+ Konuyu Cevapla
Toplam 6 sonuçtan 1 ile 6 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Flyff Uçuş Rehberi

Lightbulb Flyff Uçuş Rehberi

Oyunda uçabilmeniz için önce level 20 olmanız gerekir. Daha sonra SM, Flaris veya Darkon'daki istasyon (station) NPC'sine giderek uçuş malzemelerinden birini satın almanız gerekiyor. Alabileciğiniz en hızlı kaykay/süpürge 200,000 penya tutuyor.

Bu NPC uçuş malzemelerinin yanında, ayrıca alışveriş sisteminden de satın alabilirsiniz, veya belki oyunculardan satanlarda olabilir.

Uçuş ipuçları
    İşte başlangıç için bazı basit ipuçları:
    * Uçmak için kaykay yada süpürgenize çift tıklayın. Bir yükleme göstergesi çıkar.
    * Hareket etmesi için boşluk tuşuna (spacebar) basın.
    * A, S, D, W tuşları yön değiştirmeye yarar.
    * Düşman yada başka bir nesneye kilitlenmek için çift tıklayabilirsiniz.
    * Çantanızda uçuş malzemenize çift tıklayarak inebilirsiniz.

Uçuş EXP puanları
    Uçuş tecrübe puanları sadece uçan yaratıkları kestiğinizde kazanılıyor. Yüksek uçuş level2i dönüşleri daha düzgün yapabilmenizi sağlar.

Uçuş Malzemeleri
    İkonİsimHızAçıklama
    Magic Broom132kphBunlar kimsenin beğenmediği en dandik süpürgelerdir. Ucuz, tahta ve gerçekten fakirseniz başvuracağınız bir malzemedir.
    Kestrel Broom167kphMagic Broom'dan biraz daha hızlı ve 12k daha pahalı bir süpürgedir. Hız ve stilini artırmak için arkası 3 köşelidir.
    Flicker Broom189kphEn iyi süpürgeler arasında ikinci sıradadır. Keskin ve ok benzeri stili ile hız ve güvenlik biraradadır.
    Projan Broom218kphSüpürge tiplerinin en iyisidir. Projan broom sihirli özellikleri ve artırılmış uçuş hızı ile bilinmektedir.
    Hover Board132kphUcuz kontraplaktan ve Aibatt tırnaklarından yapılma bu kaykayların yükseklere çıkıldığında kırıldığı bilinmektedir. Ucuz ve yeni başlayanlar için uygun olabilir.
    Aero Board167kphHover kaykaylarının geliştirilmiş sürümü. Yanlar geliştirilmiş ve artık yükseklerde kırılmıyor. Bu da 12k lık bir fiyat farkı yaratıyor.
    Wilduck Board189kphİyi olduğu düşünülebilir. Bu kaykay kıtalarda araştırma yapmak için dizayn edilmiş.
    Ignice Board218kphBu kaykaya yaratıcısı Flaris astronomi merkezi'nden Noier Ignice'nin adı verilmiş. Bu 200k lık kaykaylar sihirli güçlere sahip ve yüksek hız yapabiliyorlar.

Cash Shop ve Sınırlı Sürümler
    [hazırlanıyor]

Forum Lvl 150 DesAngel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tesekkürler.

KraToSarP
    Misafir

Tesekkürler.

teşekkür butonuna basmanız yeterli, ayrıca tesekkur mesajı yazmanıza gerek yok

onenn1997
    Misafir

Arkadaşlar ben ne kadar çalıssamda havadaki yaratıklara kenetlenemedim nasıl oluyo yaa anlamadım

Alıntı onenn1997 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben ne kadar çalıssamda havadaki yaratıklara kenetlenemedim nasıl oluyo yaa anlamadım
    hızını azalt hatta havada durup dene. çift tıklamadan başka klavyede bir tuş varmıydı hatırlamıyorum. çok uzun zaman oldu oynamayalı.

+ Konuyu Cevapla