Ben kendi izlenimime göre oyunu anlatıyım tek kelimeyle mükemmel (Tabi ki benim görüşüm) mnykx bişey hayatımda bu oyun kadar hiç bir oyundan bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum bana sorarsanız hemen satın alın bişeyler yapıp bulun bu oyunu neyse oyunu anlatıyım ben
Oyunda yine bütün herolar Yüzüklerin Efendisi filmindeki karakterlerden oluşmakta. Ama bu oyunda en sevdiğimözelliklerden biri ise kendi heronu kendin yapabiliyor ismini şeklini (Şemalini) büyülerini kendin ayarlıyorsun ve bence bu özellik çok iyi olmuş müthiş bir şey oluyor
Irklar ise yine klasik Yüzüklerin Efendisindeki Irklar Klasik:
Elf
Mordor
Man... (v.s.)
Hele burdaki savaşalar çok güzel oluyor taBİ bilgisayarına güveniyorsanEğer benim bilgisayarım çok güzel diyorsan bu oyun aynı bir film gidip hemen patlamış mısırlarını hazırla
İstediğn kadar zoom yapabilr savaşı daha yakındanda görebiliyorsun.
Neyse işte ben bu oyunu anlata anlata bitiremem çünkü müthiş bir oyun ya siz en iyisi bunu alın hemen bir oyun bi insana bu kadarmı zevk verir arkadaş
Hele multiplayer özelliği yokmu Mert bilir yani platoon oynardık beraber ne zevkli olurdu ya![]()
Hayda konuyu bitiriyim dedim yine başladımNeyse size oyundan bir kaç görüntü
Resimler:
![]()

) büyülerini kendin ayarlıyorsun ve bence bu özellik çok iyi olmuş müthiş bir şey oluyor 

Alıntı