+ Konuyu Cevapla
Toplam 14 sonuçtan 1 ile 14 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Combat Arms---> 3. Oyun türleri

V.I.P. prototype - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    3

Combat Arms'da, 4 adet oyun türü bulunmaktadır.

1. Elimination (Yok Etme) / Team Deathmatch (Takım Çarpışması)
    2. One Man Army (Tek Kişilik Ordu) / Individual Deathmatch (Herkes tek)
    3. Search & Destroy (Bul & Yoket)
    4. Capture the Flag (Bayrak Kapma)

A. Elimination (Yok Etme) / Team Deathmatch (Takım Çarpışması) Türü

Takım halinde oynanır.Göreviniz karşı takımı yoketmektir.Alpha ve Bravo olarak 2 takım vardır.Oda başlangıcında belirtilen öldürme sayısına ilk kim ulaşırsa o takım oyunu kazanır.

B. One Man Army (Tek Kişilik Ordu) / Individual Deathmatch (Herkes tek)

Takım Yoktur.Gördüğünüz her adamı öldürmek zorundasınız.Her adam sizin düşmanınızdır.Belirlenen öldürme oranını ilk kim yakalarsa oyunun galibi o olur.

C. Search & Destroy (Bul & Yoket)

Göreviniz zaman ayarlı bombanın hedefe yerleştirilmesine veya zarar vermesine engel olmaktır.Bunu yapan karşı takım oyuncularını öldürmelisiniz.2 takım halinde oynanır.Bir takım savunucu bir takım saldırıcı görevini üstlenir.Eğer saldırıcı takımdaysanız, hedefe bombayı kurmak ve engel olmaya çalışanları etkisiz hale getirmek ilk hedefinizdir.

D. Capture the Flag (Bayrak Kapma)

Oyunun klasik türü.Benim de en çok takıldığım oyun türü. Çok zevkli olabiliyor bazen. 2 takım halinde oynanır.Hedef, karşı takım bayrağını alıp kendi bayrağınızın yanına getirmektir.En çok bayrak getiren takım oyunu kazanır.

E. Spy Hunt (Casus avı)

Bence oyundaki en heyecanlı tür. Oyuna başladığınızda, harita üzerinde 3 farklı yerlerde İNTEL denilen paketler çıkıyor. Her oyuncu, bu paketlerin üçünü de almak için, birbirleriyle yarışıyor. Ancak casuslara karşı, casus olmayanlar ayrı bir takım oluşturuyor. Bir oyuncu, 3 paketi de alırsa, SUDDEN DEATH diye bir şey oluyor ve haritanın merkezinde bir alet çıkıyor. 3 paketi de toplayan casusun amacı o alete gidip E'ye basılı tutarak işini bitirmektir. SUDDEN DEATH olunca, ölen kişi bir daha doğamıyor ve 3 paketi de toplayan casus ölürse, oyunu diğer oyuncuların oluşturduğu takım kazanıyor.
    Eğer casus, oyunu kazanmak isterse, haritanın merkezindeki bilgisayara gidip, işini bitirmesi gerekiyor.
    Eğer bir oyuncu, 3 İNTEL'i de toplarsa, ona özel silahlar veriliyor. Bu silahlar; MİNİGUN, FLAME THROWER ve LAW silahlarıdır. Ancak İNTEL'lerden yalnız 1 yada 2'sini alanlar için bu durum geçersiz.

Xiany ile oynuyorduk bu türü. Belki de site içindeki ilk oynayanlar biziz.

F. Fireteam

NPC'lere karşı savaştığımız bir oyun modu. Oldukça basit ve bitirdikten sonra çeşitli ödüller geliyor. (Desert Thunder=Puşi, Cabin Fever=Zombi maskesi.) En ezik oyuncu bile, bu modu yapabilir çünkü, NPC'lerde olması gereken yapay zeka, yok. Bir yere takılıp kalıyorlar, takıldıkları için de bizim için kolay hedef oluyorlar. Bu hata bir yamayla düzeltilecektir muhakkak ancak, özellikle cabin fever'de, akıllı zombiler işimizi bayağı zorlaştıracaktır.

G. Elimination PRO

Öldüğünüz zaman, yeniden doğamadığınız elimination türü. Karşı takımın hepsini öldürmelisiniz.

H. Quarantine

Nemexis şirketi battı! Ortalığa onlarca hastalıklı insan saçılıyor! Onları durdurmak bizim görevimiz. Oyun başladığı zaman ondan geriye doğru sayılıyor. Saklanmak veya diğer askerlerin yanına katılmak için on saniyeniz var. Bu sürenin sonunda, bir veya iki kişi enfekte oluyor. (Bu siz de olabilirsiniz.) İnsanların görevi kendilerini savunmakken, enfektelerin görevi ise, virüsü diğer insanların arasına yaymak. İki dakikanın sonunda, canlı insanlar var ise, insanlar kazanıyor, eğer canlı insan kalmamışsa, enfekteler kazanıyor.

TEŞEKKÜRLER
    Konu prototype tarafından (21-01-2010 Saat 10:48 AM ) değiştirilmiştir.

Blog Yazıları
    3

Spy hunt eklendi.

pomaner1
    Misafir

bu oyunun bi ara türk serverı yoktu galiba indirmiştim açılmıyordu şimdi türkler için serwer yaptılar galiba herkes oynuo

קєรเ๓เรt
    Misafir

paylaşım için saol inş pc yi değiştirince tekrar başlayacam

V.I.P. The Assasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yaw eski bir konuyu canlandırmak gibi olmasn ama combat arms aşkım ateşledi birden
    >>>Evet.İlk oynayan senle biziz sanırım. en sevdigim silahı minigun..ortada adam brakmiyor xD

OO Moderatör
    ErDooM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ya ne oynuyoduk

Biz OO Team falan kurmuştuk dimi? Ne oldu ona ?

V.I.P. The Assasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kurduk ama oyunu 1-2 ay oynadık sıkmaya başladı sonra.Yeni oyunlar bulduk.Devam eden brt vardı onu biliyordum o kadar. =)

Blog Yazıları
    3

Alıntı Thє Aѕѕаѕiи Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kurduk ama oyunu 1-2 ay oynadık sıkmaya başladı sonra.Yeni oyunlar bulduk.Devam eden brt vardı onu biliyordum o kadar. =)
    Heao, brt devam ediyor. Ben de arada internet cafede oynuyorum arkadaşlarla. Tüm cafeye yaydık oyunu. Klanımız bile var

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Capture the flag bana csnin yan oyunlarından olan bir oyunu hatırlattı [team fortress] ne oynardık
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

OO Moderatör

Bende tekrar indirdim Ben oyunu zorunlu bırakmıştım girmiyodu oyunaaaaa

B я T
    Misafir

Ben devam ediyodum ama şuan fazla oynamıyorum sizleride beklerim . Ben clan kurmuştum herkesi beklerim

OO Moderatör

Yaaaaaa lanettt OLsunnnn Üye alamıyorum üye alıyo başka biri oyuna onla giremiyorum üye alıyorum oyuna giriyorum server ekraanında donuyo hepsi benimi bulurr yaaaa

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı B я T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben devam ediyodum ama şuan fazla oynamıyorum sizleride beklerim . Ben clan kurmuştum herkesi beklerim
    Başlıyorum, gelebilirim
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

Blog Yazıları
    3

Elimination PRO ve Fireteam eklendi. Quarantine'i unutmuşum, o da eklendi.
    Konu prototype tarafından (21-01-2010 Saat 10:51 AM ) değiştirilmiştir.

+ Konuyu Cevapla