzda aile kurulabilicek çocuğumuz ollabilicek

Sonuç olarakynumuzda level olıcak iş adamı veya hırsız olabilicez ev satın alabilicez evlenebilicez çeşitli faliyetlerde bulunabilicez.

sonunda bitiiiiiiiiiiiiiiiii

WaterBurn
    Misafir

Warrock Hayalimdeki Oyun CS yi küçükken çok severdim online gibi olsada oynasak derdim warrock oynuyorum şuan arada da sro takılıyorum

V.I.P. QeloqS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

walla knight ta pvp yapmak gerçekten çok zevkli oyun dandiqmiş userlerin çoğu weletmiş ilgilendirmiyo karşındaki adam adam gibiyse pk yapmak çok zevkli ama tabi hiç usko oynamaadım private oynamıştım gerçekten zevk almıştım knightin pk sı gibi ama daha orjinal AION gelior işte hayalimdeki oyun AION tavsiyemdir...

Bence Silkroada gelecek yamalar yeterli olacaktır Cabal Wow AION bu oyunları hic oynamadıgım icin onlar hakkında yorum yapmayayım. Silkroadda at ölmeden kaybolmayacak. Pwp sistemi biraz düzelecek (Wizz Nukere tek atıo Nuker wizze ) . Kendini daha fazla yenileyecek silkroad. Her sabah oyuna girdiğimizde bir sürpriz le karısılasalım. Çeşitli sans oyunları olcak oyunda magic pop gibi ama oyun parasıyla oynanacak... Her şehirde kale savasları yapılacak hotan kalesi de olcak die bisey duymustum. Arap ırkı bi an önce gelecek ve araplardan sonra baska ırklarda gelecek ...
    KAHROLSUN GOLDBOTLARRR

Silkroada gelecek(gelirse]arap ırkında tüfekler olsun isterim intçi olusunlar staffdan daha iyi attack yapsınlar

hayal bile edemiyorum biri kılıçla savaşcak diğeri silahla bence silahlar hic silkroada bulaşmasın en azından bi gelişim evresi gecirdikten sonra
    KAHROLSUN GOLDBOTLARRR

MetaliK
    Misafir

bence bi kere pet sistemi çok gelişmiş olmalı örnek vermke gerekirse hayvan acıkcak ve gidipte shoptan almıcaz böle rappelzde tavşan falan varya onları avlıcak lwl kasmak tam bi karın ağrısı olmucak ama oyun sadece lwl kasmayada dayalı olmucak canın sıkıldımı gidip ne bilim demircilik hırsızlık falan yapcak bakın ev fikri bencede çok iyi bi fikir comboların çok fazla olması mesela ikide bir aynısı değilde farklı farklı yapabilmesi bide combo ve skıller farklı olcak combolar ard arda koyacak normalden çok ama skılden az vurcak ama skıller bi vurcak vurunca oturtacak bilmem anlatabildimmi sınıf çok fazla olcak herkes fabrikadan çıkmış gibi birbirine benzemeyecek sınflar böle dallanıp budaklancak bide illaha yüksek macera için 90 80 lwl olmak gerekmicek (karahan) en düşük lwlde bile büyük savaşlar olcak ben en çok pet sistemine kafam takılıyo hiç isteğim bi tane bulamadım böle mesela üstte sölemişler sevgisi olcak sonra peti sevme olcak onla oyun falan oynucan böle atıyom bi top atcan onu getirmesini öğretmeye çalışcan yavruyken gelcek sana böle eşşek kadarken değil sonra lwl atladıkca büyüyecek bide senın canın çok azaldığında önüne geççek o ölcek diriltme olcak ama tabi işte buda benım hayalimdeki online oyun ah ah bi yapsalar ne paralar veririm ha

atuya
    Misafir

Alıntı BLooDz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben online bi otobus simulatoru olsun istemişimdir hep
    aynen katılıyorum

V.I.P. Bilq3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

botlar olmasa silkroad benim için yeterince iyi bir oyun. ancak aklımda onu geliştirmek için çok büyük fikirler var. tabi önce oyunu joymaxden satın almam gerekiyor. olmayacak bişey değil
    This is Anesthesia Style

Hepsi gitti bitti. Tek gerçek okul

Those three words are never enough...
    <Florancia3

StreetFight
    Misafir

Ben RPG ve Arksiyonun bir arada bulundugu oyunları seviyorum...xD

Forum Lvl 150 IIKratoSII - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benm 2 Senedir Hayalimde metin2 var xP

V.I.P. QeloqS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bi oyun vaardı fps var tps var bahçesi var bağı var ayvası var narı vaR öle bişidi acayipti ama çok yüksek bi boyutu vardı indirememiştim

+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu