+ Konuyu Cevapla
Toplam 10 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Qin-Shi Tomb Görevleri (level 81-100)

Standart Qin-Shi Tomb Görevleri (level 81-100)

Qin-Shi Tomb Seviye 1 (level 81-85)
    Görev Adı: Armor Sample 1
    Tavsiye Edilen Level: 81
    NPC: Mrs Jang
    Görev Tipi: Çinli
    Tekrar: 3
    Amaç: 80 Tomb Soldier Armor topla
    Açılan Görev: Armor Sample 2
    Gereken Görev: Yok
    Görev Yaratıkları: Tomb Soldier
    Görev Ödülü: Exp: 1070000 / GOLD 90000
    Görev Konusu: Qin-Shi Tomb'daki gizli hazine dedikoduları ile pek çokları hazina avı için Jangan da toplanıyor. En çok iyi bir zırh arayanlar var ve ben onlarla sürekli bilgi alışverişinde bulunuyorum. Bir süre önce Tomb Askerlerinin giydiği zırhları duydum. Diyorlarki, bu zırh tarihi golem'ler gibi antika değerinde satılsa da, ana şekli ile bugünkü modern zırhlara çok benziyor. Bu hikayeyi duyduktan sonra golem zırhlarına dayalı yeni zırh yapmak istedim. Bana Tomb Askeri zırhı toplayıp getirirmisin? Çok para veririm.

Görev Adı: Imperial Mercenary 1
    Tavsiye Edilen Level: 81
    NPC: Sonhyeon
    Tekrar: 5
    Amaç: 300 Qin-Tombstone kes
    Açılan Görev: Imperial Mercenary 2
    Görev Yaratıkları: Qin - Tombstone
    Görev Ödülü: Exp. 800000 / GOLD 70000
    Görev Konusu: Qin-Shi Tomb'daki gizli hazinenin peşine düşenler ya yaralı olarak döndüler ya da öldüler. Bun rağmen hala insanlar hazina avına körü körüne, hayatlarını riske atarak gidiyorlar. Yaratıklar, insanlar gelip mekanlarını işgal ettikçe daha da vahşi oluyorlar ve insan kaybı artıyor. Bu majestelerinin dikkatini çekmiş ve Qin-Shi Tomb'daki yaratıkların temizlenmesini emretmiş. Majesteleri bu öfkeli yaratıkların Jangan'ı işgal edebileceğini düşünmüş. İmparatorluk güçleri şu an bu görevdeler. Fakat güçleri yeterli değil, daha çok insana ihtiyaç var. Sen bu işte becerikli görünüyorsun. Bu görevde yer almak istermisin?

Görev Adı: Armor Sample 2
    Tavsiye Edilen Level: 82
    Amaç: 100 Tomb Warrior Armor topla
    Açılan Görev: Armor Sample 3
    Gereken Görev: Armor Sample 1
    Görev Yaratıkları: Tomb Warrior
    Görev Ödülü: Exp. 1850000 / Gold 150000
    Görev Konusu: Tekrar merhaba. Bana daha önce topladığın Tomb Soldier Armor ile birlikte yeni bir zırh daha yapıyorum. Dedikodular doğruymuş, golem zırhının dışı mükemmel. Yeni zırhın kalitesini artıracağı kesin. Herneyse, Qin-Shi Tomb'dan dönen yeni bir gezginden farklı bir hikaye duydum. Tomb daki Tomb Warrior'lar bu zırhtan çok daha sağlam ve iyi bir zırh giyiyorlarmış. Bunu duyunca o zırhlardaki işçiliği kendi yaptığımla birleştirebilirsem çok daha iyi bir zırh yapabilirim diye düşündüm. Benim için biraz Tomb Warrior Armor toplarmısın? Daha önce Tomb Soldier Armor topladığın için bunu da yapabileceğine inanıyorum.

Görev Adı: Armor Sample 3
    Tavsiye Edilen Level: 83
    Amaç: 125 Tomb Guard topla
    Açılan Görev: Yok
    Gereken Görev: Armor Sample 2
    Görev Yaratıkları: Tomb Guard
    Görev Ödülü: Exp. 1400000 / GOLD 120000
    Görev Konusu: Tomb Soldier ve Tomb Warrior zırhları ile daha iyi zırhlar yapabilmeye başladım. Fakat yeni şeyler duydum. Qin-Shi Tomb'da Tomb Guard'lar varmış. Bu golem'lerin, diğerlerinden farklı olarak, zırhlarında kötü ruhları kovan aksessuarlar varmış. Yaptığım zırhlarda bu aksessuarları da kullanmak isterim. Dedikodu yada uydurma olabilir fakat, hırsımdan olsa gerek, yaptığım zırhın, giyeni mümkün olduğunca fazla korumasını istiyorum. Tomb Guard ları avlayıp zırhlarını toplayabilirmisin? Tomb Soldier ve Tomb Warrior larınkileri topladığın için bunu da rahat halledersin diye düşünüyorum.

Görev Adı: Imperial Mercenary 2
    Tavsiye Edilen Level: 83
    Amaç: 400 Shi-Tombstone kes
    Açılan Görev: Imperial Mercenary 3
    Gereken Görev: Imperial Mercenary 1
    Görev Yaratıkları: Shi - Tombstone
    Görev Ödülü: Exp. 1130000 / GOLD 95000
    Görev Konusu: Hoşgeldin. Geçen sefer iyi iş çıkardın. Şimdi sana daha zor bir görev vermek istiyorum. Shi-Tombstone'u yok etmen gerekecek. Senin yeteneklerine sahip birisi için bu görevi yapmak zor olmayacaktır. İlgileniyormusun?

Görev Adı: Imperial Mercenary 3
    Tavsiye Edilen Level: 84
    Amaç: 500 Bloody Tombstone kes
    Gereken Görev: Imperial Mercenary 2
    Görev Yaratıkları: Bloody Tombstone
    Görev Ödülü: Exp. 1500000 / GOLD 120000
    Görev Konusu: Tekrar selam. Verilen görevleri kolayca bitirdiğin için bu sefer sana daha bir görev teklif edeceğim. Bloody Tombstone adındaki yaratıklar imparatorluk ordusu için çok zorlu yaratıklar. Bunlardan 500 tanesini öldürmeni istiyorum. Eğer öncekiler gibiysen bu görev de senin için çocuk oyuncağı olacaktır.

Görev Adı: In Search of a Friend
    Başlangıç NPC: Juyeong
    Bitiş NPC: Flora
    Tekrar: 1
    Amaç: Maceracı Flora ile konuş
    Açılan Görev: Traces
    Görev Yaratıkları: Yok
    Görev Ödülü: Exp. 10500
    Görev Konusu: Beraber büyüdüğüm bir çocukluk arkadaşım var. Benim için bir aile gibidir ve "eğlence" işine girdikten sonra bile bana çok nazik davrandı. Fakat bu aralar kayıp. Birisi ona evlenme teklif etmişti fakat Qin-Shi Tomb daki gezisinden bir daha geri dönmedi. O da onun peşinden gitti ve hala dönmedi. Bu da beni çok endişelendiriyor. Lütfen onu bulmama yardım et. Gitmeden önce Maceracı Flora'nın çetesinden bazı kişilerle birlikte gideceğini söylemişti. Belki Flora'ya çetesinin nerede olduğunu sorarsan arkadaşımı da bulabilirsin. Bana yardım edecekmisin?

