Toplam 10 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Hero online

ForumKralı
    Misafir

Standart Hero online

Arkadaşlar hero onlineyi 3 yıldır oynuyorum ve çok güzel bana göre metin2 den daha güzel metin2 ile kıyaslarsak
    1-metin2de 50 lwlda kurt var
    1-heroda 10 lwl de kurt giyiliyor var 100 lwl divine olunca skill kullanıyor
    2-heroda 20 lwlda at var
    2-metin2de 25 lwl da at var
    3-metin2de zırhlı at
    3-heroda 49 lwlde atın ayakları yanıyor ve çok hızlı gidiyor
    4-30 lwlde ayı var(hero)
    5-40 lwlde şahin var(hero
    6-50 lwlde ayı var(hero)
    7- lwl sınırı 102(açılcak daha ama kimse 101 olamadı 100 var ama 101 yok)
    8-metin2de hile var
    9-heroda bot hilesi var ama kullananlar tespit edilip sonsuz banlanıyorlar ve başkada hiç hile yok(daha iyi rekabet artıyor)
    10-heroda han itemleri daha iyi
    10-metin2de han itemleri
    11-heroda hızlı koşmak var
    11-metin2de yok
    12-heroda 80 lwlde uçmak var
    12-metin2de uçmanın u su bile yok

daha sayayımmı yoksa yetermi bu kadar
    hangi oyun daha iyi siz karar verin artık

GoldenHorn
    Misafir

Zaten Hero muthis yani adamım anlatılmaz oyun yaa m2 bayıyo kasılırken benim çok canım sıkılıyo ama heroda cok eglenceli o şarkı falan xDxD

StreetFight
    Misafir

Şu ana kadar birçok online oyun oynadım en çok beyendigim oyun Hero herkese tavsiye ediyorum...xD

ScaячEηєmч®
    Misafir

Konu saçma bile olmuş. Zaten heroyla m2 kıyalanamass.
    Hero ezer geçer

StreetFight
    Misafir

Wink

Alıntı ScaячEηєmч® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu saçma bile olmuş. Zaten heroyla m2 kıyalanamass.
    Hero ezer geçer
    Katılıyorum.Fakat herkesin zevki farklı xDD

Forum LvL 1 - 20 zzaber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hero oynardım bi aralar çok güzel çok zevkli ama pvp çok az bence pvp serverde anca 1 düşman gördüm kesiyodum çook yüksek lvl bi adam geldi tek attı haksızlık die düşünüyorum
    KARAHAN u1

StreetFight
    Misafir

Hero Online Usa 2 tane pwp serveri var pwp yapmak istiyenler oraya gidiyorlar...Ayrıca her serverde düşmanına pwp atma şanşı var.... Yani oyunda artık her yerde pwp yapıla biliyor..İki tane pwp serverinin olmasının nedeni pwp serverinde düşmanına yenilenin expi yenene geçiyor....
    Konu StreetFight tarafından (22-08-2009 Saat 05:03 PM ) değiştirilmiştir.

ScaячEηєmч®
    Misafir

katılıorum

katılıorumm
    Konu ScaячEηєmч® tarafından (24-08-2009 Saat 09:09 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)

Hero nun türkçesini oynamayın derim.aşırı bot kullanımı,lamer oyuncular,güç dengesi olmayan çarlar,buglar vs vs birçok açığı ve saçmalığı var(mesela oyunda kılıç adlı silahı kullanmanın hiçbir avantajı yok,o halde o silah oyunda neden var?) üstelik düzeltmeye yönelik hiçbir çalışma yapılmıyor.ben pvp de karakterlerin dengesiz güç dağılımları yüzünden oyunu bıraktım.83 lvl pala kullanan çarım vardı.+4 kara ejder zırh seti ve +5 k.e. palam vardı.güç-zeka pvp stat buildim vardı ve hala balta kullananlar karakterler tek atabiliyordu.benim çarımda sorun vardır diye her türlü düzeltemeyi yaptım skill sıfırladım stat sıfırladım.olabilecek en iyi pala kullanan çarı yaptım ama baltacılardaki gizli kritik oranı pvp yi sadece baltacılar lehine çeviriyordu.bu kadar uğraşıma rağmen tek vuruşta öldüğüm için çarı silip oyunu komple bıraktım.neden çarı sildin diyeceksiniz.çünkü bu oyun her ne kadar dandik de olsa çok tuhaf bir şekilde bağımlılık yapıyor ve eğer çarı silmezseniz bırakamıyorsunuz.hero turkiye de hizmet diye birşey olmadığını en basitinden sitenin ana sayfasından anlayabilirsiniz bile.örneğin haftanın herosu hala Herkulx .oyunu eskiden beri oynayanlar bilirler.o oyuncunun ne kadar bir zaman önce haftanın herosu olarak siteye konulduğunu ve artık haftanın herosu diye birşey olmadığı halde hala o resmin orada olması aşırı derecede komik bir durum.oyunda event görev yok denecek kadar az.ama oyunun usa versiyonunda bu bahsettiğim sorunlar çözüldüyse oynanabilirliği olan bir oyun aksi takdirde hero yu türk serverlarda oynayarak bence zamanınızı boşa harcamış olursunuz.bkz. canlı örneği burada

Forum Lvl 150 wqor213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    1

Hero onlineı bende oynadım metin2 nin tıpa tıp benzeri m2 daha iyi heroda felan gmler felan hep online ben oynadığımda forumdada öyle (ho forumunda) konu açtım en fazla bilemdin 10 dk sonra cevap verdi,bot çok var ama ,o kesin