Arkadaşlar oyunda uzun zamandır epeyi türk arkadaşın PM'lerini alıyorum. Ve bayağı mesaja cevap veremiyorum. Bu başlık altında oyuna dair sorularınızı sorarsanız veya herhangi birşeyde takılır anlayamazsanız yardımcı olabilirim.![]()
Arkadaşlar oyunda uzun zamandır epeyi türk arkadaşın PM'lerini alıyorum. Ve bayağı mesaja cevap veremiyorum. Bu başlık altında oyuna dair sorularınızı sorarsanız veya herhangi birşeyde takılır anlayamazsanız yardımcı olabilirim.![]()
Konu Mert82 tarafından (12-10-2009 Saat 04:40 PM ) değiştirilmiştir.
ewt benim birkas sorum varoyunda yaratıklardan item dusmuyor ama millet item satıyor ben baktım ama item yapan aletde bulamadım nasıl item yapacam??
bide Virgoda oynuyormussun nick ini verebilirmisin
Server:Virgo
Nick:Tarkan
Element:Earth
Lv:17 az once oldum![]()
Item derken? giysi türü birşeyden mi bahsettin veya başka birşey mi?
Evde büyük eşyaları yapmak için diğer eşyalardan manufacture yapman lazım.
Equipment yapmak için belirli formülleri kullanmalısın [www.wlodb.com - Compounds]
Diğer itemler mi? yaratığa göre düşecek item değişiyor..
Ne tür bir item? Bana adını söyle.
bu arada ben virgo'da oynuyorum su an, adım Mert. Zaten daha once bir mesajlasmıstık sanırsam.
oyunad iki tane eşil anahtar varmış yerini biliyosan yazabilirmsiin acaba??
Occident island diye biyer var mı varsa nerdee
kelan cave'de alt larla beraber bütün char larını sabah akşam item toplattırıp satarsan günde en az 2k paran olabilir. bu para char sayına göre değişebilir. etkili yollardan biri(benimde kullandığım bir yol ==)
compound yoluyla yüksek level equipment'lar yapıp satarak para kazanabilirsin(oyunun en zenginlerinin{bot kullananlar hariç} tercih ettikleri yol)
ayrıca oyunda bilmediğiniz bir YERi bulmak istiyorsanız sitedeki haritayı kullanabilirsiniz.
http://wl.igg.com/themes/images/worldmap.jpg
yha bnm oyunla ılgılı hıc bı bılgım yok hıc bısı yapamıorm kıyaftmıs fln anlamadm hıc bısı bırı yardım etsn yaw
hangi server dasın?..............
kendi kıyafetlerini fln yapmak için ilk önce sermaye gerekiyor ki ben yukarda küçük bir para kazanmayla ilgili biraz bilgi verdim. paranı biriktirerek diğerlerinden alırsın ya da diğer bir rehberim olan Primary, Junior, Superior Alchemy'e bakarak kendi kıyafetini oluşturabilirsin. biraz zor ve daha yeni kişiler için anlaşılması zor olabilir~
ya ben virgoda 69 lwl waterim ama nasil cok lwl item yapilcani bilmiyom
ben nasil item yapilcani bilmiyom ama 69 lwlim virgoda water
Konu ozgurata tarafından (29-09-2009 Saat 06:12 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)
beyler ben yeni başladım level atlayınca pointleri nasıl vereyim karakter seçtiğimde str +2 con +1 yazıodu
sürekli o şekildemi vereyim yoksa diğerlerinede vermem gerekio mu level 9 oldum daha fazla level atlamadan yardımcı olursanız ii olur boşa gitmesin...
ozgurata ;; burst.
lordsailor ;; elementini ve ne tür bir karakterinin olduğunu yazar mısın
ben nasıl daha cok lvl atlarım dedin sandım prdon
hmm.. sen sadece para kas ve itemleri başkalarından al @|
bilmedigin bir kisiye mi hesap bilgilerini verdin...
... = ="
ya arkadasima verdim de acamiomus o deistirmis sorun yok
slm ben fire glaze aldım ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi??
Konu betül tarafından (28-10-2009 Saat 06:14 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)