Görev Adı: Traces
    Başlangıç NPC: Flora
    Amaç: 50 tane Tomb Archer yayı topla
    Açılan Görev: The News
    Gereken Görev: In Search of a Friend
    Görev Yaratıkları: Tom Archer
    Görev Ödülü: Exp. 1500000
    Görev Konusu: Jangan da maceracilar birliğini kurduğumdan beri çok sayıda maceracı ile tanıştım. Bunlar arasında yeni Qin-Shi Tomb'dan dönenler de var. Hepsi güvenli olarak geri dönebildiler. Belki onlara Juyeong'un arkadaşını sorabilirsin. Fakat onlar şu an başka bir görev için yoldalar ve gelmeleri biraz sürecek. Onların dönmesini beklerken, eğer meşgul değilsen, bana bir iyilik yaparmısın?

Görev Adı: The News
    Tavsiye Edilen Level: 85
    Başlangıç NPC: Flora
    Amaç: Arkadaşı ile ilgili haberleri Entertainer Juyeong a ilet.
    Açılan Görev: Vengeance for a Friend
    Gereken Görev: Traces
    Görev Ödülü: Exp. 10800
    Görev Konusu: Sen yay toplamaya gitmişken, Juyeong'un arkadaşı ile gitmiş olan maceracılar döndüler. Acil işleri çıktığı için uzun bir yolculuk için tekrar ayrılmak zorunda kaldılar fakat sana söylemem için Juyeong'un arkadaşı ile ilgili haberler verdiler. Qin-Shi Tomb'da kızın nişanlısına ve arkadaşlarına rastlamışlar. Erkek arkadaşı onu görünce şok olmuş. Hiçbir dövüş bilgisi olmayan nişanlısını böylesine tehlikeli bir yere sürüklediği için kendisini suçlamış ve hemen Jangan'a geri dönmeye karar vermiş. Onlar gittikten sonra, onların gittikleri yönde çığlıklar duyulmuş. Maceracılar hemen koşup gittiklerinde ikisinin Tomb Bowman tarafından pusuya düşürüldüğünü görmüş. Erkek umutsuzca nişanlısını korumaya çalışırken her ikisi de ölmüşler. Juyeong a böyle kötü bir haberi aktarmak benim için de çok üzücü. Ama yine de çok sevdiği çocukluk arkadaşı ile ilgili haberleri iletmeliyiz. Gidip anlatacakmısın?

Görev Adı: Vengeance for a Friend
    Başlangıç NPC: Juyeong
    Bitiş NPC: Juyeong
    Amaç: 500 Tomb Bowman öldür
    Gereken Görev: The News
    Görev Yaratıkları: Tomb Bowman
    Görev Ödülü: Exp. 1570000 / GOLD 240000 / Skill Exp. 50000
    Görev Konusu: En iyi arkadaşımın ve nişanlısının ölümünü kabullenmem uzun zaman alacak. Hala sesi kulaklarımda *sessizce ağlar* . Arkadaşımın bu şekilde ölmesi çok acı. Onun ve nişanlısının hayatlarına karşılık Tomb Bowman'leri öldürmek isterdim. Belki o zaman ruhları huzura kavuşur. Bana yardım edermisin?

Görev Adı: Leegeuk’s Worry 1
    Başlangıç NPC: Leegeuk
    Bitiş NPC: Leegeuk
    Amaç: Cadı Dansçı Miaoryeong ile konuş
    Açılan Görev: Leegeuk’s Worry 2
    Görev Ödülü: Exp. 21000
    Görev Konusu: Oh Hayır! Bir hırsız Tüccarlar Birliğini soymuş. Çaldığı pahalı ürünler ve para olsaydı bu kadar üzülmezdim. Hırsız tüccar bilgilerinin olduğu defteri çalmış. Eğer bu belgeler haydutlar arasında yayılırsa tüccarlar çok zor durumda kalacaklar ve sonunda ticaret için Jangan'a gelmeyecekler. Avcılar Birliğinden (Hunters Guild) yardım istedim fakat durum o kadar acil ki defteri geri getirmesi için daha fazla kişi kiralamam gerekiyor. Eğer defteri geri getirebilirsen sana yüklü para veririm.

Görev Adı: Leegeuk’s Worry 2
    Başlangıç NPC: Leegeuk
    Bitiş NPC: Miaoryeong
    Amaç: Merchants Guild hırsızını yakala
    Gereken Görev: Leegeuk’s Worry 1
    Görev Yaratıkları: Qin-Shi Tomb Level 1 de Guild hırsızı
    Görev Ödülü: Exp. 250000 / Hwajung's repair Hammer
    Görev Konusu: Eğer Miaoryeong'un dediği doğru ise hırsız Qin-Shi Tomb'a gitmiş. Tomb'a gidip hırsızı bulmalı ve defteri geri almalıyız. Fakat bilgileri başkalarına satıp satmadığını da öğrenmeliyiz, bu yüzden canlı yakalamalıyız. Onu yakalamamıza yardım edecekmisin?

Seviye 2, 3, 4, 5 ve 6 sonraki mesajlarda.

CronoS@OnlineOyun tarafından türkçeye çevrilmiştir.
    Kaynak: mmosite.com
    Konu cronos tarafından (30-03-2009 Saat 06:34 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: level 1 çevirisi eklendi

Standart Qin-Shi Tomb Level 2

Qin-Shi Tomb Seviye 2 (level 86-90)
    Görev Adı: Powder of Enchantment 1
    Tavsiye Edilen Level: 86
    Başlangıç NPC: Miaoryeong
    Amaç: 10 adet Jet-Black Powder of Darkness topla
    Açılan Görev: Powder of Enchantment 2
    Görev Yaratıkları: Stone Ghost
    Görev Ödülü: Exp. 1235000 / GOLD 98000
    Görev Konusu: Dünyanın enerjisi bozuldu ve atmosferin hareketi sıradışı. Doğanın harmonisi bozuldu ve insanlar da doğal olarak bilinmeyen hastalıklara yakalanıyorlar. Bana gelen hastaların hepsine yardım edemiyorum. İyileştirme de kullanacağım büyü için gerekli olan tozdan yeteri kadar olsa problem olmazdı. Bu konuda bana yardım edermisin? Bana biraz jet-Black Powder of Darkness getir lütfen.

Görev Adı: The Bow
    Tavsiye Edilen Level: 86
    Başlangıç NPC: Iyang
    Bitiş NPC: Iyang
    Amaç: 30 adet Tomb Hunter yayı topla
    Görev Yaratıkları: Tomb Hunter
    Görev Ödülü: Exp. 1900000 / GOLD 150000 / Skill Exp. 30000
    Görev Konusu: Burada uzun süren kapıda koruyuculuk görevimde Jangan'a sık sık gidip gelen gezginlerle arkadaş oldum. Birkaç gün önce yakın bir arkadaşım bana Qin-Shi Tomb'dan aldığını söylediği bir yay (bow) gösterdi. Söylediğine göre Tomb Hunter adındaki bir golem'den almış ve onun gibi bir amatörün ellerinde bile çok güçlü bir silah olabiliyormuş. Tabiki ne kadar iyi olursa olsun bir yayı düzgün kullanmayı bilmeyen birinin ellerinde güçlü olacağına inanmıyorum. Ama yine de hırsım yüzünden ben de bu yaylardan bir tane istiyorum. Bana bu yaylardan getirebilirmisin?

