Abiler ben bu alchemy konusunu hiç anlamıodum(hala da anlamıyorum ya neyse) o yüzden bu forumdaki yazıları okumaya başladım ama çok kafam karıştı.Mesela bi yazı okudum en kolay para kazanma yolu die, onu yazan arkadaş yaratıklardan düşen her türlü tableti ve canavara özel alchemy itemleri(Tiger foot mesela) almamızı biriktirmemizi sonra da kırdırıp içinden çıkan elemetleri pazarda satmamızı böylece süper para kascağımızı söylüyordu.Ben de malum daha 17 lwl eziq
, praya ihtiyacım var biriktirdim şöyle bi 9- 10 lwldır falan tablet
canavardan düşen alchemyleri biriktiorm.Nse bayağı bi tablet ve işte o canavar itemlerinden topladım tam nası kırdırcağımı öğrenmek için girdim yine , telfets die bi arkadaşın bu alchemy konusuna acayip kafa pattlattığını gördüm. VE bir sürü tavsiyede bulunuodu anlamadm.İtemlerden stone çıkar onları satın satmayın blue bişiler falrn hiç anlamadım.Sonra herkesin alchemyden artık anladığını elementleri satmamın da akıllıca olmadığını söylemiş.
Şimdi elimde mi patladı bu itemler , şu ana kadar elime geçen en büyük para 40k oldu.O 10 lwldır topladıklarımı NPCye satarsam çok farkeden bi para kazanamam o yüzden yardım edin lütfen çok kafam karıştı.
Telfets ya da başka biri yardım edebilir ve bu konuda naapmam gerektiğini söylerlerse çok sevinirim.
NPC ye mi satayım, kırdırıp pazarda halka mı ??![]()

) o yüzden bu forumdaki yazıları okumaya başladım ama çok kafam karıştı.Mesela bi yazı okudum en kolay para kazanma yolu die, onu yazan arkadaş yaratıklardan düşen her türlü tableti ve canavara özel alchemy itemleri(Tiger foot mesela) almamızı biriktirmemizi sonra da kırdırıp içinden çıkan elemetleri pazarda satmamızı böylece süper para kascağımızı söylüyordu.Ben de malum daha 17 lwl eziq 
Alıntı