+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 Sayfadan 1. Sayfa 123 SonuncuSonuncu
Toplam 53 sonuçtan 1 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Sorularınız?

Standart Sorularınız?

Arkadaşlar oyunda uzun zamandır epeyi türk arkadaşın PM'lerini alıyorum. Ve bayağı mesaja cevap veremiyorum. Bu başlık altında oyuna dair sorularınızı sorarsanız veya herhangi birşeyde takılır anlayamazsanız yardımcı olabilirim.
    Konu Mert82 tarafından (12-10-2009 Saat 04:40 PM ) değiştirilmiştir.

tommy400
    Misafir

ewt benim birkas sorum var oyunda yaratıklardan item dusmuyor ama millet item satıyor ben baktım ama item yapan aletde bulamadım nasıl item yapacam??
    bide Virgoda oynuyormussun nick ini verebilirmisin
    Server:Virgo
    Nick:Tarkan
    Element:Earth
    Lv:17 az once oldum

Alıntı tommy400 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewt benim birkas sorum var oyunda yaratıklardan item dusmuyor ama millet item satıyor ben baktım ama item yapan aletde bulamadım nasıl item yapacam??
    bide Virgoda oynuyormussun nick ini verebilirmisin
    Server:Virgo
    Nick:Tarkan
    Element:Earth
    Lv:17 az once oldum
    Item derken? giysi türü birşeyden mi bahsettin veya başka birşey mi?
    Evde büyük eşyaları yapmak için diğer eşyalardan manufacture yapman lazım.
    Equipment yapmak için belirli formülleri kullanmalısın [www.wlodb.com - Compounds]
    Diğer itemler mi? yaratığa göre düşecek item değişiyor..
    Ne tür bir item? Bana adını söyle.
    bu arada ben virgo'da oynuyorum su an, adım Mert. Zaten daha once bir mesajlasmıstık sanırsam.

oyunad iki tane eşil anahtar varmış yerini biliyosan yazabilirmsiin acaba??

lady
    Misafir

Occident island diye biyer var mı varsa nerdee

Arkadaşlar bana yardımcı moalursanız sevinirim yha nasıl para kazanılyo acaba ?

arkadaşlar lütfen yardım edin çoq önemli
    Konu emoxia tarafından (17-05-2009 Saat 12:10 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)
    ]

Alıntı emoxia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bana yardımcı moalursanız sevinirim yha nasıl para kazanılyo acaba ?

arkadaşlar lütfen yardım edin çoq önemli
    kelan cave'de alt larla beraber bütün char larını sabah akşam item toplattırıp satarsan günde en az 2k paran olabilir. bu para char sayına göre değişebilir. etkili yollardan biri(benimde kullandığım bir yol ==)

compound yoluyla yüksek level equipment'lar yapıp satarak para kazanabilirsin(oyunun en zenginlerinin{bot kullananlar hariç} tercih ettikleri yol)

ayrıca oyunda bilmediğiniz bir YERi bulmak istiyorsanız sitedeki haritayı kullanabilirsiniz.

http://wl.igg.com/themes/images/worldmap.jpg

Drcln
    Misafir

yha bnm oyunla ılgılı hıc bı bılgım yok hıc bısı yapamıorm kıyaftmıs fln anlamadm hıc bısı bırı yardım etsn yaw

hangi server dasın?..............

kendi kıyafetlerini fln yapmak için ilk önce sermaye gerekiyor ki ben yukarda küçük bir para kazanmayla ilgili biraz bilgi verdim. paranı biriktirerek diğerlerinden alırsın ya da diğer bir rehberim olan Primary, Junior, Superior Alchemy'e bakarak kendi kıyafetini oluşturabilirsin. biraz zor ve daha yeni kişiler için anlaşılması zor olabilir~

Alıntı Mert82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kelan cave'de alt larla beraber bütün char larını sabah akşam item toplattırıp satarsan günde en az 2k paran olabilir. bu para char sayına göre değişebilir. etkili yollardan biri(benimde kullandığım bir yol ==)

compound yoluyla yüksek level equipment'lar yapıp satarak para kazanabilirsin(oyunun en zenginlerinin{bot kullananlar hariç} tercih ettikleri yol)
    Hmm teşekkürler
    ]

ya ben virgoda 69 lwl waterim ama nasil cok lwl item yapilcani bilmiyom

ben nasil item yapilcani bilmiyom ama 69 lwlim virgoda water
    Konu ozgurata tarafından (29-09-2009 Saat 06:12 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)

lordsailor
    Misafir

beyler ben yeni başladım level atlayınca pointleri nasıl vereyim karakter seçtiğimde str +2 con +1 yazıodu
    sürekli o şekildemi vereyim yoksa diğerlerinede vermem gerekio mu level 9 oldum daha fazla level atlamadan yardımcı olursanız ii olur boşa gitmesin...

ozgurata ;; burst.

lordsailor ;; elementini ve ne tür bir karakterinin olduğunu yazar mısın

burstla ne alakası var ben item diorumm

ben nasıl daha cok lvl atlarım dedin sandım prdon

hmm.. sen sadece para kas ve itemleri başkalarından al @|

ya zaten carimi caldilar

bilmedigin bir kisiye mi hesap bilgilerini verdin...
    ... = ="

ya arkadasima verdim de acamiomus o deistirmis sorun yok

betül
    Misafir

slm ben fire glaze aldım ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi??
    Konu betül tarafından (28-10-2009 Saat 06:14 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)

+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 Sayfadan 1. Sayfa 123 SonuncuSonuncu

Bu Konu İçin Etiketler