Bu oyun premiumsuz oynanmaz![]()
Sana bir taktik ilk önce bu saçma şekillerle oyuna gir silk al onlada pre al. sonra tek atarsın
Gereksiz mesajlar silindi![]()
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
tamam![]()
bence bunla uğraşacağınıza kubas un bi tane hızlandırıcı cheat engine programı var onu kullanın girme ihtimaliniz artar![]()
ama oyunda populade olan serwer yoksa
ben cheat engineyi denedim açıldı charım gözükmedi cheat ernginesiz açtım açıldı o programda bi yamuk war dikkat edin
Konu zahid tarafından (31-05-2009 Saat 12:39 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)
arkadaşalr bende evde oynayanlardanım premium yoq malesefama loader ı kullanıp yanı 4 veya 5 tane yan yana acıp sonra hepsini teker teker confırımlıyorum 5 dk demeden gırıyo tabı en buyuk yardımcınız yanınızda şans oluyo
yardımcı olabıldıysem sevınırım
İmage kod kalmadıki bunuda yapalım.Modlarımız eski üst konuları silsinler bizde hevesle tıkladık acaba ne diye.Güncel kalmak lazım heran.
kardeş orda kimse varmıııııııı