TAMAMI BU KONUDA Qin-Shi Tomb Görevleri (level 81-100)
Qin-Shi Tomb Level 1
Görev Adı: Armor Sample 1
Tavsiye Edilen Level: 81
NPC: Mrs Jang
Görev Tipi: Çinli
Tekrar: 3
Amaç: 80 Tomb Soldier Armor topla
Açılan Görev: Armor Sample 2
Gereken Görev: Yok
Görev Yaratıkları: Tomb Soldier
Görev Ödülü: Exp: 1070000 / GOLD 90000
Görev Konusu: Qin-Shi Tomb'daki gizli hazine dedikoduları ile pek çokları hazina avı için Jangan da toplanıyor. En çok iyi bir zırh arayanlar var ve ben onlarla sürekli bilgi alışverişinde bulunuyorum. Bir süre önce Tomb Askerlerinin giydiği zırhları duydum. Diyorlarki, bu zırh tarihi golem'ler gibi antika değerinde satılsa da, ana şekli ile bugünkü modern zırhlara çok benziyor. Bu hikayeyi duyduktan sonra golem zırhlarına dayalı yeni zırh yapmak istedim. Bana Tomb Askeri zırhı toplayıp getirirmisin? Çok para veririm.
Görev Adı: Imperial Mercenary 1
Tavsiye Edilen Level: 81
NPC: Sonhyeon
Tekrar: 5
Amaç: 300 Qin-Tombstone kes
Açılan Görev: Imperial Mercenary 2
Görev Yaratıkları: Qin - Tombstone
Görev Ödülü: Exp. 800000 / GOLD 70000
Görev Konusu: Qin-Shi Tomb'daki gizli hazinenin peşine düşenler ya yaralı olarak döndüler ya da öldüler. Bun rağmen hala insanlar hazina avına körü körüne, hayatlarını riske atarak gidiyorlar. Yaratıklar, insanlar gelip mekanlarını işgal ettikçe daha da vahşi oluyorlar ve insan kaybı artıyor. Bu majestelerinin dikkatini çekmiş ve Qin-Shi Tomb'daki yaratıkların temizlenmesini emretmiş. Majesteleri bu öfkeli yaratıkların Jangan'ı işgal edebileceğini düşünmüş. İmparatorluk güçleri şu an bu görevdeler. Fakat güçleri yeterli değil, daha çok insana ihtiyaç var. Sen bu işte becerikli görünüyorsun. Bu görevde yer almak istermisin?
Görev Adı: Armor Sample 2
Tavsiye Edilen Level: 82
Amaç: 100 Tomb Warrior Armor topla
Açılan Görev: Armor Sample 3
Gereken Görev: Armor Sample 1
Görev Yaratıkları: Tomb Warrior
Görev Ödülü: Exp. 1850000 / Gold 150000
Görev Konusu: Tekrar merhaba. Bana daha önce topladığın Tomb Soldier Armor ile birlikte yeni bir zırh daha yapıyorum. Dedikodular doğruymuş, golem zırhının dışı mükemmel. Yeni zırhın kalitesini artıracağı kesin. Herneyse, Qin-Shi Tomb'dan dönen yeni bir gezginden farklı bir hikaye duydum. Tomb daki Tomb Warrior'lar bu zırhtan çok daha sağlam ve iyi bir zırh giyiyorlarmış. Bunu duyunca o zırhlardaki işçiliği kendi yaptığımla birleştirebilirsem çok daha iyi bir zırh yapabilirim diye düşündüm. Benim için biraz Tomb Warrior Armor toplarmısın? Daha önce Tomb Soldier Armor topladığın için bunu da yapabileceğine inanıyorum.
