arkadaşlar ya 33 leveldeki soldier manho dan alınan lost ring aldım ong lardan kesmem gerekliymiş 3 saattir kesiorum hala çıkmadı buy üzük eğer yapan varsa nereden çıktığnı bilen yazsın yaw deli olcam :=)
arkadaşlar ya 33 leveldeki soldier manho dan alınan lost ring aldım ong lardan kesmem gerekliymiş 3 saattir kesiorum hala çıkmadı buy üzük eğer yapan varsa nereden çıktığnı bilen yazsın yaw deli olcam :=)
Arkadaş lost ring görewi için onglardan kesmen şart ama onglar turuncu yanıyorsa çıkmıyor sanırım çünkü bana turuncu yandığında 4-5 saat uğraştım çıkmadı dedim bunlamı uğraşacam gittim scorpion görevini yaptım sonra verdim ve de lwl atladım sonra onglar bana normal yandı 20 tane felan ong kestim hemen düştü yüzük istersen böyle dene eğer çıkmıyorsa pes etme elinde sonunda çıkacaktır çünkü başka yaratıktan çıkmıyor![]()
34 level normal yanıo saten :-D ben 34te yaptım yaklaşık 100-150 tane sonra çıktı Sabır herşeyin anahtarı
la ben premiumun bot kullanıom ama görev yapmıom ondan yavaş kasıom yaa
ben daha gelemedim bu lvle yaw
Ben bu görevi aldıımda ilk kestiim ongtan düşmüştü![]()
valla bu gorev benım ıcın eskıde kaldı baya ama ben bu gorev ıcın 2 gun urasmıstım bı turlu cıkmamıstı banada sabır lazım sabır bole gorevlere:-D
![]()
bizde uğraştık 3saat ama çıkmadı kör olası
BENDE ENERJİ KALMADI SON 10 DK DE ÇIKTI ÇOK ZORDU VALLA
arakdaşler köpek yattı görev için ben yattım ama nafle cıkmıyo su yüzük cıksa vercem
bu görev biraz şans işi ünkü bazılarını hemen bazıarını ise biraz zor çıkyor mesala bana zor çıktı :-D
benım 41 lvl nuker charim vardi soyuldu da canvara bi koydum nukeyi yerde görev
Bazısı ölesine Dolaşırken bi tane kesio çıkıoBize Bir hafta sora
Şans işi bunlar
![]()
hhehehehehehe
ben hatırlamıyom valla..yıllar geçti aradan