Yarım saat önce 3 dk vardı, reklam arasında koyuveriyim dedim
gece bunun başında sabahlarım, bağlarsa
![]()
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
bende oynadım biraz güzel geldi ama sonunda türklerin başarısı tebrik etmek lazım![]()
Yeraltı bölümünün açılmasıyla oyun gayet güzel oldu arkadaşlar..
---------- Mesaj birleştirildi zaman 06:25 PM ---------- Önceki mesaj zaman 06:23 PM ----------
cronos ikv ile ilgili bir konuda karakter isminin ilk harfi büyük diğer harflerin küçük olması hakkında bişeyden bahsetmişsin.Ufak bi kontrolle değiştirilebilir diye.nasıl olabilir bu bi açıklayabilirmisin acaba?
---------- Mesaj birleştirildi zaman 06:26 PM ---------- Önceki mesaj zaman 06:25 PM ----------
cronos ikv ile ilgili bir konuda karakter isminin ilk harfi büyük diğer harflerin küçük olması hakkında bişeyden bahsetmişsin.Ufak bi kontrolle değiştirilebilir diye.nasıl olabilir bu bi açıklayabilirmisin acaba?
Mesela sen mERT yazdın, bunu otomatikmen Mert yapacak bir sistem getirilebilir imiş oyuna. (Gibi gibi gibi..)![]()
Yazmıyorum yani..
O kdr çok online oyun ile karşılaştım ama bu kdr berbat bır oyun gormedım Grafik açısından oyun ıcerıgı acısından cok berbat bır oyun. Bazen söyle bır dusunuyorumda mıllet wow tarzı ko tarzı sılkroad gıbı oyunlar yaparken bızım turkler ndn böyle cok ama cok sacma bır oyun yapmışlar ki. Boss gibi fareler var kesmek ölüm sanki veya kılıclı bırıne karşı silah ıle saldırıosun cok sacma yapmışlar
Görmüş geçirmiş hatta ermiş bir dede ile konuşurken sormuşlar;
- Dede ailenin başı kadın mıdır,erkek mi???
- Erkek baştır.
-Peki kadın nedir?
-Kadın boyundur, başı nereye isterse oraya çevirir...
Oyunu bende beğenmedim ama oyunun diğer ülkelerin yaptığı oyunlar kadar güzel olmamasının arkasında da önemli sebepler var.
Örneğin, Silkroad Online oyununa bakarsak, aşağıdaki adreste oyunu yapan Joymax firmasının tarihçesi var:
http://www.onlineoyun.gen.tr/threads...Tarih%C3%A7esi
Devletten kaç kere para desteği (Finansal Proje desteği) aldığına bir bak. Bizde böylesine bir destek olduğunu sanmıyorum. Sanırım bizim hükümetimiz bu konuya gereken önemi verene kadar tek destek Türk oyunculardan gelebilir. Oyun kötü de olsa, daha iyilerinin olabilmesi için oyun geliştiricileri desteklemek gerekiyor. Silkroad'da item mall ve botlara harcanan paralar İKV ye harcansaydı belki şu an çok daha iyi yeni bir oyun çıkmış olurdu.
İKV oyununun atmosferi fena değil, tanıdık yerler olması ayrı güzel ama yabancı firmaların oyunlarıyla karşılaştırıldığında grafik ve içerik gerçekten yetersiz görünüyor.
Cok haklısın cronos fakat oyuncularında destek vermesi icin bir kere oyunu güzel 1 sekılde piyasaya cıkarmak lazım. Örneğin İKv ılk cıktıgı zamanlarda hadı gorselı gectim item skill vs acısından daha qusel olsaydı neden destek vermeyeyım kı tabıkı verırdım ama dedıgım gıbı gorsellıgı bır yana bıraktım fare kesmek bıle boss kesmek kdr zor ve gercekten ınsanın goz zevkıne ıyı değil. Devlet destek cıkmıyor eywallah cok haklısın ama bu konuda oyunu sunan fırmanın da oyuncu kıtlesıne bakması lazım yıllardır yabancı oyunlarla oynadık durduk Silkroad Knight wow vs gibi oyunların gorsellıgıne bakıp bıraz o oyunlardakı gorsellıgı ikv ye katmış olsalardı belkıde suan turkıyenın 1 numaralı oyunu olabilirdi.
- Erkek baştır.
-Peki kadın nedir?
herkes hakLı![]()
- Erkek baştır.
-Peki kadın nedir?
bende bende... benim aslında hoşuma gitti tanıdık mekanlar falan iyi bir atmosfer var aslında ama oyuna önyargılarını bırakıp bakabilen için gayet güzel bir oyun
![]()