Konu Kilitli
Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Qin-Shi Tomb Görevleri Seviye 1 (level 81-85)

Standart Qin-Shi Tomb Görevleri Seviye 1 (level 81-85)

TAMAMI BU KONUDA Qin-Shi Tomb Görevleri (level 81-100)

Qin-Shi Tomb Level 1
    Görev Adı: Armor Sample 1
    Tavsiye Edilen Level: 81
    NPC: Mrs Jang
    Görev Tipi: Çinli
    Tekrar: 3
    Amaç: 80 Tomb Soldier Armor topla
    Açılan Görev: Armor Sample 2
    Gereken Görev: Yok
    Görev Yaratıkları: Tomb Soldier
    Görev Ödülü: Exp: 1070000 / GOLD 90000
    Görev Konusu: Qin-Shi Tomb'daki gizli hazine dedikoduları ile pek çokları hazina avı için Jangan da toplanıyor. En çok iyi bir zırh arayanlar var ve ben onlarla sürekli bilgi alışverişinde bulunuyorum. Bir süre önce Tomb Askerlerinin giydiği zırhları duydum. Diyorlarki, bu zırh tarihi golem'ler gibi antika değerinde satılsa da, ana şekli ile bugünkü modern zırhlara çok benziyor. Bu hikayeyi duyduktan sonra golem zırhlarına dayalı yeni zırh yapmak istedim. Bana Tomb Askeri zırhı toplayıp getirirmisin? Çok para veririm.

Görev Adı: Imperial Mercenary 1
    Tavsiye Edilen Level: 81
    NPC: Sonhyeon
    Tekrar: 5
    Amaç: 300 Qin-Tombstone kes
    Açılan Görev: Imperial Mercenary 2
    Görev Yaratıkları: Qin - Tombstone
    Görev Ödülü: Exp. 800000 / GOLD 70000
    Görev Konusu: Qin-Shi Tomb'daki gizli hazinenin peşine düşenler ya yaralı olarak döndüler ya da öldüler. Bun rağmen hala insanlar hazina avına körü körüne, hayatlarını riske atarak gidiyorlar. Yaratıklar, insanlar gelip mekanlarını işgal ettikçe daha da vahşi oluyorlar ve insan kaybı artıyor. Bu majestelerinin dikkatini çekmiş ve Qin-Shi Tomb'daki yaratıkların temizlenmesini emretmiş. Majesteleri bu öfkeli yaratıkların Jangan'ı işgal edebileceğini düşünmüş. İmparatorluk güçleri şu an bu görevdeler. Fakat güçleri yeterli değil, daha çok insana ihtiyaç var. Sen bu işte becerikli görünüyorsun. Bu görevde yer almak istermisin?

Görev Adı: Armor Sample 2
    Tavsiye Edilen Level: 82
    Amaç: 100 Tomb Warrior Armor topla
    Açılan Görev: Armor Sample 3
    Gereken Görev: Armor Sample 1
    Görev Yaratıkları: Tomb Warrior
    Görev Ödülü: Exp. 1850000 / Gold 150000
    Görev Konusu: Tekrar merhaba. Bana daha önce topladığın Tomb Soldier Armor ile birlikte yeni bir zırh daha yapıyorum. Dedikodular doğruymuş, golem zırhının dışı mükemmel. Yeni zırhın kalitesini artıracağı kesin. Herneyse, Qin-Shi Tomb'dan dönen yeni bir gezginden farklı bir hikaye duydum. Tomb daki Tomb Warrior'lar bu zırhtan çok daha sağlam ve iyi bir zırh giyiyorlarmış. Bunu duyunca o zırhlardaki işçiliği kendi yaptığımla birleştirebilirsem çok daha iyi bir zırh yapabilirim diye düşündüm. Benim için biraz Tomb Warrior Armor toplarmısın? Daha önce Tomb Soldier Armor topladığın için bunu da yapabileceğine inanıyorum.

Görev Adı: Armor Sample 3
    Tavsiye Edilen Level: 83
    Amaç: 125 Tomb Guard topla
    Açılan Görev: Yok
    Gereken Görev: Armor Sample 2
    Görev Yaratıkları: Tomb Guard
    Görev Ödülü: Exp. 1400000 / GOLD 120000
    Görev Konusu: Tomb Soldier ve Tomb Warrior zırhları ile daha iyi zırhlar yapabilmeye başladım. Fakat yeni şeyler duydum. Qin-Shi Tomb'da Tomb Guard'lar varmış. Bu golem'lerin, diğerlerinden farklı olarak, zırhlarında kötü ruhları kovan aksessuarlar varmış. Yaptığım zırhlarda bu aksessuarları da kullanmak isterim. Dedikodu yada uydurma olabilir fakat, hırsımdan olsa gerek, yaptığım zırhın, giyeni mümkün olduğunca fazla korumasını istiyorum. Tomb Guard ları avlayıp zırhlarını toplayabilirmisin? Tomb Soldier ve Tomb Warrior larınkileri topladığın için bunu da rahat halledersin diye düşünüyorum.