Görev Adı: Powder of Enchantment 2
    Tavsiye Edilen Level: 87
    Amaç: 125 adet Ashen Mist Powder topla
    Açılan Görev: Powder of Enchantment 3
    Gereken Görev: Powder of Enchantment 1
    Görev Yaratıkları: Tomb Ghost
    Görev Ödülü: Exp. 1600000 / GOLD 124000
    Görev Konusu: Karanlığın güçlerine yenilen hastaların sayısı hızla artıyor. Direk olarak onlara yaptığım bir büyü ile iyileştirebiliyorum fakat elimden fazlası gelmiyor. Hastalığı olmadan önce engellemek gerekiyor. Büyüyü içine gömdüğüm tılsımlar dağıtmak istiyorum. Fakat bu kadar güçlü bir büyüyü yapabilmek için Ashen Mist Powder'ına ihtiyacım var. Bana getirebilirmisin?

Görev Adı: Powder of Enchantment 3
    Tavsiye Edilen Level: 88
    Amaç: 150 adet White Dream Powder topla
    Gereken Görev: Powder of Enchantment 2
    Görev Yaratıkları: Tomb Spirit
    Görev Ödülü: Exp. 2000000 / 10 Greater Status Restoration Elixir
    Görev Konusu: Tekrar hoşgeldin. Bana o tozlardan getirdiğin için teşekkürler, çok kişiye yardım edebildim. Senden tekrar bir isteğim olacak. Büyülerde kullandığım White Dream Powder bitiyor. Bana bunlardan biraz getirebilirmisin?

Görev Adı: The Spear 1
    Tavsiye Edilen Level: 88
    Başlangıç NPC: Chulsan
    Bitiş NPC: Chulsan
    Amaç: 60 adet Royal Soldier Spear topla
    Açılan Görev: The Spear 2
    Gereken Görev: Armor Sample 1
    Görev Yaratıkları: Royal Soldier
    Görev Ödülü: Exp. 1010000 / GOLD 80000
    Görev Konusu: Bayan Jang'a Qin-Shi Tomb'daki golem'lerin zırhlarıyla yeni tipte bir zırh yapımında yardım ettiğini duydum. Yeni zırh müthiş bir performansa sahip ve müşteriler arasında popüler oluyor. Böyle bir başarıyı görünce, ben de golem silahlarına dayalı yeni bir silah yapmak istiyorum. Bu aralar mızrak (spear) çok satılıyor ve daha çok mızrak yapmam gerekiyor. Belki golem silahlarına dayalı yeni bir mızrak yapabilirim. Qin-Shi Tomb'a giden müşterilerime mızrak kullanan golemler olup olmadığını sordum, Royal Soldier'ların kullandığını söylediler. Bana Royal Hunter avlayıp mızraklarını getirebilirmisin?

Görev Adı: The Spear 2
    Tavsiye Edilen Level: 89
    Amaç: 40 adet Royal Guard Spear topla
    Açılan Görev: The Spear 3
    Gereken Görev: The Spear 1
    Görev Yaratıkları: Royal Guard
    Görev Ödülü: Exp. 1350000 / GOLD 100000
    Görev Konusu: Royal Soldier mızraklarını parlattım ve satmaya başladım - umduğumdan daha çok satılıyor. Bir müşterim gördüğünde Royal Soldier'lara ait olduğunu bildi. Royal Guard mızraklarından olup olmadığını sordu. Bende hayır ama belki tekrar uğradığında olabilir dedim. Eğer olursa ona bir tane ayırmamı rica etti. Bana Royal Guard mızrakları getirebilirmisin?

Görev Adı: The Spear 3
    Tavsiye Edilen Level: 90
    Amaç: 25 adet Royal Warrior Spear topla
    Gereken Görev: The Spear 2
    Görev Yaratıkları: Royal Warrior
    Görev Ödülü: Exp. 1830000 / GOLD 130000
    Görev Konusu: Royal Soldier ve Defender mızraklarından çok kar ettim. Fakat bu kaynakların ne kadar yeteceğini bilmiyoruz. Bu yüzden bu sefer yeni mızraklar yapmayı deniyorum. Şu an için zaten yeterli sipariş var. Tek düşünmem gereken bu mızrağı nasıl yapacağım. Mızrakları satarken Qin-Shi Tomb'dan gelen çeşitli insanlarla konuştum ve Royal Warrior'lar ile ilgili ilginç hikayeler duydum. Mızrakları diğerlerinden çok daha hafifmiş. Normalde o boyutta bir mızrağın diğerleriyle aynı ağırlıkta olması gerekiyor. Üzerlerine hangi büyü yapılmış bilmiyorum ama bu Royal Warrior mızraklarından almak isterim. Benim için getirebilirmisin?

Görev Adı: Secret Martial Arts Book 1
    Başlangıç NPC: Gwakwi
    Bitiş NPC: Haraho
    Amaç: Stone Tablet Fragment'i Haraho'ya teslim et.
    Açılan Görev: Secret Martial Arts Book 1
    Görev Ödülü: Exp. 310000
    Görev Konusu: Avcıların son zamanlardaki çabaları sonucunda, Avcilar Birliğinin yakaladığı hırsızlardan birinde bir taş tablet parçası bulduk. Üzerinde okunması zor yazılar var. Dikkatlice inceleyince belirli bir dövüş hareketi ile ilgili olduğunu anladım. Ben de dövüş eğitimi aldım, fakat okuduğumda yazanlar tüm bildiklerimi aşıyor. Eski dövüş eğitimi günlerimden yakın bir arkadaşıma bakması için rica ettim. Tableti ona götürebilirmisin?

Görev Adı: Secret Martial Arts Book 2
    Bitiş NPC: Gwakwi
    Amaç: 1'er adet White, Black, Blue ve Red Tablet topla
    Açılan Görev: Secret Martial Arts Book 3
    Gereken Görev: Secret Martial Arts Book 1
    Görev Yaratıkları: Royal Warrior
    Görev Ödülü: Exp. 1400000 / GOLD 102000
    Görev Konusu: Bichenmoon okulunun dövüş sanatları kitabımı? İnsanların böylesine büyük bir hazineyi aramyı bırakması çok yazık. Ben Bicheonmoon okulunu bırakmış olsam da okulla ilişkilerimi tamamen koparmadım. Çalınmış tüm tabletleri toplayıp okula geri götürmek isterim. Kendi başıma yapamam. Bana bu konuda yardımcı olurmusun?

Görev Adı: Secret Martial Arts Book 3
    Amaç: Vanished Writing ile Stone Tablet'i Miaoryeong a götür.
    Açılan Görev: Secret Martial Arts Book 4
    Gereken Görev: Secret Martial Arts Book 2
    Görev Ödülü: Exp. 28000
    Görev Konusu: Dövüş sırları yazılı taş tabletleri teslim ettikten kısa bir süre sonra yardım istediler. Görünüşe göre tabletler bir araya getirildiğinde orjinal rengini kaybetmiş ve üzerindeki yazıların hepsi silinmiş. Yazıların silinmesi tabletlerde yanlış birşeyin olduğuna işaret ediyor. Neden olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Büyü sanatlarında uzman olduğu için Miaoryeong'a sormalıyız. Problemi kendim çözmek isterdim, sonuçta okul benden yardım istedi, fakat şu an Avcılar Birliğinde yapmam gereken görev var ve yerimden ayrılamıyorum. Taş tabletleri getirdiğin için sana güveniyorum ve bu görevi sana vermek isterim. İlgilenirmisin?

