astralsız ve immortalsız +6
![]()
astralsız ve immortalsız +6
![]()
sinirlari zorluyon anton .. dikkat et yanmasin
ama massallah, cesaret ister .. ben +5 ciyim.. +6 beni asiyor![]()
dayanamıyacağımı biliyorum ve ben bu gece +7 denerimc4sh4m3 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Galiba sınırları zorladım...
![]()
Harbiden yuh
Sen Alps'a gel bana bi 72+7 spear bas, kilic'ta olur
Bu arada tebrikler![]()
abi o ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben da hiç +3 basamadım 8 farklı itemde +2 yaptım +3 olmadı sn onu nasıl yaptınnnnnnnnnnn
hehe süper ben 6 astralla anca +6 yaptım dün luck stone arıyorum +7 için
valla abi tebrikler yaf . ben daha itemleri +2 yapana kadar 10 tane elixir harciyorum sonucu +0 oluyor hep![]()
Yer Hotan daki Gölün Kenarı dikkat edin +6 yı ilk girişte Basmış![]()
oyuna Girince + basmak için hiç bi yaratık kesmemiş bunlar benim tesbitimve bide silahları skil Yerine Koymuş :S bunda var bi iş
![]()
toxicfalls Nickli Üyeden Alıntı
evet güzel tespitlerşimdi 72 mg %75 spear üzerinde +7 çalışmalarım var
![]()
Hadi bakalım inş onuda basarsın memo
Bu arada +7 için tebrikler![]()
birşeyde ben belirtiyim . Ticket acık iken basmış . Ve tabiki premium unda katkısı var![]()
banada öğrentin bişiler.Bugün crt7 olan glavie stone bastım 10 tane olmuştur heralde crt5 oldu anca...![]()
![]()
![]()
bende dun +4 sos bowumu +5 e denicektim ilk seferde yandı kıl oldum sonra +2 yaptım +3 e gecerken yandı sonra mustafa abi sakin ol dedi ilk önce +2 yap dedi yaptım sonra biraz ge dedi lag sız yerelere felan gittim simdi bas dedi +3 oldu sonra dedi biraz daha gez dedi daha fazla gezdim mob felan kestim bi iki geri döndum bu sefer baska bi lagsız yerde +4 yaptım sonra gerisi sana kalmıs dedi giddim 5 dk felan mob kestim o arada bersekerimde full doldu +5 zor dedi ama sen bilirsin yine gittim lagsız yere bismilah dedim bastım ve +5 oldu :d yani bence bastıktan sonra biraz bekleyin sonra basın olay bu bi +2 yi +3 geciremedim sabır ve mustafa abinin sayesinde +0 dan 15 dk da +5 yaptım gezdim bastım arda arda bide önemli olan bide lucky powder kullanalım kullanmayanları
uyaralım![]()
Ellerine saglıkta bu kalkana bu kadar zahmet deymez be
Bunu adam etmek ıcın en az 10m ın gıder :?
200m luk kalkanın yanında 10m lafmı?![]()
bu kalkan ı +7 basıp white a vermiştim.bildiğim kadarıyla 250 m a satmıştı..the_zebani Nickli Üyeden Alıntı
buna challange tablet basıcan olucak blue basıcan olucak pff uzun ıs urasamam valla zaten challenge tablet tutana kadar ooo![]()
canım benim oyun bu sonuçta , eğlenmek için , zaman geçirmek için oynanıyor..uğraşamam diyosan neden silkroad oynuyosun anlamadım ...
zaten kalkanın son hali ;
Ayrıca ben bu topicde kalkanı övmüyorum , iyi okumamışsın gördüğüm kadarıyla tüm yazılanları...Astral ve immortalsız item ' i +5> +6
daha sonra +6> +7 basıyorum...Yani eşi benzeri olmayan bişeyi yapıyorum...
Lütfen dikkatli okuyarak cevap yazınız , yazı yazıcağınız konulara..