Görev Adı: Armor Sample 3
Tavsiye Edilen Level: 83
Amaç: 125 Tomb Guard topla
Açılan Görev: Yok
Gereken Görev: Armor Sample 2
Görev Yaratıkları: Tomb Guard
Görev Ödülü: Exp. 1400000 / GOLD 120000
Görev Konusu: Tomb Soldier ve Tomb Warrior zırhları ile daha iyi zırhlar yapabilmeye başladım. Fakat yeni şeyler duydum. Qin-Shi Tomb'da Tomb Guard'lar varmış. Bu golem'lerin, diğerlerinden farklı olarak, zırhlarında kötü ruhları kovan aksessuarlar varmış. Yaptığım zırhlarda bu aksessuarları da kullanmak isterim. Dedikodu yada uydurma olabilir fakat, hırsımdan olsa gerek, yaptığım zırhın, giyeni mümkün olduğunca fazla korumasını istiyorum. Tomb Guard ları avlayıp zırhlarını toplayabilirmisin? Tomb Soldier ve Tomb Warrior larınkileri topladığın için bunu da rahat halledersin diye düşünüyorum.
Görev Adı: Imperial Mercenary 2
Tavsiye Edilen Level: 83
Amaç: 400 Shi-Tombstone kes
Açılan Görev: Imperial Mercenary 3
Gereken Görev: Imperial Mercenary 1
Görev Yaratıkları: Shi - Tombstone
Görev Ödülü: Exp. 1130000 / GOLD 95000
Görev Konusu: Hoşgeldin. Geçen sefer iyi iş çıkardın. Şimdi sana daha zor bir görev vermek istiyorum. Shi-Tombstone'u yok etmen gerekecek. Senin yeteneklerine sahip birisi için bu görevi yapmak zor olmayacaktır. İlgileniyormusun?
Görev Adı: Imperial Mercenary 3
Tavsiye Edilen Level: 84
Amaç: 500 Bloody Tombstone kes
Gereken Görev: Imperial Mercenary 2
Görev Yaratıkları: Bloody Tombstone
Görev Ödülü: Exp. 1500000 / GOLD 120000
Görev Konusu: Tekrar selam. Verilen görevleri kolayca bitirdiğin için bu sefer sana daha bir görev teklif edeceğim. Bloody Tombstone adındaki yaratıklar imparatorluk ordusu için çok zorlu yaratıklar. Bunlardan 500 tanesini öldürmeni istiyorum. Eğer öncekiler gibiysen bu görev de senin için çocuk oyuncağı olacaktır.
Görev Adı: In Search of a Friend
Başlangıç NPC: Juyeong
Bitiş NPC: Flora
Tekrar: 1
Amaç: Maceracı Flora ile konuş
Açılan Görev: Traces
Görev Yaratıkları: Yok
Görev Ödülü: Exp. 10500
Görev Konusu: Beraber büyüdüğüm bir çocukluk arkadaşım var. Benim için bir aile gibidir ve "eğlence" işine girdikten sonra bile bana çok nazik davrandı. Fakat bu aralar kayıp. Birisi ona evlenme teklif etmişti fakat Qin-Shi Tomb daki gezisinden bir daha geri dönmedi. O da onun peşinden gitti ve hala dönmedi. Bu da beni çok endişelendiriyor. Lütfen onu bulmama yardım et. Gitmeden önce Maceracı Flora'nın çetesinden bazı kişilerle birlikte gideceğini söylemişti. Belki Flora'ya çetesinin nerede olduğunu sorarsan arkadaşımı da bulabilirsin. Bana yardım edecekmisin?
Görev Adı: Traces
Başlangıç NPC: Flora
Amaç: 50 tane Tomb Archer yayı topla
Açılan Görev: The News
Gereken Görev: In Search of a Friend
Görev Yaratıkları: Tom Archer
Görev Ödülü: Exp. 1500000
Görev Konusu: Jangan da maceracilar birliğini kurduğumdan beri çok sayıda maceracı ile tanıştım. Bunlar arasında yeni Qin-Shi Tomb'dan dönenler de var. Hepsi güvenli olarak geri dönebildiler. Belki onlara Juyeong'un arkadaşını sorabilirsin. Fakat onlar şu an başka bir görev için yoldalar ve gelmeleri biraz sürecek. Onların dönmesini beklerken, eğer meşgul değilsen, bana bir iyilik yaparmısın?
Görev Adı: The News
Tavsiye Edilen Level: 85
Başlangıç NPC: Flora
Amaç: Arkadaşı ile ilgili haberleri Entertainer Juyeong a ilet.