Görev Adı: Secret Martial Arts Book 4
    Amaç: Normal Stone Tablet topla
    Açılan Görev: Secret Martial Arts Book 5
    Gereken Görev: Secret Martial Arts Book 3
    Görev Yaratıkları: Tomb General Hyun, Tomb General bi, Tomb General Ho, Tomb General Jin
    Görev Ödülü: Exp. 1600000 / Skill Exp. 24000
    Görev Konusu: Hmm. Şeytani güçler bana getirdiğin tabletlere işlemiş. Her bir tablet te ufak dozda şeytani güç var fakat hepsini bir araya getirmek etkisini artırmış. Tabletlerin orjinal gücünü kaybedip yazıların görünmez olmasının sebebi bu olmalı. Yazıları tekrar görünür hale getirmek için bundan daha fazla bir enerji uygulanmalı. Fakat bunu söylemesi yapmasından kolay, o yüzden hazırlıklı olsan iyi olur. Şimdi, ne yapacaksın? Bu tabletleri normale döndürmek istiyormusun? Tomb generalleri Qin-Shi Tomb'un her yerinde geziniyorlar, bu yüzden onları bulman biraz vaktini alabilir. En iyisi onları çekmen. Tüm Tomb generallerinin başları yoktur. Neden? Çünkü bir büyücü zayıf özelliklerini güçlendirmek için kafalarını aldı. Bu yüzden Tomb generallari Tomb'un her yerinde dolaşarak kafalarını ararlar. Sana Hyun'un sahte kafasını hazırlayacağım. Onu alıp 1. seviyenin ortasındaki heykelin yanında kullan. General Hyun'un 1. seviyede dolaştığını duydum, kendi kafası sanıp ortaya çıkacaktır. Ayrıca 4 generalin enerjileri birbirine bağlıdır. Yani General Hyun'u yendiğinde General Bi anormalliği farkedecek ve önünce çıkacaktır. Şaşırma, hazırlıklı ol ve onu da yen. Aynı şekilde General Ho ve Jin de çıkacaktır. Dördünü de yendikten sonra tabletler normale dönecektir. Sana tabletleri ve Hyun'un sahte kafasını veriyorum. Şimdi git. Ve orada dikkatli ol.
    1) Share EXP/Auto Item Distribution ayarlı bir partide olmalısın
    2) Işınlanmayı (teleport) o an Secret Martial Arts Book 4 görevini yapan ve daha önce bitirmiş olanlar kullanabilecektir.
    3) Sadece parti lider Hyun'un sahte kafasını kullanabilir.
    4) Oyuncu ölmüş olsa da, 4 generalide yenmek görevin tamamlanmasını sağlar.
    5) Ticaret taşımacığılı kullanılıyorsa ışınlanma kullanılamaz.

Görev Adı: Secret Martial Arts Book 5
    Amaç: Normal Purified Ston Tablet'i Gwakwi ye teslim et
    Gereken Görev: Secret Martial Arts Book 4
    Görev Ödülü: Exp. 28000 / 1 Scroll of Advanced defense gender switch
    Görev Konusu: Tomb generallerinin güçlerini emen Normal stone tabletleri tamamen temizledim. Artık yazılar kaybolmaz. Bunu Gwakwi'ye götürürmüsün?

Standart Qin-Shi Tomb Görevleri Level 3

Qin-Shi Tomb Seviye 3 (level 90-95)
    Görev Adı: Ultimate Cure 1
    Başlangıç NPC: Yangyun
    Bitiş NPC: Yangyun
    Amaç: 100 Tomb Bug Leg (böcek bacağı) topla
    Açılan Görev: Ultimate Cure 2
    Görev Yaratıkları: Tomb Bug
    Görev Ödülü: Exp. 1400000 / GOLD 102000 / Skill Exp. 10000
    Görev Konusu: İyileştiricilikteki uzun kariyerim sırasında çok sayıda hastayı iyileştirdim. Fakat çoğu inasnı da iyileştirmede başarısızlığa uğradım. Ben ilacını temin edemedim diye acıdan kıvranan insanları gördüğümde suçluluk duygusu sürekli artıyor. Bu yüzden bir gün herşeyi iyileştirebilecek bir ilaç yapmaya karar verdim. Araştırmalarım 10 yıldır sürüyor. En mükemmel ilacı bitirmeye çok yakın olduğumu düşünüyorum fakat büyük bir problemim var. Yapmaya çalıştığım, ilacın etkisinin tüm vücuda hızlı yayılması için şimşek güçlerini içine eklemeye çalışmak. Fakat bu ilaç içeriklerini şimşek güçleri ile elde etmek çok zor. Benim yapmama imkan yok, fakat senin için zor olmamalı.. Ne dersin? Bu içeriği benim için toplayabilirmisin?

Görev Adı: Ultimate Cure 2
    Tavsiye Edilen Level: 91
    Amaç: 125 Tomb Beetle Wings (böcek kanadı) topla
    Açılan Görev: Ultimate Cure 3
    Gereken Görev: Ultimate Cure 1
    Görev Yaratıkları: Tomb Beetle
    Görev Ödülü: Exp. 1800000 / GOLD 130000 / Skill Exp. 12500
    Görev Konusu: Topladığın Tomb Bug Leg'ler ile şimşek güçlerini elde etmeyi başardım. Fakat şimdi bir başka problemimiz var. Tomb Bug Leg'lerinden çıkartılan şimşek gücü tıbbi kullanım için çok güçlü. Böyle bir problem beklemiyordum. Şimşek gücünü zayıflatmanın bir yolunu aradım. Tomb Beetle kanatlarının şimşek gücünü zayıflatacak elementlere sahip olduğunu duydum. Bana bu kanatlardan toplayabilirmisin?

Görev Adı: Ishak’s Favor 1 (ishak'ın iyiliği 1)
    Tavsiye Edilen Level: 91
    Başlangıç NPC: Ishyak
    Bitiş NPC: Ishyak
    Tekrar: 7
    Amaç: 25 Tomb Snake Slave Scale topla
    Açılan Görev: Ishak's Favor 2
    Görev Yaratıkları: Tomb Snake Slave
    Görev Ödülü: Exp. 1800000 / GOLD 130000 / Skill Exp. 12500
    Görev Konusu: Buradaki işim bitmek üzere. Kervan başarılı oldu ve Jangan'da çok iyi vakit geçirdim. Şimdi kendi şehrime dönmek istiyorum. Ailem ve arkadaşlarım için hediyeler hazırlamak istiyorum fakat uygun birşey bulamadım. Değerli ve nadir birşeyler sorduğumda Tomb Snake Slave Scale'leri söylendi. Bunların kalın ve sağlam olmasının yanında renkleri de müthiş. Bence harika birer hediye olurlar. Bana Tomb Snake Slave Scale toplamada yardım edermisin?

Görev Adı: Ultimate Cure 3
    Tavsiye Edilen Level: 92
    Amaç: 150 Tomb Pest Shell topla
    Gereken Görev: Ultimate Cure 2
    Görev Yaratıkları: Tomb Pest
    Görev Ödülü: Exp. 2200000 / GOLD 170000 / Skill Exp. 60000
    Görev Konusu: Tomb Bug bacakları ve Beetle kanatları ile istediğim miktarda şimşek gücünü ilaca ekleyebildim. Fakat şimşek gücü uzun süre kalmıyor, dağılıp gidiyor. Şimşek gücünün süresini uzatmak için yollar aradım ve Tomb Pest Shell'lerinin koruyucu güçleri olduğunu duydum. Eğer onların koruyucu gücünü ilaç içine ekleyebilirsem şimşek gücünü de korumuş olurum. Bana Tomb Pest Shell toplayabilirmisin?

