+ Konuyu Cevapla
Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Dekaron-Bagi Warrior Rehberi-Elite Dekaron'a göre-Aloken Patch'inden Önce Yazılmıştır

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Dekaron-Bagi Warrior Rehberi-Elite Dekaron'a göre-Aloken Patch'inden Önce Yazılmıştır

Bu karakter öteki online oyunlarda olduğu gibi "wubaaa kırr döööök parçalaaaa" değil. Oyunun en sağlam karakteri ve adının aksine dmg 2200 lerde; ancak dead spark adlı 96 lwl skillini açınca arka arkaya kritik vuruyorsunuz ve bunu ister Mad Bloods'la 7 tane arka arkaya vurarak isterseniz carnage ile birleştirerek rakibinizi kısa süreliğine bayıltıp son darbeyi yapabilirsiniz.Kısaca Bagi Warrior lure skillerinde bunu arka arkaya 4 ila 7k arası kritiklerle birleştiriyor ve böylelikle dmg açığını kapatıyor. Dungeon'un vazgeçilmez karakteri olan bagi warriorda genel olarak lure skilleri atak skillerinin üstünde. Ancak atak skillerinde hoppidi zıppidi olan bu karakter son kombolarında sağlam çakıyor. (ErDooM'a sorabilirsiniz) Bunu PvP'de gayet rahat hissediyorsunuz. Diğer karakterlerin aksine bagi warrior anlattığım combolarla ve arka arkaya bastığı skilleriyle tam anlamıyla ustalık isteyen bir karakter.

Skill Point dağılımı

Martial Arts

Öncelikle martial artsdan başlayalım. Burda genel olarak atak skilleri bulunur. Karakterimizin en büyük dağılımı ve gücü burda olmalıdır. Genel olarak atak skilleri bulunur.

Tavsiyeler:

Mad Bloodsu asla es geçmeyin. Karakterin en önemli atak skillidir. Bunu 10 yapmanız şiddetle tavsiye edilir. Bundan sonraki skiller genel olarak tek atakta birkaç kişiyi indirebileceğimiz ve poison etkisi yaratan skillerdir. Mad Bloods'u açtıktan sonraki bütün skilleri 10 yapana kadar durmayın.
    Martial Arts Masterymizi ve Instinct power ve speed skillerimizi fullüyoruz.
    Dipnot: Carnage skilli her ne kadar lure olmasada bir lure skilli kadar etkilidir. Örneğin çevrenize bir slot yaratık toplandı. Hareket etmeden rahatlıkla lure skilleriyle can bile kaybetmeden alırsınız. Ama güçlü bir yer veya aynı anda 2 slot gelmiştir. Lurelerinizle alamadığınız bir durumda bu skill 1 yaratığa baya etkili 2 vuruş yapar. Yaratığın üstünden döndüğü yere zıplar ve bir kritik atağı gerçekleştirir. Arkasından o tek canavarımızın altında bir ateş yakar. Böylelikle lure skilleri açılana kadar potlarınızı basmış, canın büyük bir bölümünü indirmiş olursunuz.
    Dipnot: Bulls Cry en önemli lure skillerinden biridir. Sıkıştığınız zaman bunu basıp topluluğu yararak sıvışabilirsiniz. Ayrıca normal verilen dmgnin %50 fazlası kadar 3 damage verir. Bunun ne denli işe yaradığını bilemezsiniz.
    Shock Wawe adlı skillimiz ise bir stun etkisi yaratır. Bir bossa dalıyorsunuz ve bufflarınız silindi pot manyağı oldunuz.

Spirit Mastery

Burası karakterimizin lure ve dps bölümüdür. Genel olarak birden fazla kişiye dmg verir.

Tavsiyeler:

Karakterin en büyük atağı ve gücü luresi burda bulunuyor ve bunları doğru bir şekilde kullanmaya bende alışamadım. Bu nedenle ezo skiller bunlar diyip geçmeyin.

Spirit mastery'i fullüyoruz. O 3 knuckle skillinin üstüne fazla düşmenizi önermiyorum. Zaten karakterimizin fazlasıyla defansı var.
    Resist skillerine dokunmuyoruz. Aynı anda 2 resist kullanılamıyo. Buna rağmen son açılan resist skillini fullemenizi öneriyorum. Büyük bir defans sağlar.

Gelelim lurelere

chain burst ve earhquake sallayın bi işinize yaramaz.
    Tornado en ezik lure skillidir diyebilirim. Buna rağmen hayat kurtarır. Alanı geniştir.
    Violent gale'i 10lamanız tavsiye edilir. Bosslara atınca defansları bir süreliğine düşer.
    Outrage en büyük atak skillinizdir. Verin gitsin.
    Dead Spark: DPS skillidir. bütün combolar bunun üstüne kurulur.

Kısaca Bir warriorun lure skilleri ve dps skilleri ünlüdür. Dungeonun en önemli karakteridir.

Skill Dizilimi:
    1_Spirit Shout
    2_Mad Bloods
    3_Carnage
    4_Shock Wawe
    5_Dead Spark
    6_Outrage
    7_Bulls Cry
    8_Tornado
    9_Resistance

Buff skillerini kafanıza göre yerleştirin. Ama sakın aksatmayın

Son olarak Stat dağılımı

STR:270
    DEX:170
    HEAL:150

Bunu 117 lwlda sağlayabilirseniz shield 21k can 7220 ve kritik değerleri baya bir artar.

130 lwl bir baginin ne yapabileceğini burda görebilirsiniz.

http://img23.imageshack.us/gal.php?g...2802h33m33.jpg

O bölüm dungeon. Guild olarak gittiğimizde ben 122 Assasin 113 ErDooM 109 lwl'dı. O halde 18 dakika arttırdık. Ben 130 olunca tek gittim. 6dk arttı.

Alıntı Değil Alınteri
    Konu pℓαтooи tarafından (03-05-2009 Saat 11:36 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: Güncellendi
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

V.I.P. The Assasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Saol bagi war''yor.''

V.I.P. prototype - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    3

Sabitleniyore...

ExtremGamer
    Misafir

Arkadaşlar Stat Nasıl Sıfırlıyoruz Extrem Pvp Serverda Oynuyorumda Hangi NPC ismi nedir.

Bu Arada Foruma Yeni Üye Oldum Herkese Merhaba.

Süper Moderatör

slm extremgamer

stat sıfırlamayı Parca Temple'ın ortasında bulunan NPC lerden biri yapıyordu. Adını hatırlamıyorum.
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

BiqLeo
    Misafir

benim 65 bagi war kimse yenemio

Süper Moderatör

Alıntı prototype Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabitleniyore...
    Down, Elite Dekaron'a göre yazıldı.

Yazmıyorum yani..

+ Konuyu Cevapla