Toplam 12 sonuçtan 1 ile 12 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Sro Hataları ve Cözümleri

RiskYourLife
    Misafir

Standart Sro Hataları ve Cözümleri

Yardımcı olabildiysem arkdaslar ne ala ::

Arkadaşlar burada belli başlı SRO hataları ve çözümleri konusunda sizleri yönlendirmeye çalışacağım.
    SRO teknik olarak biraz nazlı bir oyun diyebilirim. Güncel bir windows, güncel anakart ve ekran kartı sürücüleri ve temel birkaç program sorunsuz bir oyun deneyimi için şart.

Öncelikle SALI GÜNLERİ OYUNUN BAKIM GÜNÜDÜR. SERVERLER 07:00 - 13:00 ARASI KAPALIDIR diyeyim size.

SRO ya başlamadan önce aşağıda verdiğim programların kurulumunu ve sürücü güncellemelerini yaparsanız rahat edersiniz. Muhtemelen de sorunsuz bir şekilde oyununuzu oynarsınız. Bunları yapmanız durumunda oyunun en sık rastlanılan hatası "??????? RUNTIME ERROR" çözülecektir.

1. Windows update: "Başlat/Windows Update" simgesine tıklayın. Kalanını windows sizin için otomatik olarak halledecektir. Tabiki windows unuzun orjinal olduğunu varsayıyorum. Eğer değilse bunu yapmayın, elinizdeki windows dan da olmayın.

2.microsoft .net (Microsoft .NET Framework ) pakedi. Artık her bilgisayar için olmazsa olmaz bir paket. Muhakkak kurun.

3.Ekran kartı sürücülerinizi en güncel versiyona yükseltin.

4. Anakart sürücülerinizi en güncel versiyona yükseltin.

5. Ve son olarak NUBOT hatası. Nubot kurmayı denediniz, elinize yüzünüze bulaştırdınız, oyun sürekli the server is out of examination or cannot connect zart zurt hede hödö hatası veriyor.
    a. Öncelikle internet bağlantınızı kontrol edin. BAğlantıda bir sorununuz varsa bu hatayı alırsınız. Eğer bağlantınız sağlamsa;
    b."C:\WINDOWS\system32\drivers\etc/hosts" dosyasını notepad ile açın, içindeki Joymax ile başlayan satırı silin, kaydedin çıkın. Eski versiyon Nubot hatasını bu çözer.
    c. Olmadı mı? Satırı sildikten sonra oyunu "program ekle kaldır" dan uninstall edin. Program Files içinden SILKROAD klasörünü de silin. Oyunu yeniden kurun ve updatelerini yapın.
    d. Gene mi olmadı. Gidin Pacman veya KO oynayın. Hakkınız budur.

6. Bu yazdıklarım eğer sisteminizde bir donanım hatası veya internet bağlantınızda bir sorun (kesilme, modemsel sorunlar, firewall veya antivirus sorunu) yoksa oyunu sorunsuz oynamanızı sağlayacaktır.

TESEKKÜRLER!!

memduh
    Misafir

tmm da kardes connect hatası veriyo ne yapcaz

kankhy
    Misafir

delırıcem yha bende sılkroad legen 4 ü yukledım setup a tıklıorum ama şöyle bir hata werıyor " This is a client file that can be used after the legend 4 update " ne yapmalıyım nolur yardım edın cıldırcamm ..

Alıntı kankhy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    delırıcem yha bende sılkroad legen 4 ü yukledım setup a tıklıorum ama şöyle bir hata werıyor " This is a client file that can be used after the legend 4 update " ne yapmalıyım nolur yardım edın cıldırcamm ..
    Sürekli deneyeceksin, kurulumu çalıştırdığında sro sunucularına bağlantı kurmaya çalışıyor, kuramazsa bu hatayı veriyor.
    Çözümü: arka arkaya deneyeceksin kurmayı. Yani çalıştıracaksın, hata verirse hata mesajına ok leyip tekrar çalıştıracaksın kurulumu.

not: Web tarayıcıda www.silkroadonline.net yazıp aç. Site açıldığı sırada dene kurulumu çalıştırmayı. Belki start gelmemesi ile aynı taktik tutar.

punkk
    Misafir

ya bende yukledim sorunsuzca oynuyodum 1 yadır son 2 gundur this vversion falan bişeyler diyo atıyo oyundan please re insstal falan diyo yukluyorum yine aynı hatayı veriyo oyunda durup dururken the veriosn lastes please re install diyo bi yardımcı olursanız sevinirim. bot falan yuklu değil pc de

tam olaraK resim koyarmısn hatann??

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

punkk
    Misafir

tamam şimdi giriyorum ve hatayı alınca direk ss cekip koyuyorum..

punkk
    Misafir

işte bu hata arkadaşlar clienti 3 kes sildim ve yeniden yükeldim oyuna giriyorum 3 4 saat sonra bu hatayı veriyor sinir oldum ama

Konu punkk tarafından (06-08-2009 Saat 01:37 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)

Hmm hata acaba iLLegal program kullanmaktan olabiliR Loader fln kullanıormusn ? Tekrar kurmayi dene orda Lütfen siLkroad Online tekraR kurun dior

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

punkk
    Misafir

sroking kullanmıştım ama silip yeniden yükeldim zaten pc kafayı yemişti format attım 3 kez yükledim sro yu ama yine aynı hata :S

brkn1342
    Misafir

bak knka bn oyunu daha oynamadım ve biliom şimdi sn sro king kullanıon direk ondan girion o üzden sro patch atmamış ilk normal aç sro kingten açma patchi atsın sonra sroking den aç ok

bide bn de şöle bir hata veriyor nedenini bilmiom ama yardım ederseniz çok sevinirim hata şöle

this is a client file that can be used after the legend 4.5 update.
    user who wish to log into the game quickly
    on the day of legend 4.5 update,please keep the client file until
    the day of legend 4.5 update and use it on the very day

tamamı bu yardımlarınızı bekliorum
    Konu brkn1342 tarafından (23-08-2009 Saat 10:45 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)

kemencemm
    Misafir

Alıntı cronos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sürekli deneyeceksin, kurulumu çalıştırdığında sro sunucularına bağlantı kurmaya çalışıyor, kuramazsa bu hatayı veriyor.
    Çözümü: arka arkaya deneyeceksin kurmayı. Yani çalıştıracaksın, hata verirse hata mesajına ok leyip tekrar çalıştıracaksın kurulumu.

not: Web tarayıcıda www.silkroadonline.net yazıp aç. Site açıldığı sırada dene kurulumu çalıştırmayı. Belki start gelmemesi ile aynı taktik tutar.
    arkadasım bağlantı kuramıyor çözümü bilgisayarını ağ desteği ile güvenli moddan ac öle dene.aynı sorun bendede vardı. Güvenli Moddan sorunsuz şekilde yükledim...

Bu Konu İçin Etiketler