Görev Adı: Imperial Mercenary 2
    Tavsiye Edilen Level: 83
    Amaç: 400 Shi-Tombstone kes
    Açılan Görev: Imperial Mercenary 3
    Gereken Görev: Imperial Mercenary 1
    Görev Yaratıkları: Shi - Tombstone
    Görev Ödülü: Exp. 1130000 / GOLD 95000
    Görev Konusu: Hoşgeldin. Geçen sefer iyi iş çıkardın. Şimdi sana daha zor bir görev vermek istiyorum. Shi-Tombstone'u yok etmen gerekecek. Senin yeteneklerine sahip birisi için bu görevi yapmak zor olmayacaktır. İlgileniyormusun?

Görev Adı: Imperial Mercenary 3
    Tavsiye Edilen Level: 84
    Amaç: 500 Bloody Tombstone kes
    Gereken Görev: Imperial Mercenary 2
    Görev Yaratıkları: Bloody Tombstone
    Görev Ödülü: Exp. 1500000 / GOLD 120000
    Görev Konusu: Tekrar selam. Verilen görevleri kolayca bitirdiğin için bu sefer sana daha bir görev teklif edeceğim. Bloody Tombstone adındaki yaratıklar imparatorluk ordusu için çok zorlu yaratıklar. Bunlardan 500 tanesini öldürmeni istiyorum. Eğer öncekiler gibiysen bu görev de senin için çocuk oyuncağı olacaktır.

Görev Adı: In Search of a Friend
    Başlangıç NPC: Juyeong
    Bitiş NPC: Flora
    Tekrar: 1
    Amaç: Maceracı Flora ile konuş
    Açılan Görev: Traces
    Görev Yaratıkları: Yok
    Görev Ödülü: Exp. 10500
    Görev Konusu: Beraber büyüdüğüm bir çocukluk arkadaşım var. Benim için bir aile gibidir ve "eğlence" işine girdikten sonra bile bana çok nazik davrandı. Fakat bu aralar kayıp. Birisi ona evlenme teklif etmişti fakat Qin-Shi Tomb daki gezisinden bir daha geri dönmedi. O da onun peşinden gitti ve hala dönmedi. Bu da beni çok endişelendiriyor. Lütfen onu bulmama yardım et. Gitmeden önce Maceracı Flora'nın çetesinden bazı kişilerle birlikte gideceğini söylemişti. Belki Flora'ya çetesinin nerede olduğunu sorarsan arkadaşımı da bulabilirsin. Bana yardım edecekmisin?

Görev Adı: Traces
    Başlangıç NPC: Flora
    Amaç: 50 tane Tomb Archer yayı topla
    Açılan Görev: The News
    Gereken Görev: In Search of a Friend
    Görev Yaratıkları: Tom Archer
    Görev Ödülü: Exp. 1500000
    Görev Konusu: Jangan da maceracilar birliğini kurduğumdan beri çok sayıda maceracı ile tanıştım. Bunlar arasında yeni Qin-Shi Tomb'dan dönenler de var. Hepsi güvenli olarak geri dönebildiler. Belki onlara Juyeong'un arkadaşını sorabilirsin. Fakat onlar şu an başka bir görev için yoldalar ve gelmeleri biraz sürecek. Onların dönmesini beklerken, eğer meşgul değilsen, bana bir iyilik yaparmısın?

Görev Adı: The News
    Tavsiye Edilen Level: 85
    Başlangıç NPC: Flora
    Amaç: Arkadaşı ile ilgili haberleri Entertainer Juyeong a ilet.
    Açılan Görev: Vengeance for a Friend
    Gereken Görev: Traces
    Görev Ödülü: Exp. 10800
    Görev Konusu: Sen yay toplamaya gitmişken, Juyeong'un arkadaşı ile gitmiş olan maceracılar döndüler. Acil işleri çıktığı için uzun bir yolculuk için tekrar ayrılmak zorunda kaldılar fakat sana söylemem için Juyeong'un arkadaşı ile ilgili haberler verdiler. Qin-Shi Tomb'da kızın nişanlısına ve arkadaşlarına rastlamışlar. Erkek arkadaşı onu görünce şok olmuş. Hiçbir dövüş bilgisi olmayan nişanlısını böylesine tehlikeli bir yere sürüklediği için kendisini suçlamış ve hemen Jangan'a geri dönmeye karar vermiş. Onlar gittikten sonra, onların gittikleri yönde çığlıklar duyulmuş. Maceracılar hemen koşup gittiklerinde ikisinin Tomb Bowman tarafından pusuya düşürüldüğünü görmüş. Erkek umutsuzca nişanlısını korumaya çalışırken her ikisi de ölmüşler. Juyeong a böyle kötü bir haberi aktarmak benim için de çok üzücü. Ama yine de çok sevdiği çocukluk arkadaşı ile ilgili haberleri iletmeliyiz. Gidip anlatacakmısın?

