+ Konuyu Cevapla
Toplam 18 sonuçtan 1 ile 18 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Rehber | Power-LeveLing

Standart Hızlı LVL Atlama ve İpuçları

Oyunda en iyi EXP alacağınız yaratık, sizin lvl'ınızdan 20'yi aşmayacak şekilde en yüksek olandır. Aşağıda verdiğim yaratıklarda ve yerlerde çalışırsanız, lvl'ınızın en iyi EXP'ını alırsınız. (Kendi lvl'ınızdan en az 20 lvl fazla olan yaratık/düşmanlardan atak alırsanız, giydiklerinizin hasar görme riski var ve belirli bir aşamadan sonra, yeterince hasar gördükten sonra kırılır-bozulurlar.)

Level 1-12 : Chicken Farm [North Island]

Level 13-20 : Beetle Den [South Island]

Level 21-40 : Pine Forest [South Island]

SADECE Tender Cirrus. Diğer renkli Cirrus'lar değil.

Level 41-54 : Raptor Cave(Oslya'daki 3. Mağara) [Oslya]

Level 55-80 : South Pole Cave [South Pole]

Yapılması Gerekenler

• Yanınızda her zaman fazlasıyla HP yemekleri vs. bulundurun.
    • Her ne tür olursanız olun, büyücü bile olsanız, çalışırken (lvl atlamaya gittiğinizde) "ok" kullanın.(Bow) Her ne lvl olursa olsun, pet'inizin ve sizin "ok" kullanmanız gerekir. Hem hızlıdır, hem de olduğundan fazla, +attack bonusu verir.
    • Pet'inizin ve kendinizin SPD'leri aynı veya birbirlerine çok yakın olmaları gerekir. Bu hızların aynı olmaları sonucu düşmana birlikte saldırırsınız(combo yapmış olursunuz), ayrıca birlikte vururken yapmış olduğunuz ayrıca başka bir bonus +atk size artı EXP verir.
    • Dediğim lvl'lar dışında çok yüksek lvl'lara gitmeyin. EXP veya Amity değeri kaybetmenize neden olur.
    • Size ve pet'inize +DEF veren giysileri ve equipment'ları tercih edin. Ne kadar fazla DEF, düşman tarafın size yaptığı o kadar az damage(hasar), bu da daha az yemeğe ihtiyacınız olur demek.
    • Geceleri de bilgisayarı açık tutmaya çalışın ve yanınızda yeterince yemek ile tüm gece boyunca lvl atlayın.
    • Remote'unuza dikkat edin. Auto leave'i işaretlemeyi unutmayın.(Pet'iniz veya siz öldüğünüzde otomatik olarak sizi Spawn Point'inize yollayan seçenek.) Böylece bir sonraki ölüşünüzde daha fazla EXP/Amity kaybetmemiş olursunuz.

Unuttuğum / Eklememi istediğiniz / kafanızı karıştıran birşeyolursa söyleyin.

Konu Mert82 tarafından (05-03-2009 Saat 03:34 PM ) değiştirilmiştir.

ok kullanınca daha fzla exp verdiğini bilmiyordum çok teşşekürler paylaşım için çok faydalı oldu...
    benim bu sıralarda oyunum açılmıyo şifreyi yazınca repeated login ide bişi çıkıyo neden oluyo ve nasıl çözebilirim

Eğer oyunun umulmadık şekilde kapanırsa (elektrik-internet kesilmesi gibi) repeated login hatası veriyor. Biraz beklenirse veya live support a danışılırsa sorun heemn çözülür

Yasemin
    Misafir

tesekkurler

turuncu_bnm
    Misafir

saol mert

Ne demek

Soru bekliyorum .___________________________________.

Forum LvL 1 - 20 History - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Unhappy

Arkadaş bana yardım edebilir misin?10 lv oldum ama yinede birşey satamıyorum..Yani Personal Shop felan kuramıyorum.."Not enough online time" diyor...
    Konu History tarafından (05-01-2010 Saat 08:20 PM ) değiştirilmiştir.

StreetFight
    Misafir

Mert sana pm attım cevap vermedin.. Senden oyun hakkına bilgi almak isiyorum...Cancer kaça girdigini yazarmısın _????? İsmim Bossss

@History:
    Lvl 10 olmanın yanında bir de en az 6 saatlik, char'ının oyunda olması gerekiyor. Ki zaten ben yazana kadar sorunun çözülmüştür

İsmim Mert (M, şu büyük harflerden M). Genellikle c4 teyim. ama Isntace vs. olursa eğer c1 e de geçiyorum. ya c4 ya da c1.

Arkadaş güzel yapmışsın tabloyu ama bence 30 level den sonra bu şekilde lv atlamak hiç güzel değil bir gece bekle anca 30 dan 31 olursun

biraz daha açar mısın ................ neden olmaz? ha, lvl 40 larda solediğim alan biraz yavaş olabilir ama en sağlıklısı o ==

Ama bence 35-40 arası pine forest güzel biryer deyil...Çok az exp veriyor..... Zorla 39 lv yaptım su charı

Napıcaksın-eğer dayanabiliyorsan oslya ya geçiceksin ve söyliyim lvl in 19 dan fazla küçük olduğu için equipment ların damage alabilr ve en sonunda kırılabilir

Standart Cevap: Rehber | Power-LeveLing

Mert, çok yararin oldu sana tesekku ediyoruz..senn sayende 67 lvl oldum..ama insanlari neden kiriyorsunki (arkadaslari) gstyi neden soylemiyorsunki onda super oluyo en az bi 10k+ exp aliyosn 80 lvl de adamlar kalcakmi yaratiklari oldurup hee mert birde ben taurusda oynuyorm pmem istanbul ds çok istiyorm yavv..bayiliyom ferviditye çok istiyorm ama çok çok!

Teşekkürler!

Doğru, hala bir GS rehberimiz yok sanırım, hemen hazırlıklara başlıyorum.

ya Mert kardeş senden bi ricam olcak .yha hani su ds varya 191 spli Fervidity. yav onu alcamda 5 star 1 QQ noodles (+1500 hp ) 1 baked potato var su baked potatodan kac tane gerekli?
    yardim lutfen

Satın alacaksın ve satın aldıkların mı senden potato istiyorlar? onların istediği miktarda olsa iyi olur.
    Kendi takımın var ve pestle'ın yok ve potato'larla mı yapacaksın? En az 4-5 tane. (Arkadaki ejderlerin sp'lerinin emilmesi yeterli ama işte spawn'ları da var sana kalmış.)

Ve QQ noodle bir food. Bir tane iki tane diye gerek var diyemeyiz. Ne kadar fazla, o kadar iyi.

xfurkanx aries wlo
    Misafir

slm arkadaslar 20lvdan sonra gs aldıgınızda (aries) yanıma gelin size brust yaparim daha kolay lv atlarsınız ... charlarımın isimleri ( xfurkanx=wind xberkanx=water AsiFurkan=fire)hatırlayamadıklarımda var genelde bu charlardayım (aries-2)
    (aries-7)(aries-1) pmlerinizi bekliyorum

Teşekkürler...

+ Konuyu Cevapla