+ Konuyu Cevapla
Toplam 19 sonuçtan 1 ile 19 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Rome Total War

OO Moderatör
    ErDooM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Thumbs up Rome Total War

Rome: Total War (bundan sonra RTW) M.Ö 270 ve M.S 14 yılları arsında Roma İmparatorluğu etrafında geçen bir strateji oyunudur. Creative Assembly tarafından geliştirilen ve 22 Eylül 2004’te piyasaya sürülen oyunun demosuna oyunun resmi sitesi olan http://www.totalwar.com adlı siteden ulaşılabilir.

Binlerce askerden oluşan antik ordularla muazzam savaşların cereyan edebildiği oyunda yeni bir 3D Grafik motoru kullanılmıştır. Bu yeni grafik motoru sayesinde savaş meydanında 30.000 kişilik ordular bulunabilmektedir. Orduların strateji ekranında birbirlerine kılıç çektikleri bölgenin, strateji haritasında ki coğrafi koşullarının aynısıyla savaş meydanına aktarılması oyunun göze çarpan özelliklerinden . Mesela genel haritada İstanbul’da karşılaşan ordular, savaş ekranında da hayali bir arazi de değil, İstanbul’un oyuna bire bir aktarılmış halinde savaşmaktadırlar.

Sistem Gereksinimleri
    1.2 GHz İşlemci, 256 RAM, min GeForce FX 5XXX series with 256MB Ekran Kartı, 3 GB disk alanı

Oynanış
    Dünyaya hakim olma mefkuresi etrafında geçen oyunda, oyuncuların güçlü ordular kurarak en yakın şehirleri en hızlı şekilde işgal etmeleri gerekiyor. Tabii bunu yapabilmek için, teknoloji de ileri gidebilmeli, en gelişmiş şehirleri kurarak en modern askerleri üretebilmeli, büyük limanlar, tarım alanları ve ticaret yerleri ve geniş ticaret yolları kurarak ya da maden işleyerek gelirini arttırmalı. Bunun yanında da eğlence binaları ve tapınaklar yaparak ve vergi sistemini adaletli bir şekilde ayarlayarak halkın gönlü hoş tutulmalı. Hatta savaş gemileri ile rakip ülke limanları abluka altına alınarak, onların ticaretlerine dolayısıyla da gelirlerine ket vurulmalı. Oyunu bitirebilmek için belli sayıda şehri ele geçirmeniz ya da Senato’ya son verip Roma’da İmparatorluğunuzu ilan etmeniz gerekmektedir.

kaynak

Kaynak

Vikipedi

Konu ErDooM tarafından (02-05-2009 Saat 02:02 PM ) değiştirilmiştir.

V.I.P. prototype - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    3

Hayatımda oynadığım güzel stratejilerden biridir Total War serisi... Teşekkürler..

V.I.P. The Assasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlgimi çekmedi :S

Benimde

©Copyright OnlineOyun & Since 2006
    █║▌│ █║▌ ║││█║█║
    ~KâbuS~

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Beceremediğim tek oyun :S
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

İndirmediğim Tek oyun

©Copyright OnlineOyun & Since 2006
    █║▌│ █║▌ ║││█║█║
    ~KâbuS~

OO Moderatör
    ErDooM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çOK güzel oynarım vede bence oynayın güzel bir oyunm çok seviorum şahsen

V.I.P. Bilq3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

total war serisini tek geçerim.
    This is Anesthesia Style

Hepsi gitti bitti. Tek gerçek okul

Those three words are never enough...
    <Florancia3

Alıntı sefakurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sağol aga
    SefaKurt böyle saol veya teşekkür etmene gerek yok eğer teşekkür edeceksen teşekkür et butonuna basabilirsin biliyorsunki forumumuzda post kasmak yasak !
    Konu Earendil tarafından (07-02-2010 Saat 05:01 PM ) değiştirilmiştir.

Muhteşem bir oyundur. Sesleriyle beni büyüler.
    Komutan: Attaaaaaaaaaaaaaaaaaack !
    Askerler hep bir ağızdan : YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH !

bilgi

Bilgi

Benim Müzik Arşivim.24 Klasör. Arşiv

Beni hatırlamanız dileğiyle...

Forum Lvl 150 wqor213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    1

Burası yeri değil ama konu kaynaşmışkine Age of Mythology lan adresi bilen varmı online oynucam?

Bir kere oynama fırsatı bulmuştum Güzeldi ama Age Of Empires 3 ve Age Of Empires Mythology daha çok beğenmiştim

Edited ; enya [OO Logo]

Bende bi ara oynamıştım oyun zevkliydi 1 saat oynadıktan sonra bırakmıştım

güzel oyun, severim bende! strateji eskiden çok oynardık, civilization facebook a gelse de oynasak.

Alıntı cronos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel oyun, severim bende! strateji eskiden çok oynardık, civilization facebook a gelse de oynasak.
    civilzation hiç oynamadım ya çok merak etmişmdir hep bi ara indirip denemek lazım

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Alıntı ScofieLd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    civilzation hiç oynamadım ya çok merak etmişmdir hep bi ara indirip denemek lazım
    sid meier'in bütün oyunlarını (simulasyon/strateji) oynamışımdır. efsaneydi bir zamanlar. civilization da okulda tarih dersinde oynatılsa yeridir

sid meier'in bütün oyunlarını (simulasyon/strateji) oynamışımdır. efsaneydi bir zamanlar. civilization da okulda tarih dersinde oynatılsa yeridir
    ah ah okulda herkeze leptop olsaaaa japonya daki gibi

---------- Mesaj birleştirildi zaman 11:34 PM ---------- Önceki mesaj zaman 11:34 PM ----------

ah ah okulda herkeze leptop olsaaaa japonya daki gibi

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Onu bunu bilmem ama 200lük işçilerden oluşmuş bir orduyu 32lik assasin ordusunun üstüne sürdüğümde karşı tarafın kaçışmasını hiç bir oyunda görmedim .
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

Standart Cevap: Rome Total War

Total War gibisi gelmedi - Özellikle İmperial Total war !!

---------- Mesaj birleştirildi zaman 02:49 PM ---------- Önceki mesaj zaman 02:48 PM ----------

Bu arada Rome Total War'ın Alexander eklentisi benim için büyük hayal kırıklı olmuştu.

+ Konuyu Cevapla