Açılan Görev: Vengeance for a Friend
Gereken Görev: Traces
Görev Ödülü: Exp. 10800
Görev Konusu: Sen yay toplamaya gitmişken, Juyeong'un arkadaşı ile gitmiş olan maceracılar döndüler. Acil işleri çıktığı için uzun bir yolculuk için tekrar ayrılmak zorunda kaldılar fakat sana söylemem için Juyeong'un arkadaşı ile ilgili haberler verdiler. Qin-Shi Tomb'da kızın nişanlısına ve arkadaşlarına rastlamışlar. Erkek arkadaşı onu görünce şok olmuş. Hiçbir dövüş bilgisi olmayan nişanlısını böylesine tehlikeli bir yere sürüklediği için kendisini suçlamış ve hemen Jangan'a geri dönmeye karar vermiş. Onlar gittikten sonra, onların gittikleri yönde çığlıklar duyulmuş. Maceracılar hemen koşup gittiklerinde ikisinin Tomb Bowman tarafından pusuya düşürüldüğünü görmüş. Erkek umutsuzca nişanlısını korumaya çalışırken her ikisi de ölmüşler. Juyeong a böyle kötü bir haberi aktarmak benim için de çok üzücü. Ama yine de çok sevdiği çocukluk arkadaşı ile ilgili haberleri iletmeliyiz. Gidip anlatacakmısın?
Görev Adı: Vengeance for a Friend
Başlangıç NPC: Juyeong
Bitiş NPC: Juyeong
Amaç: 500 Tomb Bowman öldür
Gereken Görev: The News
Görev Yaratıkları: Tomb Bowman
Görev Ödülü: Exp. 1570000 / GOLD 240000 / Skill Exp. 50000
Görev Konusu: En iyi arkadaşımın ve nişanlısının ölümünü kabullenmem uzun zaman alacak. Hala sesi kulaklarımda *sessizce ağlar* . Arkadaşımın bu şekilde ölmesi çok acı. Onun ve nişanlısının hayatlarına karşılık Tomb Bowman'leri öldürmek isterdim. Belki o zaman ruhları huzura kavuşur. Bana yardım edermisin?
Görev Adı: Leegeuk’s Worry 1
Başlangıç NPC: Leegeuk
Bitiş NPC: Leegeuk
Amaç: Cadı Dansçı Miaoryeong ile konuş
Açılan Görev: Leegeuk’s Worry 2
Görev Ödülü: Exp. 21000
Görev Konusu: Oh Hayır! Bir hırsız Tüccarlar Birliğini soymuş. Çaldığı pahalı ürünler ve para olsaydı bu kadar üzülmezdim. Hırsız tüccar bilgilerinin olduğu defteri çalmış. Eğer bu belgeler haydutlar arasında yayılırsa tüccarlar çok zor durumda kalacaklar ve sonunda ticaret için Jangan'a gelmeyecekler. Avcılar Birliğinden (Hunters Guild) yardım istedim fakat durum o kadar acil ki defteri geri getirmesi için daha fazla kişi kiralamam gerekiyor. Eğer defteri geri getirebilirsen sana yüklü para veririm.
Görev Adı: Leegeuk’s Worry 2
Başlangıç NPC: Leegeuk
Bitiş NPC: Miaoryeong
Amaç: Merchants Guild hırsızını yakala
Gereken Görev: Leegeuk’s Worry 1
Görev Yaratıkları: Qin-Shi Tomb Level 1 de Guild hırsızı
Görev Ödülü: Exp. 250000 / Hwajung's repair Hammer
Görev Konusu: Eğer Miaoryeong'un dediği doğru ise hırsız Qin-Shi Tomb'a gitmiş. Tomb'a gidip hırsızı bulmalı ve defteri geri almalıyız. Fakat bilgileri başkalarına satıp satmadığını da öğrenmeliyiz, bu yüzden canlı yakalamalıyız. Onu yakalamamıza yardım edecekmisin?
CronoS@OnlineOyun tarafından türkçeye çevrilmiştir.
Kaynak: mmosite.com
TAMAMI BU KONUDA http://www.onlineoyun.gen.tr/forum/s...-81-100-a.html