Görev Adı: Ishak’s Favor 2 (ishak'ın iyiliği 2)
    Tavsiye Edilen Level: 93
    Başlangıç NPC: Ishyak
    Bitiş NPC: Ishyak
    Amaç: 20 Hard Scales of Tomb topla
    Açılan Görev: Ishak's Favor 2
    Gereken Görev: Ishak's Favor 1
    Görev Yaratıkları: Tomb Snakeman
    Görev Ödülü: Exp. 2000000 / GOLD 130000 / Skill Exp. 40000
    Görev Konusu: Tekrar merhaba. Geçen sefer topladığın Tomb Snake Slave Scale'leri dikkatlice paketledim. Onlara hediyeyi verdiğimde yüzlerinin alacağı ifadeyi düşünmek bile beni mutlu ediyor. Fakat, geçenlerde bir tüccar ile konuşurken konu Tomb Snake Slave Scale'lere geldi ve ona hediye olarak aileme ve arkadaşlarıma vereceğimi söyledim. Adam şaşırdı. Çok daha iyi Scale'ler olduğunu ve benim bunu duymamış olduğuma şaşırdığını söyledi. Bahsettiği "Hard Scales of Tomb Snakeman" son topladıklarından daha sağlam ve daha güzel renklere sahiplermiş. Ben topladıklarından çok memnun olsam da insan merak ediyor. Benim için bu sefer de Hard Scales of Tomb Snakeman toplarmısın?

Görev Adı: A Son's Hear (Bir oğulun kalbi)
    Tavsiye Edilen Level: 94
    Başlangıç NPC: Choiyoung
    Bitiş NPC: Choiyoung
    Amaç: 175 Essence of the Cold topla
    Görev Yaratıkları: Cold Tomb Snake Soul Demon
    Görev Ödülü: Exp. 1200000 / GOLD 190000 / Skill Exp. 35000
    Görev Konusu: Bir gece, burada tek sahip olduğum ailem, annemin ateşi çıktı. İyileştirici Yang Yizhi den bazı ilaçlar aldım fakat annem iyileşemiyor. Yang Yizhi ye gittiğimde eğer verdiği ilaç işe yaramıyorsa Essence of the Cold'un işe yarayabileceğini söyledi. Bunlar da Qin-Shi Tomb'da Cold Tomb Snake Soul Demon adı verilen yaratıklardan düşüyormuş. Kendim gidip toplayabilirim ama gördüğün gibi imparatorluk bekçisiyim ve nöbetimi bırakıp gidemiyorum. Benim için bu Essence of the Cold'ları toplayabilirmisin?

Görev Adı: Accessory Material 1
    Başlangıç NPC: Jinjin
    Bitiş NPC: jinjin
    Amaç: 50 Venom of Tomb Snake Lady topla
    Açılan Görev: Accessory Material 2
    Görev Yaratıkları: Tomb Snake Lady
    Görev Ödülü: Exp. 1000000 / GOLD 66000
    Görev Konusu: Duydunmu? Qin-Shi Tomb'un derinlerinde Bi young adı verilen bir mücevher var diyorlar. Parlaklığı diğer taşlardan o kadar üstünmüş ki bir bakan bir daha diğer mücevherleri düşünmüyormuş bile. Ben de bu taşlar ile aksessuarlar yapıp yüksek fiyata satabileceğimi düşündüm ve insanlara bu taştan getirmelerini rica ettim ama kabul eden olmadı. Onları suçlamıyorum. Bi Young toplamak son derece zormuş. Hala bu iş için birisini arıyorum. Eğer yapacak iş arıyorsan benim için bu Bi Young'lardan toplarmısın?

Görev Adı: Accessory Material 2
    Amaç: Venom of Tomb Snake Lady rafine etme işlemi
    Açılan Görev: Accessory Material 3
    Gereken Görev: Accessory Material 1
    Görev Ödülü: Yok
    Görev Konusu: Tekrar merhaba. Büyük bir derdim var. Venom of Tomb Snake Lady'yi bir kazma üzerine uyguladım ve kazma eridi. Zehir çok güçlü olmalı, bu yüzden zehiri rafine ettikten sonra tekrar denemek istiyorum. Benim için zehiri Yang Yizhi'ye götürüp rafine ettirirmisin?

Görev Adı: Accessory Material 3
    Bitiş NPC: Jinjin
    Amaç: 10 Bi Young topla
    Gereken Görev: Accessory Material 2
    Görev Ödülü: Exp. 400000
    Görev Konusu: Zehir kazmaya uygulandı ve Bi Young çıkarmak için tüm hazırlıklar tamam. Şimdi birtek gidip kazıp çıkarmak kaldı. Bu konu da da bana yardım edeceksin değilmi?

Görev Adı: Vengeful Heart of Tomb Snake
    Tavsiye Edilen Level: 95
    Bitiş NPC: Jinjin
    Amaç: Calabash Bottle with Blood topla
    Görev Yaratıkları: Snake General Ki, Snake General Jung, Snake General Yul, Snake General Hew
    Görev Ödülü: Exp. 2000000 / Skill Exp. 50000 / 3 Jinjin's advanced resurrection scroll
    Görev Konusu: Tekrar hoşgeldin. Uğrayacağını umuyordum. Bi Young topladığımızdan beri aksessuar işi çok iyi gidiyor. Fakat o zamandan beri de Tomb Snake'ler olan kabuslar görmeye başladım. Bu kabuslardan kurtulmak için çoğu insana tavsiyesini sordum ve durumu çözmek için Cadı Dansçı Miaoryeong'a gittim. Sebebinin Tomb Snake'lerin acı kokusu olduğunu söyledi. Tomb Snake zehirini Bi Young kazıp çıkarmada kullandık ve görünüşe göre Tomb yılanlarının acı kokusu zehir ile birlikte bu taşlara da geçmiş. Kabuslar görmemimin sebebinin , çok sayıda Bi Young daki Tomb yılanı intikam duygusu ile başedememden kaynaklandığını söyledi. Kabusları sona erdirebilmek için Snake General ki, Snake General Jung, Snake General Yul ve Snake General Hew'i öldürmem ve kanlarını içmem gerekiyormuş. Bunun için bana yardım edermisin?

Görev Adı: Respect for the Elders (Büyüklere saygı)
    Tavsiye Edilen Level: 95
    Başlangıç NPC: Hwangno
    Bitiş NPC: Hwangno
    Amaç: 60 Tomb Snake Servant Scale topla
    Görev Yaratıkları: Tomb Snake Servant
    Görev Ödülü: Exp. 1600000 / GOLD 107000 / Skill Exp. 20000
    Görev Konusu: Artık ihtiyarladım. En ufak harekette bile bütün vücudum ağrıyor. Tabi bunu yüzümdeki kırışıklıklardan da farkedebilirsin. Bu ihtiyar adamın bir ricasını yerine getirebilirmisin? Yağmurlu günlerde sırtım çok ağrıyor. Qin-Shi Tomb daki Tomb Snake Servant adı verilen yaratıkların pullarının (derilerinin) ısıyı koruduğu söyleniyor. Bu derilerden sıcak tutan bir kemer yapmak istiyorum. Bana bunlardan getirebilirmisin?

Standart Qin-Shi Tomb Level 4

Qin-Shi Tomb Level 4 (level 96-99)

Görev Adı: Tomb Snake Devil
    Tavsiye Edilen Level: 96
    Başlangıç NPC: Jeonghye
    Bitiş NPC: Jeonghye
    Amaç: 100 Tomb Snake Devil Shell topla
    Görev Yaratıkları: Tomb Snake Devil
    Görev Ödülü: Exp. 2070000 / GOLD 140000 / Skill Exp. 25000
    Görev Konusu: Qin-Shi Tomb'daki şeytani enerjiyi alan çoğu gezgin tapınağımıza geliyorlar. Buddha'nın güçlerini taşıyan bir yelpaze yapıp şeytani enerjiyi hastaların vücutlarından atmak istiyorum fakat benim güçlerim onlara yardım etmek için az. Tomb Snake Devil adındaki yaratığın derisinde çok güçlü bir rüzgar enerjisi olduğunu duydum. Yelpazeyi bu deriden yapıp güçlerim ile birleştirebilirsem şeytani güçleri temizleyecek güçte olabilir. Tomb Snake Devil derisi toplayacak kadar güçlü değilim. Bana bu konuda yardım edermisin?

