saol sakopa yaw bide 2clint açmayı söylermisiniz
saol sakopa yaw bide 2clint açmayı söylermisiniz
Birinci sakopa değil :-D Sagopa. (Adım Olcay) İkincisi Clint diil Client. Dikkatli Yaz Birazcık.
Sanırım O Bug Çalışmıyor Forumda ilgili konular var fakat c9 MU c10Mu ne hatası veriyormuş.
onu bosver NO DC kullanTsunami Nickli Üyeden Alıntı
![]()
sro laoder kullansanaCedriX Nickli Üyeden Alıntı
![]()
...
http://www.onlineoyun.gen.tr/forum/s...ead.php?t=1658
buradaki başlıktan
http://uploaded.to/?id=ip061i
bu sro clienti çekip , bilgisayarındaki silkroad klasörüne atarsan , tekrar tekrar gir çık yapmak zorunda kalmazsın..
saol teşekkür ederim emek etmişsin uğraşmışsın
saol paylasim icin
paylasım ıcın tşk
saol cok iyi oldu ögrendiim özellikle guildden cikma isini![]()
saol güzel şeylermiş
böyle bisey yok yalan sonuncu öyle bisey olmuyo
''yerde yan şekilde yatan bir player" den kastı lagdan olan bir bug sanırım. benimde başıma geliyor zaten.cape takılı pvp yapıyorken karşındakini yerde yan yatarak görüyorsun,ant0ny0'nun dediği gibi bu durumu düzeltmek için shifte basıp playere tıklıyorsun.
>> Bu durum sadece sizde ve karşınızdaki playerin cape takılı iken gerçekleşiyor. zaten kape takılı olmadan bu bug olmuyor.cape olmayıpta shiftle tıklarsan pk olursun![]()
Çok iyi bir paylaşım olmuş.Tebrikler...![]()
Ben guild cezasından kurtulmak için olanı denedim fakat bir işe yaramadı. Yine de sağol.![]()
sa0L.............
ozperrandy adlı arkadaş kötü birşey yazmamış sadece verilen emeği vurgulamak istemiş ve arkadaşımız forumda yenidir.Hepimizi tanımayabilir bunlar zamanla olur.yazılan bilgiler kimine saçma gelebilir , kimine mücevher gibi gelebilir.bu kişinin düşüncesine ve bilgisine bağlıdır.
Lütfen birbirinize karşı saygılı olun ortada hakaret veya küfür yok.abartılacak birşeyde yok.
Bu mesajın türkçe çevirisinde sagopa ya yardım etmiştim, hepsi de çalışan buglardı, denenmişti o zamanlar.
not: Forumda birilerinin diğerlerinden daha önce kayıt olması onu her konuda haklı yapmaz. Farklı düşünenler varsa eleştiri yapma hakkı vardır. Daha dün geldin niye eskiye laf ediyorsun diyemezsiniz.