Görev Adı: Vengeance for a Friend
    Başlangıç NPC: Juyeong
    Bitiş NPC: Juyeong
    Amaç: 500 Tomb Bowman öldür
    Gereken Görev: The News
    Görev Yaratıkları: Tomb Bowman
    Görev Ödülü: Exp. 1570000 / GOLD 240000 / Skill Exp. 50000
    Görev Konusu: En iyi arkadaşımın ve nişanlısının ölümünü kabullenmem uzun zaman alacak. Hala sesi kulaklarımda *sessizce ağlar* . Arkadaşımın bu şekilde ölmesi çok acı. Onun ve nişanlısının hayatlarına karşılık Tomb Bowman'leri öldürmek isterdim. Belki o zaman ruhları huzura kavuşur. Bana yardım edermisin?

Görev Adı: Leegeuk’s Worry 1
    Başlangıç NPC: Leegeuk
    Bitiş NPC: Leegeuk
    Amaç: Cadı Dansçı Miaoryeong ile konuş
    Açılan Görev: Leegeuk’s Worry 2
    Görev Ödülü: Exp. 21000
    Görev Konusu: Oh Hayır! Bir hırsız Tüccarlar Birliğini soymuş. Çaldığı pahalı ürünler ve para olsaydı bu kadar üzülmezdim. Hırsız tüccar bilgilerinin olduğu defteri çalmış. Eğer bu belgeler haydutlar arasında yayılırsa tüccarlar çok zor durumda kalacaklar ve sonunda ticaret için Jangan'a gelmeyecekler. Avcılar Birliğinden (Hunters Guild) yardım istedim fakat durum o kadar acil ki defteri geri getirmesi için daha fazla kişi kiralamam gerekiyor. Eğer defteri geri getirebilirsen sana yüklü para veririm.

Görev Adı: Leegeuk’s Worry 2
    Başlangıç NPC: Leegeuk
    Bitiş NPC: Miaoryeong
    Amaç: Merchants Guild hırsızını yakala
    Gereken Görev: Leegeuk’s Worry 1
    Görev Yaratıkları: Qin-Shi Tomb Level 1 de Guild hırsızı
    Görev Ödülü: Exp. 250000 / Hwajung's repair Hammer
    Görev Konusu: Eğer Miaoryeong'un dediği doğru ise hırsız Qin-Shi Tomb'a gitmiş. Tomb'a gidip hırsızı bulmalı ve defteri geri almalıyız. Fakat bilgileri başkalarına satıp satmadığını da öğrenmeliyiz, bu yüzden canlı yakalamalıyız. Onu yakalamamıza yardım edecekmisin?

CronoS@OnlineOyun tarafından türkçeye çevrilmiştir.
    Kaynak: mmosite.com

TAMAMI BU KONUDA http://www.onlineoyun.gen.tr/forum/s...-81-100-a.html
    Konu cronos tarafından (30-03-2009 Saat 12:35 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: level 3 çevirisi eklendi

yavuz16
    Misafir

Standart Qin-Shi Tomb Görevleri (level 81-100)

gerekli bir konuydu ilgilenip paylastıgınız icin tesekkurler... emeginize saglık...

Exclamation

level 3 çevirisi de eklendi.

Forum Lvl 150 tExAs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Wink

eyw abi
    Biz bir günde kral olmadık,bir günde de tahttan inmeyiz...

Alıntı tExAs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyw abi
    ayıpsın koç

Eshkiya
    Misafir

merhaba,

Görev Adı: Accessory Material 3

burada toplanan bi young taşları nerede kırılıyor bilgisi olan varsa paylaşırsa güzel olur..

Alıntı Eshkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba,

Görev Adı: Accessory Material 3

burada toplanan bi young taşları nerede kırılıyor bilgisi olan varsa paylaşırsa güzel olur..
    başlangıç ve bitiş NPC si JinJin görünüyor?
    Taşları topladıktan sonra JinJin e gidip konuştunmu tekrar?

Görevleri aşağıdaki konuya taşıdım:
    http://www.onlineoyun.gen.tr/forum/s...-81-100-a.html

oradan devam edelim.

Konu Kilitli