arkadaşlar enaz elixir le ençok +yı basmış bulunmaktaım sonunda 35 lwl bi kalkana 89. elixriimle +4 yaptımm önceden 70dane ile +0 a tamamlamıştımben nei yanlış yapıommm
arkadaşlar enaz elixir le ençok +yı basmış bulunmaktaım sonunda 35 lwl bi kalkana 89. elixriimle +4 yaptımm önceden 70dane ile +0 a tamamlamıştımben nei yanlış yapıommm
2 item denemelisin![]()
geneLde okumuş yada gözden kaçırmış oLabiLirsin itemLer kendi içLerinde asimility veya yüzde oranLarına göre artıLamakta şansLı yada şanssız item oLarak ikiye ayrıLır. Yüzde değerLeri yüksek bir itemi artıLamak çok zordur yada itemin gerçekten şanssızmış. ama bu oLmayacağı anlamını taşımıyo tabiki örnek senin durumun. Ama hep söyLediğimiz gibi paranızı har vurup harman savurmayın iLeri LeweLlerde daha cok ihtiyacınız oLacak 80 eLixir shieldi 40 k. dan satmış oLsaydın eLinde 3,2 miLyon goLd oLurdu bunun en fazLa 1 miLyonu iLe senin LeweLinde bir kaLkana üsteLikte boL artıLı bir kaLkana harcayabiLir kaLan 2,2 miLyonunu iLerisi icin kuLLanabiLirdin. ArkadaşLar oyunu parasızLıktan doLayı bırakan yada arkadaşını soyan bir çok insan var. GoLdunuzu idareLi kuLLanmanızı ve geLecek LeweLLeri düşünmenizi öneririm.![]()
4 elixirde +4 yaptım ben yaw
hanı bana +8 yapcan kacısın yok nedım beynedim03 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Bu şanslı ve şanssız itemleri biraz daha net açıklar mısın?telfets Nickli Üyeden Alıntı
Nasıl bir iteme + basmayı denemeliyiz?
bende 20 tane elıxır weaponlar +5 yaptım![]()
Bende rekorumu kırdım 24 lvl bi sos bow vardı kankama düştü bana hediye etti bende + basayım dedim..5 elixir 5 lucky powder +5![]()
1 Gün içerisinde 2 silah 2 Kalkandan 2 Kalkan +5 1 Silah +5 oldu diğeri yandı fakat yine 4 ixirde +4'ü buldum
walla çok buyuk başarı tbr15 tane 4 yaparım gece 3 de
![]()
gare +7 yapmak çok kolay olicek gold preile %10 + şans ******* satıyım eskiden goldu bırak pre neydi bilmezdik![]()