Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Flag Charı Yapmak

maskmay
    Misafir

Thumbs up Flag Charı Yapmak

Evet arkadaşlar benim bir sürü flag charım var ve oynaması çok zevkli oluyor.
    VE şimdi size nasıl flag charı yapılır anlatacağım.

İlk olarak 1 lwl dan 28lwl cıvara kadar masteryi lwl yükseltmeyın(Yani farm yapın)
    SP miz ozaman 32k civarı oluyor ve bütün sikiileri lwl atlatın.Yanlız flag charımızın
    lwl 32 olcak ve mumkunse elıne sos alın kıyafetlerınde npc olmamasını a dikkat edin.Benim Chine bowum var 32lwl Cold-Fire-Lighting-Force-Bow ve heuksalın sadece en altaki skili açık(çünü 30 lwla kadar hp veriyor).Ve mümkünsede Chine açın çünkü bir sürü buff var çok işe yarıyor.Flaglarda garanti 30 ticketın ustune çıkıyorum.

Hiç biri alıntı değildir.

canerayberkk
    Misafir

ben sana daha güzel bi tavsiye verim bard/x-bow char yap 20 lvl evente girince noise yi aç hayvanlar herkesi öldürrken sen ölmüyorsun gülmekten koparsın inan tickete gelince rekorum 42

maskmay
    Misafir

tamam denerim ama 20 lwl skilleriyle hiç eglenceli olmuyor inan 32 lwl bow yap benden sana tavsiye elinede sos al +3 2wizart 1 rogue beni yatıramıyor gerisini sen düşün

Madem flag için açacaksın bu kesinlikle xbow olmalı.Bu hem görünmezlik demek hemde uzak atış demek.Ha bunu yanına ben olsam waarrior açarım.Toplam 5 silah kullanırsın sürüyle skill...Çinlinin skilleri sınırlı bu dediğim gibi dehset bir flag adamın olmuş olur.Warrior bufun var görünmezliğin var herşey tamam...

V.I.P. _excuss_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Flag charı bence warior olmalı yandanda bard yada cleric ikiside olur

LapisLazuli
    Misafir

Bard/Cleric veya Warlock/Bard tam flag charı bence.

sana tek bi soru geçi 100 olamazsında yanlış anlama zor olduğu için force,light,cold,fire,pacheon yapmışın.Total oldu 400 sroda total 300.Şimdi sen yapılandırma bilmeden farm anlatırsn nolur

Alıntı _excuss_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Flag charı bence warior olmalı yandanda bard yada cleric ikiside olur
    evet flag charın tank olmalı sana katılıyorum
    Konu SCARFACE tarafından (12-06-2009 Saat 09:32 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)

beyler flag charı yapmaya ne gerek var cok flag char istiosanız wizz kasın ama ben flaglarda xbow u çok seviyorum her lwl de çok iyi işler başarıyor özellikle +40
    KAHROLSUN GOLDBOTLARRR