+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Warhammer 40,000: Dawn of War

OO Moderatör
    ErDooM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Thumbs up Warhammer 40,000: Dawn of War

Vatan hainliği sebebi ile insanoğlunun, altın çağlarını kaosa döndürmesinin üzerinden on bin yıl geçmiştir. Galaksiler boyunca parlak ateşler yanmakta, insanoğlunun çok eski düşmanlarına karşı kanlı ve destansı savunuşuna ışık tutmaktadır. Tüm bu büyük güçler tek bir amaca yoğunlaşmıştır, düşman ırkı kanının son damlasına kadar kurutmak.
    Yapımcı Relic Entertainment'in "Yılın Oyunu" seçilen Warhammer 40.000: Dawn of War ile dünyanın en başarılı masaüstü savaş oyunu PC'lere kazandırıldı.

Dört farklı ırk ile kafa kafaya veya yan yana çarpışacak, kaderin, becerinin ve stratejinin büyük etkisini iliklerinize kadar yaşayacak ve daha önce hiç bir strateji oyununda yaşamadığınız görsellik ile oyunun keyfini sonuna kadar çıkaracaksınız.

Oyunu diğerlerinden ayıran özellikleri saymak gerekirse, vatan hainliği ve komplo teorileri ile bezenmiş masalsı anlatım, 2 ile 8 kişilik yerel ağ veya internet üzerinden arkadaşlarınızla oynama olanağı, her biri kendi özel güçlerine sahip dört ayrı ırk, eski stil kaynak toplamanın sıkıcılığından kurtaran geliştirilmiş kaynak toplama stilleri ile cephede daha fazla vakit geçirme olanağı, daha önce hiç bir gerçek zamanlı strateji oyununda görülmemiş sinema kalitesindeki savaş alanı aksiyonu sayılabilir.

Minimum sistem: İşlemci: Pentium III 1.4 Ghz veya Eşdeğeri / RAM: 256 MB
    Video Modu: 32 MB VRAM / Disk Alanı (MB): 1800 / Ses kartı: Evet / İşletim
    Sistemi: Windows XP / 98 / 2000 / ME / DirectX v9.0b ve üstü

Video:
    http://www.youtube.com/watch?v=A-E1RcRvny8

kaynak

Kaynak

Oynasana.com
    YouTube

Konu ErDooM tarafından (02-05-2009 Saat 02:02 PM ) değiştirilmiştir.

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Strateji oyunlarında oldum olası sevmemişimdir ırkları. Yinede warhammer'i denemenizi tavsiye ediyorum
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

Standart Cevap: Warhammer 40,000: Dawn of War

steam koruması altına girince satışları düşen bir oyun

+ Konuyu Cevapla