Görev Adı: Juju's Jealousy (Juju'nun kıskançlığı)
    Tavsiye Edilen Level: 97
    Başlangıç NPC: Juju
    Bitiş NPC: Juju
    Amaç: 300 Tomb Snake Mistress öldür
    Görev Yaratıkları: Tomb Snake Mistress
    Görev Ödülü: Exp. 1300000 / GOLD 82000 / Skill Exp. 15000
    Görev Konusu: Hey, beni dinle. Qin-Shi Tomb'a gitmiş olan gezginlerin çoğu bu eğlence evine uğrarlar. Hikayelerine göre Qin-Shi mezarlığının derinlerinde Tomb Snake Mistress adında bir şeytan yaşıyormuş ve müthiş güzelmiş. Bende onlara bir şeytanın güzelliği hiçbir zaman bir insanınkinden fazla olamaz dedim. Ne dediler biliyormusun? Şeytan benden güzelmiş! Bana bir bak. Gerçekten o kadar çirkinmiyim? O şeytandan daha çirkin? Sen çok güçlü birine benziyorsun. Bana bir iyilik yaparmısın? Gidip Tomb Snake Mistress'i öldür! O şeytan benim gururumu incitti, sende onunkini al! Bu sayede içim biraz rahatlar.

Görev Adı: Sonhyeon's Plea (Sonhyeon'un ricası)
    Tavsiye Edilen Level: 98
    Başlangıç NPC: Sonhyeon
    Bitiş NPC: Sonhyeon
    Amaç: Kushan ile konuş
    Açılan Görev: Collecting the Tentacles
    Görev Ödülü: Exp. 16000
    Görev Konusu: Qin-Shi mezarlığındaki gizli hazine dedikoduları ile çoğu maceracı hırstan gözleri kör olmuş şekilde mezarlığın derinlerine gittiler ve delirmiş olarak geri döndüler. Sadece delirmekle kalmayıp millete saldırmaya ve diğer şiddet eylemlerine başladılar. Bugünlerde bu büyük bir problem olmaya başladı. Ben de onları normale geri döndürmeye ve onları neyin delirttiğini bulmaya çalışıyorum. İmparatorluk ordusu yaratıkları yoketmeye çalışmakla meşgul, o yüzden bu görevde güvenebileceğim kimse yok. Sen bize yardım edebilirmisin?

Görev Adı: Collecting the Tentacles
    Amaç: 100 Sharp Tentacle topla
    Açılan Görev: Campaign against the Tomb Snake
    Gereken Görev: Sonhyeon's Plea
    Görev Yaratıkları: Tomb Snake Worker, Tomb Snake Master
    Görev Ödülü: Exp. 2200000
    Görev Konusu: Rahip Kushan'a göre insanların çıldırmasının sebebi Qin-Shi mezarlığındaki bir şeytanın karanlık güçlerine karşı koyamayıp yenilmeleri. Bunu iyileştirmek için keskin dokunaçlardan (tentacle) bir ilaç yapılmalı ve içine öfekyi dindiren Buddha'nın gücü katılmalı. Bu keskin dokunaçları ve karanlık gücün kaynağını bulmamız gerekiyor. Bize yardım edecekmisin?

Görev Adı: Campaign against the Tomb Snake (mezarlık yılanına karşı kampanya)
    Amaç: 100 Tomb Snake Worker kes, 200 Tomb Snake Master kes, 300 Tomb Snake Lord kes
    Açılan Görev: Eliminate the Threat
    Gereken Görev: Collecting the Tentacles
    Görev Yaratıkları: Tomb Snake Worker, Tomb Snake Master, Tomb Snake Lord
    Görev Ödülü: Exp. 2530000
    Görev Konusu: Masum vatandaşlara karanlık enerjiden etkilenenler tarafından zarar verildiği konusunda imparatorluk ordusundan raporlar alıyoruz. Görünen o ki etkilenenlere şifa dağıtmak problemi çözmeye yetmeyecek, bu yüzden problemin kökenine inmek istiyoruz. Etkilenenleri iyileştirip karanlık enerjinin gücünü araştırırken etkilenenlerin Tomb Snake Worker, Master ve Lord'unun yaydığı güçlü enerjiden etkilendiğini bulduk. Bunların tekrar olmaması için bu mezarlık yılanlarından kurtulmayı hedefliyoruz. Yardıma ihtiyacımız var. Mezarlık yılanlarına karşı düzenlediğimiz bu seferlerde bize katılırmısın?

Görev Adı: Sochil's Favor
    Başlangıç NPC: Sochil
    Amaç: Sochil'in Calabash şişesini iyileştirici Yang Yizhi'ye götür.
    Açılan Görev: Cure the Poison
    Görev Konusu: Lütfen arkadaşımı kurtarmama yardım et! Bir süre önce arkadaşım yanmış bir mağaradan garip şekilli calabash şişeleri getirdi. Hepsinin boş olduğunu düşündük fakat bir tanesinde mavi parlayan bir sıvı vardı. Arkadaşım mağaraya gittiğinde susadığını ve bu sıvıdan içtiğini söyledi. Bana sıradan su gibi görünmediği için onu durdurmak istedim. Fakat içti ve o zamandan beri bilinçsiz. Lütfen bana yardım et. O benim ailem gibidir. Lütfen arkadaşımı kurtarmama yardım et!

Görev Adı: Cure the Poison (zehiri iyileştir)
    Bitiş NPC: WalYoung
    Amaç: WalYoung ile konuş
    Açılan Görev: The Blood
    Gereken Görev: Sochil's Favor
    Görev Konusu: Sochil nereden bulmuş bu güçlü zehiri? Bir daha göreceğimi düşünmüyordum. Sochil için üzgünüm, bu zehir için bir panzehirim yok. Bununla daha önce zehirlenen birisini görmüştüm. O zaman da iyileştiremediğim için tek yapabildiğim izlemek oldu. Fakat bir sebeple, o hala hayatta bugün.

Görev Adı: The Blood (Kan)
    Başlangıç NPC: WalYoung
    Amaç: Kan dolu şişeyi Yang Yizhi ye götür
    Açılan Görev: Capture the Tomb Snake Master
    Gereken Görev: Cure the Poison
    Görev Konusu: Oh, hayır. Benim zehirlendiğimin aynısı ile birisi daha zehirlenmiş. Fakat.. Bende de bir panzehir yok. Hayatta kalmamın tek sebebi her ay bana bu kanı bırakan birisi. Bu kandan biraz vereceğim. lütfen onu iyileştirici Yang Yizhi ye götür ve hangi yaratığa ait olduğunu sor. Eğer bu kandan bulabilirsek zavallı çocuğu da kurtarabiliriz. Götürecekmisin?

