+ Konuyu Cevapla
Toplam 11 sonuçtan 1 ile 11 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Age of Conan: Hyborian Adventures - arkadaşlarınız için oyun seri noları

MMORPG oyunları arkadaşlarla oynaması daha zevklidir. Aynısı Age of Conan için de geçerli. Soru, arkadaşlarınızı oyuna nasıl sokarsınız? Bu problem oyunun kolleksiyoncu sürümünde "buddy keys" (arkadaş anahtarları) aktif edilmesi ile çözüldü.
    Bir arkadaşınızı oyuna davet etmek çok basit. Kullanıcı hesabınızla login olun, Menüden Buddy Program'ı seçin ve ekrandaki yönergeleri takip edin. Oyun kurulumu için kendi kurulum DVD nizi ödünç verebilirsiniz veya 2.99 dolara indirebilirler. İndirme ile harcanan süreyi merak etmeyin, Funcom bu süreyi telafi etmek için 3 gün ekstra oyun zamanı veriyor.

Daha önce de belirttiğimiz gibi Kollektör sürümünde buddy keys aktif edildi. Standart retail sürümünü satın alanlar kendilerininki aktif edilene kadar bir süre daha bekleyecekler.

Çeviri: CronoS @ OnlineOyun.gen.tr

KillMore
    Misafir

bahsettiğiniz buddy card diye geçiyorsa. standart oyunlarda da verilmeye başlanmış.

V.I.P. prototype - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    3

Oyunun orjinalini alırsan 5 tane buddy card çıkıyor paketin içinden.

KillMore
    Misafir

mesela benim oyunum orjinal değil bi arkadaş bu buddy kartlardan verse denesem oyunu sonra süre bitince aynı hesap üzerinden devam etsem oluyor mu?

Blog Yazıları
    3

aylık ücretini ödedikten sonra problem olmaz bence...

ayrıca buddy card ların özelliği de bu zaten. oyunun ORJİNALİNİ paraya kıyıp alırsan içinden 5 tane çıkıyor. 5 arkadaşını oyuna davet edebilirsin bu kartlarla... eğer arkadaşın seni oyuna bu kartlarla davet etmişse, sen de devam etmek istiyorsan funcom halkla ilişkiler ile temasa geçerek bilgi alabilirsin. İngilizcen yok mu? hiç merak etme cronos burda

KillMore
    Misafir

ingilizcem var ama resmi sitede bunu merak edipte okumadım burada görünce sordum. şu sıralar zaten conan ın pvp si düşündürüyor beni. ama diğer başlıkt soruma cevap alamadım

Blog Yazıları
    3

Alıntı KillMore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ingilizcem var ama resmi sitede bunu merak edipte okumadım burada görünce sordum. şu sıralar zaten conan ın pvp si düşündürüyor beni. ama diğer başlıkta soruma cevap alamadım.
    "aylık ücretini ödediğin sürece problem olmaz kanımca..." demiştim önceki mesajımda hatırlamıyorsam...

PvP konusuna gelince... Funcom da bu konuyla ilgili bir açıklama yapmıştı... Elinizdeki silahla üst, alt, sağ ve soldan vurabilirsiniz bu sizden bişey götürmüyor. Ayrıca rakibinizin durumu da verdiğiniz zararı etkiliyor.

Örn: Sağdan savunma durumundaki bir arkadaşa, soldan çakarsanız 2.80 yere uzanır. Ama aynı durumdaki kardeşimize sağdan vurursanız birşey olmaz. Gibisinden bir açıklama yaptı funcom...

KillMore
    Misafir

diğer başlıkta sorduğum tam olarak bu değildi ama teşekkür ederim ilgilenip cevap atıyorsun. konu başlık dışına çıkmasın diye burada bırakalım. "sıkça sorulan sorular" başlığından dilersen devam edebiliriz

Blog Yazıları
    3

senin sorduğun nedir acaba? ben tüm soruları cevapsız bırakmadığımı düşünüyorum...

0guz
    Misafir

selam arkadaşlar
    Oyunu ilk çıktığından beri takip ediorum ama bi türlü almaya cesaret edemedim
    bu yüzden almadan önce denemek istiorum acaba biriniz kutuyla gelen Buddy Pass larınızdan 1 tanesini Özel msjla veya email olarak yollayabilirmisiniz teşekkürler.

crawler34
    Misafir

arkadaşlar elinde buddy key olan varsa bende rica ediyorum

+ Konuyu Cevapla