Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Hero

ForumKralı
    Misafir

Standart Hero

Arkadaşlar önceki konumda sadee anlattım şimdide burada siz anlamadığınızı sorun ben cevaplayayım

OO Moderatör
    ErDooM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Bi oyunda baktığım ilk şey görüntü grafiktir senaryo benim için herzaman 2. plandadır ama yinede senaryoda önemlidir bu oyunun grafikleri nasıl?

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sistem gereksinimlerine bakarak çok yüksek olduğunu düşünmüyorum ama önemli olan oynanabilirlik. Juiced adlı bir yarış oyununu 16 saat aralıksız oynadığımı hatırlarım.
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

ForumKralı
    Misafir

Grafikler güzel skiller ise sırf savaş gücü artırmak ve savunmak gibi deildir daha iyisi savaş skilleridir mesela sarmal vuruş 40 lwl skili alev rüzgarı çok güçlü bir skilldir bu skiller sadece örnek bunu bana soran arkadaşımız için yanıtladım Grafiklere döneyim Grafikler basit deil oldukça üstün lag olması çok deil zaten bendede lag oyuna başladığımdan beri 3-4 kez oldu yani çok yok 3 yıldır oynuyorum daha doğrusu eğer Pc de çok aşırı derecede oyun varsa tabikide sırf sizde lag olur ama Pc nizin virüs taraması ve çok oyun yüklü deilse işte o zaman benim gibi lag olmaz

bu arada metin 2 deki gibi sırf 2 bölüm yok 4 meslek var 1.si savaşçı savaşçının duası skili var ve 50 lwlde ikinci meslek seçiyorsunuz savaşçının dallarından savaşçı musa gibi savaşçı meslekinin skili savunma ve seldırı artırıyor 2.si hekim hekim felç zehir gibi şeyler atıyor 50 lwde hekimin dalında bir meslek daha seçiyorsunuz 3. avcı avcının skili kurt ayı kaplan şahin gibi yaratıklar avlamak içindir pek tavsiye edilmez para kasmak için bire birdir
    50 lwlde avcının dalında seçiyorsunuz4. meslek ise suikastçı suikastçı saklanıyor ve hiç kimseye görünmeden dolaşabiliyor tabi karşısındakinin tanrısal gözü yoksa tanrısal göz 5 dk boyunca saklanan kişiyi görebilir bu 4 meslekten birini seçin hangisi daha iyi gelirse size benim gibi şöylede yapın 1. charınızı savaşçı yapın(benim savaşçı ile 1 ayda aldığım lwl i avcı, hekim, suikastçı ile 2ayda alırsınız)2. charınızı avcı yapın hayvan avlayıp satın 3. charınıı ise suikastçı yada hekim yapın savaşlarda kullanın pet kasmada kullanın
    Konu ForumKralı tarafından (03-05-2009 Saat 09:18 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)