Toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Hera da oynayanlar veya oynayacakalr baksın

xorhunx
    Misafir

Standart Hera da oynayanlar veya oynayacakalr baksın

arkadaşlar ben hera da oynuyorum.
    karakter ismi vermeyeceğim ancak OSMANLI_1299 guildindeyim.
    arkadaşlar ne mutli ki silkroadda türk oranı en yüksek olan server Hera,
    aynı zamanda ne üzüciki silkroadda onur, şeref namus gibi terim lerin en az bilidniği;
    hattahiç bilinmediği serverdır
    ve bu konuda:
    eğer Hera serverında oynamıyorsanız kesinlikle başlamayın bu server e BAŞLAMAYINIZ.
    eğer Hera da oynuyorsanız ve oynamaya kesin akrarlı iseniz: YAPTIĞINIZ HER ALIŞ VERİŞ E , SİZE TAVSİE EDİ,LİEN HER İNTERNET SİTESİ VE PROGRAM A ÇOK ÇOK DİKAKT EDİN.VE KİMSEYE GÜVENMEYİN( 88lwl olupda 2m lik köpek ii benden çala bilmek için bir bug kullanamaya çalışanlar bile var). VE DİREK ,İSİM VERMEK GEREKİRSE:
    _AKINCILAR_ BU GUİLDE KESİNLİKLE GÜVENMEYİN. BİZİM GUİLDE 20M DEN FAZLASINA MAAL OLDU
    MavzeR bu guilde ve unişonuna kesinlikle güvenmeyin çünki okadar uyarılarımıza karşın _AKINCILAR_ guildini hala bünyesinde bsarındırıyıor.
    ve elbetteki oyundaki kimseye güvenmeyin ancka b uded,iim MavzeR ve _AKINCILAR_ guild v eunion da amaç direk kaıznkalamaktır.
    -akıncılar_ DA 90 LWL BİRİNİ GÖRSENİZ VE SİZDEN 50K İSTESE 10 DAKKA SORNA ÖDERİM FLN DESE EMŞİN OLUNKİ 50K NIZ GE4LMEYECEKTİR.BENİM BU KONUDA ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM ŞEYDE BU SİZİ 5 DAKKALIK MAL OLUŞU OLACAK BİRŞEY İÇİN BİLE KAZIKALRLAR. İYİ ARKADAŞLAR OLMUŞ İSENZİ OZAMAN GÜVENİNİZİ SAĞLAYINCA DSAHA FAZLASINI İSTEWYECEKLERDİR!
    ve bu konuyu elimden geldiğijnce çok foruma koyacağım. yardım ederseniz teşekkürler. maksat bari TÜRKLER zarar görmesin

bu birebir bulabildiğim tüm ofrumalra yazdığıım konu.
    ancak bu dorumun kullanıcısı olanlar oyunda Merhametsiz e mesaj atarlarsa elim den geldiince sizi kollarım. ticaret konularına sizi sokmam laıp-satımlaır ben yaparım, arkadaş olmak istediğiniz biri olursa sizin yerinze araştırım.
    teşekkürler

cramp
    Misafir

kanka sen merhametsızmısın ben hera da gırmısdım sızın guılde ama attın ısım de foster europeydı sımdı yenı actım cramp cın blader yardım edersın artık

cramp
    Misafir

bu arada msn meto_han_94@hotmail.com eklersen ordan konusuruz