Görev Adı: Capture The Tomb Snake Master (Tomb Snake Master yakala)
    Amaç: Tomb Snake Master'ı yakala
    Açılan Görev: Imperfect Cure
    Gereken Görev: The Blood
    Görev Yaratıkları: Tomb Snake Master
    Görev Ödülü: Exp. 930000
    Görev Konusu: WalYoung'ın verdiği kanı inceledim - bin yaşındaki bir sürüngene ait. İyileştiricilik kariyerim yıllarında bin yıllık bir sürüngenin kanını elimde tutacağımı hayal bile edemezdim. Eğer WalYoung'ın dediği doğru ise kan çocuğu da iyileştirecektir. Sürüngenlerin Qin-Shi mezarlığında görüldüklerini duydum. Söylediklerine göre Tomb Snake Master en güçlülerinden. Onun bin yaşında olabileceğini tahmin ediyorum. Eğer Tomb Snake Master kanını inceleybilirsek belki çocuğu kurtarabiliriz. Ne diyorsun? Tomb Snake Master'ı yakalayabilecekmisin? Eğer bu zehiri etkisiz kılmak istiyorsak başka seçeneğimiz yok.

Görev Adı: Imperfect Cure (Bozuk/bitmemiş şifa)
    Bitiş NPC: Sochil
    Amaç: Geçici panzehiri Sochil'e götür
    Açılan Görev: Where is the White Wiper 1
    Gereken Görev: Capture the Tomb Snake Master
    Görev Konusu: Tomb Snake Master kanını inceledim. Malesef WalYoung'ın bize verdiği kanla aynı değil. Fakat, Tomb Snake Master kanı ile geçici bir panzehir yaptım. Bunu Solchi'ye götürürmüsün?

Görev Adı: Where is the White Viper 1
    Amaç: Entertainer So-Ok, Juju, Ahjin, Mihyang, Juyeong ve Yumi den bilgi topla
    Açılan Görev: Where is the White Wiper 2
    Gereken Görev: Imperfect Cure
    Görev Konusu: Geçenlerde yiyecek birşeyler bulmak için eğlence evinin oralarda geziniyordum. Orada beyaz sürüngenden (white viper) bahsettiklerini duydum. O an açtım, tek duyduğum white viper. Kimin konuştuğunu hatırlamıyorum. Eğlenceciler ile konuşarak bilgi alabilirsin. Bana yardım edermisin? Arkadaşımı kurtarmak istiyorum. Lütfen yardım et.

Görev Adı: Where is the White Viper 2
    Amaç: Leebaek ile konuş
    Açılan Görev: Tears of the Tomb Snake Soul
    Gereken Görev: Where is the White Viper 1
    Görev Konusu: Eğlenceciler Leebaek'ın beyaz sürüngenin (white viper) yerini bilebileceğini söylediler. Gidip Leebaek ile konuşurmusun, beyaz sürüngen ile ilgili bilgiyi alıp bana kanını getirirmisin? Böyle birşeyi yapmaya benim gücüm yetmez ama arkadaşımın hayatını gerçekten kurtarmak istiyorum. Lütfen yardım et.

Görev Adı: Tears of the Tomb Snake Soul
    Başlangıç NPC: Leebaek (guild agent)
    Bitiş NPC: Leebaek
    Amaç: 20 adet Tears of Tomb Snake Soul topla
    Açılan Görev: Deliver the Tears of the Tomb Snake Soul
    Gereken Görev: Where is the White Viper 2
    Görev Yaratıkları: Tomb Snake Soul
    Görev Ödülü: Exp. 440000
    Görev Konusu: Demek Sochil'in arkadaşını kurtarmak için beyaz sürüngenin nerede olduğunu öğrenmek istiyorsun? Heh. Ne acıklı bir hikaye. Eğer doğru ise tabi. Eğer bir dilenci çocuğunu kullanıp yardım istiyorsan yanlış kişiye geldin. Benim de deliler gibi aradığım bir bilgiyi gelip bana sorman da büyük cesaret. Belki seninle bu bilgiyi bir iyilik karşılığında paylaşabilirim, fakat bedavaya vermeyeceğim. Ne diyorsun? Karşılığında bana bir iyilik yapmaya hazırmısın?

Görev Adı: Deliver the Tears of the Tomb Snake Soul
    Amaç: Tears of the Tomb Snake Soul'u WalYoung'a götür
    Açılan Görev: In Search of the White Viper
    Gereken Görev: Tears of the Tomb Snake Soul
    Görev Konusu: Sana söz verdiğim gibi beyaz sürüngenin yerini söyleyebilirim, fakat bana bir iyilik daha yapmanı isteyebilirmiyim? Bana verdiğin sözü tuttuğun için, sana bu görevi verecek kadar güveniyorum. Zor bir iş değil. Benim için aldığın gözyaşını (tear of the tomb snake soul) ve bu mektubu WalYoung adındaki kadına götür.

Görev Adı: In Search of the White Viper
    Tavsiye Edilen Level: 99
    Amaç: Flame Sprite'a ışınlan
    Açılan Görev: To Hotan
    Gereken Görev: Deliver the Tears of the Tomb Snake Soul
    Görev Konusu: Sana söz verdiğim gibi beyaz sürüngenin yerini bulmana yardımcı olacağım. Ama şunu unutma - bu beyaz sürüngen hayal ettiğinden çok daha güçlü. Onunla karşılaşmak istediğine eminmisin?

Görev Adı: To Hotan
    Amaç: Leebaek'in mektubunu Ma Mu Di'ye götür
    Açılan Görev: Tears of the Tomb Snake
    Gereken Görev: In Search of the White Viper
    Görev Ödülü: Exp. 660000
    Görev Konusu: ShinMoo tanıdığım birisidir. Seninle işbirliği yapması için ikna edeceğim, beyaz sürüngene birlikte gidersiniz. Fakat bir problem var. Gizli kapıyı açabilmek için Tear of Tomb Snake adındaki bir mücevhere ihtiyacımız var fakat sonuncuyu senin için kapıyı son kez açtığımda kullandım. Tear of Tomb Snake yaratabilmemiz için Ashen Gem'e ihtiyacımız var. Hotan'daki mücevherci Mamoje'den biraz alabilirsin. Benim için Hotan'dan biraz Ashen Gem alırmısın?

Görev Adı: Tears of the Tomb Snake
    Amaç: 100 Tears of Tomb Snake topla
    Açılan Görev: To Flame Sprite 1
    Gereken Görev: To Hotan
    Görev Ödülü: Exp. 660000
    Görev Konusu: Artık Ashen Gem'leri olduğuna göre Tears of Tomb Snake yapabilirim. Tears of Tomb Snake yaratabilmek için Tomb Snake Lord'unu öldürmek ve Ashen Gem'in hayat enerjisini emmesi gerekiyor. Tomb Snake Lord'u Qin-Shi Tomb'da 4. seviyede bulabileceğini söylediler. Benim için Tomb Snake Lord öldürebilirmisin?

Görev Adı: To Flame Sprite 1
    Amaç: Leebaek'in mektubunu ShinMoo'ya götür
    Açılan Görev: To Flame Sprite 2
    Gereken Görev: Tears of the Tomb Snake
    Görev Konusu: Gizli kapıyı açmak için Tears of Tomb Snake'leri hazırladığımıza göre artık ShinMoo ile tanışmana yardım edebilirim. Onu gördüğünde bu mektubu benim verdiğimi söyle. Böylece ShinMoo seni beyaz sürüngenin (white viper) olduğu yere götürecektir. ShinMoo'yu görmeye gidecekmisin?

Görev Adı: To Flame Sprite 2
    Başlangıç NPC: ShinMoo
    Amaç: ShinMoo ile 4. seviyeye giden çıkışa kadar git
    Açılan Görev: The Truth 1
    Gereken Görev: To Flame Sprite 1
    Görev Yaratıkları: Assassin
    Görev Konusu: Burada kimse yok. Böyle sahte bir mektupla aklımın çelinmesine nasıl izin verdim?

