arkadaşlar bende silkroad yüklüydü kardeşim silmiştekrar yükledim bu sefer patchleri yüklemiyor ne yapmam gerekir ?
hata mesajı
silkroad.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
Gönder / Gönderme
arkadaşlar bende silkroad yüklüydü kardeşim silmiştekrar yükledim bu sefer patchleri yüklemiyor ne yapmam gerekir ?
hata mesajı
silkroad.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
Gönder / Gönderme
eğer daha önce nubot kullandıysan bu hata oluor arkadaşımızın dediğini yaparsan düzeliroda olmassa ddr ram de bi sorun vardır çıkarıp temizle ddr ram i gine düzelmesse gönder formata
arkadaşım asla bir donanımın tozlanmasından yazılım hatası çıkmazYOYOYO Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Bu Satir Ekleme Işinin Nasil Yapilacaği Konusunda Yardimci Olabilr Misiniz. Ben De Ayni Sorunu Yaşiorum çünkü(( Ya Da Daha Kolay Bi Ylunu Bulan Arkadaşim Varsa Onu Paylaşirsa Sevinirim...
abiler ewet ya bu satır matır ekleme işini nasıl yaptığınızı bi sölerseniz çok makbüle geçiçek aynı hata bendede var nasııı oluo ya
![]()
ben de bu sorunu yaşıyorum.Bu siteye üye olmadan önce 2 gün içerisinde herhalde oyunu 3-4 kere farklı yerlerden indirmişimdir. Şimdi de kesin bu olur diye denedim: ............ dosyası yaratılamıyor.(..... o dosya yeni üye olduğuman link veremiorm anladınız)Yolun ve dosya adının doğru olduğundan emin olun yazıyor.
Lütfen yardım edin!!!!!!! Ben mi yanlış yre kopyaladım bilmiorm ama local hostun altında boş satır gibi bi yer var oraya kopyaladım olmadı YARDIM lütfen!!!!!!
ayrıca abiler bende local host son satır değil
#block wga
127.0.0.1 mpa.one.microsoft.kom(com aslında da yazamıorm)böyle bi satır daha var onun altına mı yazayım yoksa bu satırı siliyimm mi Deli oldum yardım edin lütfen !!!!!!!!
saol abi ama en az 20 kere dendim yine olmuyor çünkü yolun ve dosya adının doğru olduğundan emin olnuz diyor.Lütfen yardım edin bilmiorm ne yapcağımı.
Nası ada gibi kaydedebilirim o dosyayı hata vermeden ??
o satırı ekledim değişen bişey olmadı
şu silkroadı yapmak için 50 tane şey yaptım hiç biri işe yaramadı
bir çözümü daha var sistem araçlarında sitemtem geri yüklemeye gir ve açıldığı zamana tıkla ozaman greri gelsin
arkadaşlar bendede aynı hata var dediğiniz gibi yapıştırdım o satırı kaydettim ama hiçbi değişlik olmadı ve silkroadı bu 6.kuruşum hepsinde aynı hata napacam yardım edin lütfen