Toplam 6 sonuçtan 1 ile 6 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: s.a beyler bi bakarmısınız

SaGo
    Misafir

Red face s.a beyler bi bakarmısınız

ben yeni karakter açıcamda acaba defansı ve atak iyi olan karakter hangisi? lütfen burdan gelen cvbı bekliyorum

memolsa
    Misafir

atack olarak bilmiyorumda defans olarak hook önerebilirim kendine ve baska birisine defans atack hızlı kosma buffları verebiliyor ayrıyeten heal ve mana yıda çoğaltıyor gayet güzel bir karakter elindeki silahda kaliteli olursa atağıda idare eder bende +4 20lvl good silah var 3-4 vurusta alıyorum benden 2 lvl yuksek yaratığı

birde fisti tavsiye edebilirim defansı da atağıda idare eder 1. skili alan skili olduğundan toplu yaratık kesebilirsin şu ana kadar bu karakterleri denediğim için bunları yazabiliyorum sadece

SaGo
    Misafir

Alıntı memolsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atack olarak bilmiyorumda defans olarak hook önerebilirim kendine ve baska birisine defans atack hızlı kosma buffları verebiliyor ayrıyeten heal ve mana yıda çoğaltıyor gayet güzel bir karakter elindeki silahda kaliteli olursa atağıda idare eder bende +4 20lvl good silah var 3-4 vurusta alıyorum benden 2 lvl yuksek yaratığı

birde fisti tavsiye edebilirim defansı da atağıda idare eder 1. skili alan skili olduğundan toplu yaratık kesebilirsin şu ana kadar bu karakterleri denediğim için bunları yazabiliyorum sadece
    ozaman ben bi hook açim beğenirsem zaten devam edebilirim

arkadaşlar bu oyuna daha başlamadım şu an da indiriyorum.Bu oyunda da diğer oyunlar gibi stat skill puanları var mı var ise hangi karakterin hangisi ve ne kadar vercez bi açıklık getirirseniz çok sevinirim.
    Konu hasan520 tarafından (28-10-2008 Saat 07:58 PM ) değiştirilmiştir.

OrionTreX
    Misafir

Nasıl Bır Oyun Bu
    Konu OrionTreX tarafından (28-10-2008 Saat 08:48 PM ) değiştirilmiştir.

MURATHAN
    Misafir

oyun guzel ben fıst crım gayet iyi