Ya ßen şu prenos of persia'yı bir türlü geçemedimAma ßaya ilerledim
![]()
Ya ßen şu prenos of persia'yı bir türlü geçemedimAma ßaya ilerledim
![]()
©Copyright OnlineOyun & Since 2006
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
~KâbuS~
Ben oynadım şahsen süper bir oyun. Ancak serideki GTAIII ve GTA Vıce Cıty serini en güzel oyunlarıydı.
Evet Gta Vice city gerçekten güzeldi![]()
©Copyright OnlineOyun & Since 2006
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
~KâbuS~
süper bir oyun internet kafede oynamıstım xD manyak bişi
Bu oyun hakkında level dergisi bir yorum yapmış. "GTA San Andreas bir devrimdi. Tenha kasabalara gidip, at yarışı oynayabiliyordunuz. Kar canavarını anlatan bir adam bile vardı. GTA San Andreas bir devrimdi; ancak GTA IV sadece bir oyun."
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
GTAIV ün de kendi içinde çok ilginç şeyleri var. gidip stad up izleyebilyorsunz. ya da sihirbazlık numaraları. netten kız ark buluosunz v.
ama uçak yok, bisiklet hani..? san andreastan çok eksiği var. heryer dolu haritada. bayıyor insanı.
This is Anesthesia Style
Hepsi gitti bitti. Tek gerçek okul![]()
Those three words are never enough...<Florancia3
san andreas gta serisinin en ii si bence bir sürü yapılabilecek şeler war gta vice city de o kadar yok mesela
Oyunun konsol versiyonu daha iyi geldi bana
![]()
yaa karakter iyi bence ben sa da zenci karakteri sevmdim
Cj çok uyduruk bir karakterdi.
Her zaman kral Tommy Vercetti![]()
This is Anesthesia Style
hehehe![]()
This is Anesthesia Style
Bence bu sefer rockstargames en dogrusunu yapip bas karakteri ( niko bellic ) tipini suclu tipi tarzinda yapmislar ve bence cok basarili olmus ve oyun icindeki aktiviteler ve yapilicak isler var ama daha fazlada olabilirdi ama genede iyi ve oyundaki en iyi ozelliklerden biride taxiGTA 4 gercekten muthis bi oyun olmus tek beyenmedigim yani ise oyun bitince yapilacak pek biseyin olmamasi sadece disari cikip adam oldure biliyosunuz yada arkadaslarinizla vakit gecire bilionuz ama oyunun hikayesi gercekten guzel oyunu tam 17 kez bitirdim ve hala bikmadim
![]()
"Life is complicated. I killed people. Smuggled people. Sold people. Perhaps here, things will be different."
--- Niko Bellic ---
.
On numara oyun. Son ayarlarda oynayabiliyorum. Sro hider silkroadı saklayıp diğer oyunları oynamak gibi yok. =)