+ Konuyu Cevapla
Toplam 5 Sayfadan 5. Sayfa BirinciBirinci ... 345
Toplam 87 sonuçtan 81 ile 87 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Oynayan var mı?

Standart Cevap: Oynayan var mı?

Mert hangi serverdesin ona göre geleceğim =)

Birşey Soracaktım; Ya Bu Oyunda Hangi Serverdesin, Bende Bu Oyunu Taa İlk Çıktıından Beri Oynuyodum (ilk online oyunumdu), SOnralardan Metin2'yi Falan Öğrendim ve Bunu Bırakıp Onlara Başladım, Sonra Yeniden Döndüğümde Hiç Birşeyi Hatırlamaz Oldum, Bana Yardım Edebilirmisin ???

merhaba ben scorpio serverinda oynuyorum 89 lvl rb cahrım var oynayanlar bilir yani 189 fire oyunla ilgili herkonuda yardımcı olabilirimm 2 seneden fazladı oynuyorum sormak istediğinz ne varsa bekklerim

Talking Cevap: Oynayan var mı?

Merhaba Arkadaşlar Bende yaklaşık 6 aydır oynuyorum. toplamda 9 adet car ım var scorpio server inde ana car 173 lvl su (water) Yardımcı elemanlarım 182 ve 32 lvl su , 170 , 167 , 127 ve 41 lvl 4 adet fire , 132 lvl wind 61 lvl earth RB görevler konusunda yardımcı olabilirim takıldığınız yerlerde ama basit sorularlada oyalamayın oyunun sitesinde oyun hakkında yeterince bilgi var zeten.

---------- Mesaj birleştirildi zaman 09:21 AM ---------- Önceki mesaj zaman 09:17 AM ----------

görüşelim Tuancım aynı server daymışız
    Konu Water007 tarafından (27-04-2010 Saat 01:18 PM ) değiştirilmiştir.

ya arkadaşım mesela ben şu fatal blow skill inde takılıyorum biyardımcı olabilirmisin

Wink Cevap: Oynayan var mı?

tabiki de yanlız bu görev için 10milyona ihtiyacın var bana ver sana hemen fatal blow skili alalım. ayrıca ithiyacın varsa Js ve Ds skillerini ve bütün human pet questlerini cüzi miktarlarda para karşılığı yaparız.
    Konu Water007 tarafından (27-04-2010 Saat 09:55 AM ) değiştirilmiştir.

hahahaha water bu kadar para göz olunmaz bide bana dersin yok 3m varda hala para soruyosun diye

+ Konuyu Cevapla
Toplam 5 Sayfadan 5. Sayfa BirinciBirinci ... 345