slm ben Mayan Tribe den UFO design aldım ama Broken UFO Design yazıyo ve açılmıyo bakamıyorum yardımcı olur musunuz? lütfen acil cevap verin...![]()
slm ben Mayan Tribe den UFO design aldım ama Broken UFO Design yazıyo ve açılmıyo bakamıyorum yardımcı olur musunuz? lütfen acil cevap verin...![]()
Mayan Village'e gidecekmişsin, oradaki evlerden birinde uyuyan çocuğu bulacaksın (sleeping boy). Annesiyle konuşunca, eğer çocuğu uyandırmasına yardım edersen, sana bozuk UFO dizaynı (broken UFO design) konusunda yardım edeceğini söylüyormuş. Çocuğu uyandırdığınızda ise ET'ler saldırıyormuş galiba, 1 level 110 water element ET ve diğer düşük level ET'ler, water ET'yi öldürdüğünde yerini earth ET alıyor vs.
cevabın için teşekkür ederim![]()
slm ben DS questi yapacağm bir kaç sorum var cevap verirseniz sevinirim:
1)Baked Patato lazımmış kaç tane gerekiyo?
2)Baked Patato'yu sea animals dışında başka bir yerden toplama şansım varmı?
3)Baked Patato'yu hangi savaşlarda kullanmam gerekiyor?
4)Baked Patato'yu savaşın içinde mi kullanıcam? sp mi artırıyo..
5)Son olarak DS questi için başka bir şey lazım mı?![]()
çok soru sordum ama cevaplarınızı bekliyorumm....![]()
VIP card ne işe yarıyoo?![]()
Biraz nette bakındım. Baked Potato hedefin tüm sp sini sıfırlıyor anladığım kadarıyla. Item mall'dan alınan sweet potato %80 sp azaltıyor deniyor.
Baked Potato veren görevler
- Hijacker in the desert
- I Want to go home
- Oh! Vase!
- Unique Garden
- ve Sea Animals Instance
Buda başka bir siteden (türkçeye çevirdim, hatalı olabilir):
DS için hazırlanmak - Protective xp hapları ve baked potato'lar
Protective xp pill ve baked potatoe edinebileceğiniz yerlerden bir kaçı:
1. Chang'an - Curved Cave'de mystery treasure box'lı görev - ödül Protective xp pill
2. Yamataikoku
Old Love Letter görevi - ödül 3x protective xp pill
Sea Salt Sushi - ödül 3x protective xp pill (alchemy olmayan char üzerinde sea salt muck + muck yapabilir?)
3. Inca - The Vase görevi - Eğer doğru hatırlıyorsam orada bir kaç clay vermeniz gerekiyor - ödül baked potato
4. Egypt
European merchant - Saha çölünde - ödül 1 baked potato
Hijacker in the desert - ödül 1 baked potato
UFO'ya 1 manet stone + 3 magnet verin - potato alın, fakat bu potato'yu almadan önce bir kaç görev daha yapmanız gerekiyor olabilir.
5. Athens - mystery in book - ödül protective xp pill
http://www.onlineoyun.gen.tr/threads...P-Card-rehberi
kısaca fiyatı yarı yarıya indiriyor görünüyor.
cevaplar için çok teşekkür ederim![]()
benim junior alchemy 5 lvl ve superior alchemy için 10 lvl yapmam lazım.Hemen lvl atlamasını istiyorum bunun çabuk ve kolay yolu varmı?![]()
Ben Virgoda oynuyorum.21 level,ateş elementi.Aynı serverda olan varsa bir el atsın lütfen.Ben nasıl level atlıycam :'( çok uzun süreedir oynuyorum ama en fazla bu kadar oluyo.Burst dediğiniz şeyi açıklasanız da çok iyi olur benim için.Gs ve Burst kavramlarına fransızım.Lüffen... v.v'' Şimdiden teşekkürler.....<3<3
Nannde DADDEBAYOO !!
Betül hızlı yolu eline geçen şeyleri mümkün olduğu kadar karıştırman. EtiBurcak burst demek bazı seal dediğimiz Assistant Skill'leriyle yapılan bir tür level geçme türüdür. YouTube'dan burstun nasıl yapıldığını izleyebilirsin. Bunun için bir Electron Control'e sahip olman işine yarar ki bunu da IM puanıyla alabilirsin. IM puanı da ancak gerçek parayla alınabilir. GS'ye gelince, GS = Goddes Skill. Bu skill burst yapmak için gerekir ama aynı zamanda tüm görevlerde işe yarar. Senin için zor olur ama eğer World kanalından bağırarak yardım ararsan birini bulursun. İlk önce İnek Çiftliği'ndeki gitaristle konuş. Ardından da gidip Holy Village'nin girişindeki şelalenin arkasına geçip oradaki heykelle konuş (Artık içeride nerede olduğunu bulursun). Ardından da GS için hazırsın. GS görevi Korea'dadır. Bunu için Starter's Beach'a gidip, sonra oradan çıkıp yukarı doğru gidersen Sailor'u bulursun. Yanındaki sana yardım edecek olan kişi takımındayken Sailor'a tıklayıp Korea seçeneğini seçersen Korea'ya gidersin. Oraya gidince ilk olarak evlerden birindeki kadın ve adamla konuş. Ardından kasabadan çık ve yukarı gidip şelaleden geç. Şelaleden geçip soru işaretine doğru yürü (Soru işaretinin olduğundan emin değilim sen bulursun). Oradaki küreye tıkla. Bir savaş yaşanacak, savaşta her zaman defans yani kalkan resmi olan seçeneği kullan. Savaş bitince küreyi alıp adamla kadına geri götür. Sonra onlarla konuşup tekrar şelaleden geç. Küreyi aldığın bölümde zeminde bir işaret göreceksin. Üstüne gelirsen görevin devamına geçersin. Oradan sonra aynalara ulaşacaksın. Aynaları, ışığı birbirinden yansıtıp buza getirecek şekilde ayarla (En fazla on dakikanı alır, burada yardımcı olamam çünkü seçenekleri unuttum). Ayarlayınca kapıdan geç, heykele tıkla. Burada da savaş yaşanacak. Savaşta hep defans yap. Savaştan sonra heykelle konuş ve ona 5 Star ver. O da sana GS vereecek.
Bayağı ayrıntılı anlatmışsın.Çok teşekkür ederim. ^_^
Nannde DADDEBAYOO !!
Önemli değil ^.^