- crossbow
- dagger
- one-handed sword
- two-handed sword
- axe
- wizard
- warlock
- bard
- cleric
- crossbow
- dagger
- one-handed sword
- two-handed sword
- axe
- wizard
- warlock
- bard
- cleric
Konu Crossie tarafından (07-06-2009 Saat 11:01 PM ) değiştirilmiştir.
bnce en iyisi warıor la bard![]()
Ben 2h sword ile bard açtım(Hızlı koşmak için)...Arkadaşım 1h sword açmıştı yan skill yoktu aynı lvlde skillsiz 100 küsür vururken ben 200-300 arasında vuruyordum bide kalkanın ''savunma''açısından bir farkı olduğunu düşünmüyorum....
Bencede En iyisi Xbow 10 Numara vuruor Kendi lwl lindeki adama 5 k Critical Vurduğunu gördüm![]()
Ben yeni birşey buldum neden sadece crossbow açıyorus ki biraz daha profosyonel oynayanlar hem dagger hemde crossbow açsın uzaktayken crossbow ykına geldimi dagger takın olayı bitirin yanındada cleric açın hayyatta ölmessiniz
.....
Xbow+cleric veya warrior+warlock harika ikisi de ama çok sp lazım...
kasılırken crossbow u kullanırsın hem seri kasılırsın hem cok vuruon hem str sin hem de canavar yanına gelen kadar olduruyon zaten.
pwpde de kalın kılıc ı kullanırsın
taktik;;
once kalın kılıcın bole gerilipte vurduğu bir skill i var once onu vurusun,
ondan sonra yatır cekersin %70 yatır yedirir zaten ,
daha sonrada eline hmn daggeri alırsın adam yerden kalkmadan 60 da gelen skili yaparsın. bu skillde zaten % 90 crit vuruo yani 3 vurustan 2 si crit oluo
siz bu kadar hızlı olursanız rakibinizin hp sini dolduracak vakti bile olmaz %99 bu pwp sizindir.
aklı olan boyle bir yapılandırma yapar.
teşekkurler
++++reppp
baa gore en iyi char xbow dagger cleric
Warrior kurdum arkadaslar clericmi bardmı warlock mu sizce ne yapayım ? akL verın Sp Ö.değiL gap yapıorum su an 50,000 sp var
XBOW en iyisi.Bana kalırsa Avrupa'da char almamak lazım.Nostalji takılıp Chinese Nuker'lerine bir şans daha vermek gerekir diye düşünüyorum.
ben mars serverında 38 lwl crossbowum ve gerçekten çok memnunum ben 33 lwl ken kokoruları tekte alıyodum 35 lwl bazı çarlar bile 3 te alıyodu en iyi crossbow ama yan skilli ne aççana karar veremio insan ben clerick açmıştım pişman oldum şimdi barda döncem
cro ss bow en iisi bence
ben rogue ile cleric kullanıyorum ama warrior-rogue denemek isterim passive olan skilleri açarsak fiziksel vuruşu süper olur hem swordda hemde dagger ve x bowda
en kral chinese chinese4 ever
Konu pℓαтooи tarafından (05-06-2009 Saat 09:32 PM ) değiştirilmiştir.
hiç bard - cleric gördünüz mü 98lv?
bizde var bitane. lordiye 130 130 vuruyor. ama "bin" cinsinden.
This is Anesthesia Style
Hepsi gitti bitti. Tek gerçek okul![]()
Those three words are never enough...<Florancia3
oynayanın zevkine göre değişir tank olmasını istiyosan warrior/cleric yap.Chinese bow bence xbowdan daha avantajlı hele 6lı combo gelince süper oldubi an önce lv atlamak istiyosan xbow/bard yap (xbow lar ilk başta chinese bowlardan çok daha fazla geriden atak yapıyo ama bu fark 90+larda kapanıyo
.Bard yaparsın bide seri seri kasılırsın ama pvpn en fazla 20 sn sürer
(bufcun yoksa
)) glavie dersen hem görünüş bakımdan süper hemde atağı gayet iyi Heuksal/Fire/Force tavsiye ederim
Ama warrior açmısın bence warrior warlock yaosan daha ii olur zaten warrior bufların war adamı zehirle uyut fln
xD
forcemi
he ayrıca her silah güzeldir avatajıda vardır dez avantajıda mesela xBoW light armor giyer we 72 lvl crosbow 69 nukerden 17 k 20 k arası attak yer.Bence acılabilecek en güzel avrupa char staff dır.Çok yatabilir ama iyi bi oyuncu kasarsan harika bir çar olabiliyor
Konu SCARFACE tarafından (07-06-2009 Saat 11:00 PM ) değiştirilmiştir.