Görev Adı: The Truth 1 (Gerçek 1)
    Başlangıç NPC: Leebaek
    Amaç: Leebaek ile konuş
    Açılan Görev: The Truth 2
    Gereken Görev: To Flame Sprite 2
    Görev Konusu: Sağ salim döndüğüne çok sevindim. Sana büyük bir kötülük yaptım ve gerçekten çok üzgünüm. Özürümü kabul etmen için sana bir hediye vermek istiyorum. Kabul edecekmisin?

Görev Adı: The Truth 2 (Gerçek 2)
    Amaç: WalYoung ile Flame Sprite'a git
    Açılan Görev: The Blood of the White Viper
    Gereken Görev: The Truth 1
    Görev Yaratıkları: Tomb Snake Lord
    Görev Ödülü: 5 Secret Medicine of Instant Recovery
    Görev Konusu: Senden bir iyilik isteyebilirmiyim? ShinMoo ile tanışmak istiyorum. Ağabeyimin en yakın arkadaşıydı. Fakat birgün abim aniden öldürüldü. En yakın arkadaşı ShinMoo tarafından. Abim öldüğünden beri ShinMoo kayıplara karıştı. Gerçeği onun ağzından duymak için uzun zamandır uğraşıyorum fakat onu bir türlü bulamadım. Daha sonra söylentiler duymaya başladım. ShinMoo'nun ölümü ile ilgili söylentiler.. O zamandan beri onu aklımdan çıkarıyordum fakat bir daha onun adını duyacağımı düşünmüyordum. Şimdi yerini bildiğimize göre, ağabeyimi nasıl öldürdüğünü bilmek isterim.

Standart Qin-Shi Tomb Görevleri Level 5

Qin-Shi Tomb Seviye 5

Görev Adı: Eliminate the Threat (Tehditi Yoket)
    Amaç: Listelenenleri avla: JeonUk The Black Tortoise, YumJae The Blue Hawk, TaeHo The Blue Dragon, SoHaow The White Tiger
    Gereken Görev: Campaign against the Tomb Snake
    Görev Yaratıkları: JeonUk The Black Tortoise, YumJae The Blue Hawk, TaeHo The Blue Dragon, SoHaow The White Tiger
    Görev Ödülü: Exp. 2200000 / Skill Exp. 80000 / 5 Intensifing Elixir(weapon)
    Görev Konusu: Tekrar Hoşgeldin. Qin-Shi Tomb'daki Tomb Snake'leri yokederek mezarlığın derinliklerinde olanları öfkelendirdik. Şimdi karşımızda Qin-Shi mezarlığının bekçi yaratıkları JeonUk The Black Tortoise, YumJae The Blue Hawk, TaeHo The Blue Dragon ve SoHaow The White Tiger var. Onları kızdırdığımız için problem yaratmadan önce onları yoketmemiz gerekiyor. Şimdiye kadar bizler için yaptıklarına bakınca, bu işe en uygun sensin. Ne diyorsun? Bu görevde bize katılacakmısın?
    Doğru kararı verdin. Mezarlık yılanlarına karşı olan kampanymızda JeonUK The Black Tortoise'in olduğu yere çıkan gizli bir geçit bulduk. Nerede olduğunu biliyorum, yolu açmamı istemen yeterli, seni oraya gönderirim.
    Eğer JeonUk The Black Tortoise'yle karşılaşıp yenersen, diğer yaratıklar içeri sızıldığını hissedecek ve ortaya çıkacaklardır. Çıktıklarında YumJae The Blue Hawk, TaeHo The Blue Dragon, ve SoHaow The White Tiger'ı yen ve tekrar bana uğra. Tekrar ayrılmak istediğinde yine benimle konuş.
    1) Share EXP/Auto Item ayarlı bir partide olmanız gerekiyor
    2) Işınlanma sadece o anda Eliminate the Threat görevini oynayan veya bitirmiş olanlar tarafından kullanılabilir
    3) Sadece parti lideri General Sonhyeon'la ışınlanma için konuşabilir.
    4) Oyuncu ölse bile, JeonUk The Black Tortoise, YumJae The Blue Hawk, TaeHo The Blue Dragon, ve SoHaow The White Tiger'ın yenilmesiyle görev tamamlanmış sayılır.
    5) Eğer ticaret taşımacılığı summon edilmişse (kullanılıyorsa) ışınlanma kullanılamaz.

Standart Qin-Shi Tomb Görevleri Level 6

Qin-Shi Tomb Seviye 6

Görev Adı: The Blood of the White Viper
    Tavsiye Edilen Level: 100
    Amaç: White Viper Blood (Beyaz Sürüngen Kanı) topla
    Açılan Görev: Neutralize the Poison
    Gereken Görev: The Truth 2
    Görev Yaratıkları: ShinMoo The Man of Flames, SoSo the Black Viper, BeakYung the White Viper
    Görev Ödülü: Exp. 2740000 / 10th grade Class C ring
    Görev Konusu: Gerçeği bilmek içimi çok rahatlattı. Şimdi, geriye birtek beyaz sürüngenin kanını alıp çocuğun hayatını kurtarmak kaldı. Beyaz sürüngenin kanını alıp gelecekmisin?
    Merhametli kalbin benim kalbimi de ısıtıyor. ShinMoo bana gizli geçidi anlattı. Geçitten git ve ShinMoo ile konuş.
    ShinMoo bana beyaz sürüngenle arasındaki anlaşma yüzünden içeri girmek isteyenleri durdurması gerektiğini söylemişti. Fakat eğer onunla dövüşüp yenersen, BeakYung'a olan yolu açacağını söyledi. Bu kapıdan beyaz sürüngenin bekçisi olan SoSo isimli kara sürüngeni göreceksin. Onu yendiğinde boyutta oluşan bir delik seni beyaz sürüngen BeakYung'a yöneltecekmiş.
    Bu delikten gir ve BeakYung'u yen, kanını al.
    Sonra geri gelip benimle konuş. Bu arada bende Flame Sprite yolunu hazırlayacağım.
    1) Share EXP/Auto Item ayarlı bir partide olmanız gerekiyor
    2) Işınlanma sadece o anda Eliminate the Threat görevini oynayan veya bitirmiş olanlar tarafından kullanılabilir
    3) Sadece parti lideri WalYoung'la ışınlanma için konuşabilir.
    4) Oyuncu ölse bile, ShinMoo , SoSo the Black Viper, ve BeakYung the White Viper'ın yenilmesiyle görev tamamlanmış sayılır.
    5) Eğer ticaret taşımacılığı summon edilmişse (kullanılıyorsa) ışınlanma kullanılamaz.

Görev Adı: Neutralize the Poison
    Tavsiye Edilen Level: 100
    Amaç: White Viper Blood - Beyaz Sürüngen Kanını Sochil'e götür
    Gereken Görev: The Blood of the White Viper
    Görev Ödülü: Exp. 865000 / Skill Exp. 10000
    Görev Konusu: Senin çabaların sayesinde, artık değerli bir hayatı kurtarabiliriz. Bu kan Sochil'in arkadaşını tamamen iyileştirecektir. Bu kanı Sochil'e götürürmüsün?

bitti sonunda

V.I.P. The Assasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bu gorevlerden 2-3 m para kopartırlar.

the_mumy_55
    Misafir

tşkler

çok saol ama biz 90 olana kadarrrr oyun 120 olur xD

+ Konuyu Cevapla