Toplam 20 sonuçtan 1 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: kolay exp

memolsa
    Misafir

Thumbs up kolay exp

S.a. arkadaslar şimdi size kolay bir kasma yolu söyleyeceğim ilk doğduğumuz köyde kafasının üstünde daima mavi bir ışık yanan npc ( yaşlı bir adam ) var ona gidiyoruz qigong templeye giriyoruz sonra oyun ekranında en alt sağ köşede üstüne gelince qigong yazan yere tıklıyoruz ve ardından qigong traininge tıklıyoruz ve karsımıza çıkan bölmeye ne kadr afk kalacaksak ( burası size kalmıs maximum ne kadar yaza bileceğiniz söylüyor ) o kadar dakikayı yazıyoruz ve her bir dakikada size exp veriyor yaklasık olarak %2 arttırıyor ( lvl 22 de ) yani siz oyunun basında değilsiniz ama afk durumdayken charınız kasıyor gibi exp kazanıyorsunuz

şimdiden iyi kasmalar

V.I.P. _excuss_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nerden Buldun bu yolu yahf

memolsa
    Misafir

arkadaslar sadece oyunda iken değil oyunu kapatırkende yapabiliyorsunuz

oyunu kapatmadan önce gene aynı yere gidip dediğim şeyleri yapıyorsunuz fakat bu sefer offline training seciyorsunuz hepsi bu bu dediğim şeyi haberinz olsun bende bugun denedim ve gene oldu ama şöyle bir durum var orada duran zaman senin oyun içerisinde kastığın saatle alakalı o kadarını anlaya bildim

memolsa
    Misafir

arkadaslar yanlız size tavsiyem offline training yapmamanız çünkü online olarak yaptığımız training ile off olarak yaptığımız arasında exp getirisi olarak bir fark yok ama süre yönünden zararımız oluyor neden derseniz on iken daha uzun süre yapabiliyoruz ama off iken bu süre yarı yarıya azalıyor

------------------------------------------

birde merak eden olabilir bu süremiz sabit değil biz normal şekilde kastığımız zaman bu sürede artıyor

SaGo
    Misafir

ooo vaybe tşkler bende oyunu kurcalıyom bakalım başka neler var xD

taha61616
    Misafir

vay be hemen yapıyorum paylaşım için çok saol

V.I.P. prototype - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    3

Dehşet bir olaymış...

mavzer122
    Misafir

bunun sayesinde şimdi 21 lwlim çok çok saol bide bişi sorcam bu bi yılbaşı eventı gibi bişimi yoksa hep varmı ?
    Konu mavzer122 tarafından (03-01-2009 Saat 06:44 PM ) değiştirilmiştir.

ziya12
    Misafir

güzelMiŞ AbE KardeŞLik

ziya12
    Misafir

!!!!! Arkadaşlar denedim yukarıda all time left var o kadar zaman kasdırabiliyorsunuz sonra beklemeniz gerekiyor tekrar dolması çok zor !!!!!

noelbaba161
    Misafir

yha arkadasım bn qoınıng yazısını blamadım alt kosede yardımcı olabılırmısın

Forum Lvl 150 DesAngel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oo süper nerden buldun senin bulduğun birşeymi??

barbarian8992
    Misafir

ya arkadaşlar ben anlamadım resimli filan göstersiniz çok güzel olur

barbarian8992
    Misafir

ya bana yardımcı olacak kimse varmı?

PLaToMiC_
    Misafir

tam aciklamayi ben yapiyim burasi temple afk yada online olmadiginizda exp ve rep kazanmanizi sagliyor qigong yazisina tikladığınızda üst tarafta belli bir sayı vardır o sayı kaç dakika char kasma puanınız olduğunu gösterir alttada saat bazında 2 farklı zaman dilimi vardır üst tarafta daha cok saati gösteren kısım afk olarak yapabiliceğiniz train süresidir onun altındakide offline olarak yapabiliceğiniz train süresidir offline olarak train yapmak istediğinizde her dakika için 2 puanınızı alır ancak online olarak train seçerseniz her dakika için 1 puanınızı alır dolması ise lvl atladığınızda çeşitli görevleri yaptığınızda train puanı kazanırsınız ve online olduğunuz her saat için 5 train puanı kazanırsınız

Server:Emerald Tiger
    Nick:GoeTA
    LV:59
    Class:Fist
    School: OXFORD(bizim okulumuz çok sayıda türk arkadaşımız var hemen hemen hepside 40+)

Go2Sleep
    Misafir

Barbarian kardeş o yaşlı amcayı bul taoyounda sonra ztn o seni teleportluo orda sağ alt köşede bak equipmentler karakter yapılandırmaları skill gösteren kitap şeklinde butonlar var hmn onların üstündeki mavi butonlar ilk buton deil dieri ztn üstünde quiong training yazıo hadi kolay gele

colia
    Misafir

ya 488 puanım var ama hiç kasmıo nasıl olucak 0 hour 0 mins te kalıo deli olucam :S